Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Όταν οι άντρες κοιμούνται...

... είναι ώρα χαλάρωσης για τη μαμά!

Είναι η ώρα που ανοίγω το ντουλάπι με την ποικιλία τσαγιών (αμ τι μας περάσατε; για τίποτα χάπατα;) κι ετοιμάζομαι να απολαύσω το βραδινό μου τσάι παρέα με καμιά ταινία (αν είμαι τυχερή και δεν πέσω πάνω στη Μανωλίδου πάλι) στην τηλεόραση!

Είναι η ώρα λοιπόν που ανοίγω το ντουλάπι και.... βρίσκω μέσα ένα σκουλήκι... (μην προ τρέξετε να με χαρακτηρίσετε βρωμιάρα.. σας το λέω κι από μόνη μου...)

Φτου ρε πούστη!


Άδειασα όλα τα ντουλάπια τη κουζίνας, ξεσκαρτάρισα κάτι μακαρόνια από την εποχή που μέναμε στο άλλο σπίτι (ναι, εμείς οι γκουρμέ, όταν μετακομίζουμε, κουβαλάμε φαγητά!), κάτι τορτελίνια γεμιστά με τυρί, κάτι ρύζια μπασμάτι και φυσικά έπεσε γερό σαπούνισμα στα ράφια!

Λαμπίκος!

Τελικά το σκουληκάκι είχε βγει από ένα γλυκό του κουταλιού που έκρυβε ο Λου, βαθιά στο πάνω πάνω ντουλάπι και από τη βιασύνη του να το κρύψει και να μην τον τσακώσω και του το φάω, δεν το είχε βιδώσει καλά και έγινε πάρτι εκεί πίσω!


Μια ξεκούραστη μέρα τίγκα στο σιδέρωμα, το πλύσιμο πιάτων και κατσαρολικών (το χειρότερο μου!) και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ με τον μικρό Τρότσκι στο μάρσιπο (πόσα κιλά είν' αυτό το παιδί παναγία μου;), έκλεισε το ίδιο ξεκούραστα με φασίνα στην κουζίνα!

Πάντα τέτοια!


(Να πάω για ύπνο τώρα ή να καθαρίσω και το μπάνιο;)


υ.γ. και μετά την ερώτηση κάθε γυναίκας "εγώ πότε θα γίνω μάνα;", έρχεται η επόμενη ερώτηση ... "εγώ πότε θα ξεκουραστωωωωωώ;;;;"



Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Σήμερα γιορτάζει όλη η πλάση...


...
είναι του Αγίου Ατζέντη!!!!



Χρόνια πολλάάάάάάάάάάάάάάάάά!!!

(δωράκι με πολύ αγάπη)*

*μόλις χθες το ανακάλυψα!

υ.γ. θα μας κάνεις τώρα κάνα σκόντο στις τιμές; Ολόκληρη ανάρτηση σου αφιέρωσα!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Σοβαρά τώρα...

... έχω τρομοκρατηθεί!

Το ΔΝΤ θα μας πάρει και τα σώβρακα... όσα μας έμειναν δηλαδή, αφού τα περισσότερα μας τα πήραν οι κυβερνήσεις μας.

Ο Χαρδαβέλας χθες βράδυ έκανε εκπομπή για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στους μετανάστες και γενικότερα για τους Ναζιστές. Αυτό που με τρόμαξε είναι οτι είχε καλέσει τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής να πει τη γνώμη (;) του... άλλαξα κανάλι, δεν είχα τις αντοχές να το παρακολουθήσω!

Η Τζούλια θα κλείσει ραντεβού με τον πρωθυπουργό για να του μιλήσει για την κρίση... Βρε μήπως να κάνουμε κι εμείς κάνα ροζ dvd μπας και μας δώσει κανείς σημασία; Αν και εδώ που τα λέμε, με τα καινούρια οικονομικά μέτρα... ήδη αισθάνομαι και πολύ ..ροζ!

Η Ευγενία (η μπουμπούκα καλέ) είναι σε όλες τις εκπομπές και μια το παίζει σεμνότυφη, μια το παίζει σέξι κι όποιος αντέξει... Τελικά μήπως έχει κάνα δυο τρία κομπλεξάκια το κοριτσάκι (πόσο ρεζίλι μπορείς να γίνεις για λίγη δημοσιότητα;); Κάτι μου λέει ότι προσπαθούν μ' αυτόν τον τρόπο να προωθήσουν τον μπουμπούκο της... μπλιάχ!

Ο αδερφός μπουμπούκου δε, βγαίνει σε μεσημεριανές εκπομπές και λέει ότι μαλακία δεν έχεις ακούσει τόσα χρόνια! Τι έχει ο κόσμος στο κεφάλι του;

Και οι μπάτσοι το βιολί τους...
Προχθές, παραλίγο να μάζευα τη μάνα μου από το κρατητήριο, αφού τσακώθηκε με έναν μπάτσο που χτυπούσε ένα Κούρδο μικροπωλητή με σιδερογροθιά!
Όταν τόλμησε να του πει οτι δεν επιτρέπεται να τον χτυπάει, παρά μόνο να κατασχέσει το εμπόρευμα, της είπε να τον αφήσει ήσυχο και να μην του κάνει υποδείξεις για το πως θα κάνει τη δουλειά του!!! Άκου ρε φίλε... εκεί ήταν που έγινε τούρμπο η μάνα μου και παραλίγο να την μπαγλαρώνανε αν δεν μαζευόταν κόσμος τριγύρω να κράξει κι αυτός τους σκατίμπατσους!

Και μέσα σ' όλα αυτά, η αστυνομία, αποφάσισε να κάνει τη "δουλειά" της και να κατατροπώσει την τρομοκρατική οργάνωση του Μαζιώτη... ουφ, κουράστηκα πια!

Εγώ προσωπικά, νομίζω οτι οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι οι γραβατοφόροι, αλλά να μην τα ξαναλέμε και επαναλαμβανόμαστε!

Με βλέπω να την κάνω για Λονδίνο μετανάστης. Θα ανοίξω ένα σουβλατζίδικο.. άλλο πράμα!
Ή μήπως να πάω Βραζιλία... να καθαρίζω μπανγκαλόουζ στην παραλία; Καλύτερα έτσι!

Προς το παρόν έχω ένα σίδερο μέχρι εκεί πάνω...

Μετανάστης κύριοι!


υ.γ. πρέπει να κόψω την τηλεόραση.. τέλος!

υ.γ.2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Μόλις έγραψα το ποστ, βγήκα στην είσοδο να μαζέψω την αλληλογραφία μου- λογαριασμούς μου. Και βρήκα τον διαχειριστή μας να ανακρίνεται από έναν μπάτσο με μια φωτογραφία στο χέρι... "Την έχετε δει αυτή την κοπέλα; Έμενε ποτέ εδώ;"
Ρε 'σεις... μήπως να έκοβαν κι οι μπάτσοι την πολύ τηλεόραση; Όχι γιατί έχω την εντύπωση πως την έχουν δει Μαϊάμι Βάις!




Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Δηλαδή για να καταλάβω...

... άμα κάνουν έφοδο στο σπίτι σου και βρουν : το βιβλίο "Ο τσελεμεντές του αναρχικού" (που σημειωτέων είναι εξαντλημένο, μην το ψάξετε, το έχει αγοράσει η μισή Ελλάδα... αλλά αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά, υπάρχει κι εδώ), μπουκάλια από οινοπνευματώδη ποτά, κατσαβίδια κι άλλα εργαλεία και κάνα δυο προκηρύξεις... σημαίνει οτι είναι γιάφκα;

Εγώ που εκτός από κάτι άδεια μπουκάλια μπίρας που καταναλώσαμε το μεσημέρι με το φαγητό, έχω και δυο μισές (σιγά να μην ήταν ολόκληρες) τούρτες παγωτό στην κατάψυξη, μπορεί να κατηγορηθώ για ξεχασμένο μέλος της 17 Νοέμβρη;

Ήμαρτον Θέ μου!

υ.γ. Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό, μην το δοκιμάστε στο σπίτι και άλλα τέτοια άσχετα!

Ευχαριστώ.




(Εντάξει, μπορεί να με πείραξαν τα 4 κομμάτια τούρτα παγωτό... και που να σφίξουν οι ζέστες!)




Μουσαφιραίοι...