Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Βρέθηκαν λεφτά!!!

Καλά, μην το κάνουμε και θέμα και μας έρθει ο Αλογοσκούφης σπίτι μας!
Τι... δεν είναι πια ο Αλογοσκούφης υπουργός οικονομικών; Έχω χάσει πολλά επεισόδια που ασχολούμαι όλη μέρα με τον μικρό Τρότσκι!


Τέλος πάντων, το καλό νέο είναι οτι πάμε διακοπές. Το κακό νέο είναι οτι πάμε μόνο εγώ κι ο Τρότσκι, γιατί ο μπαμπάς θα κάτσει στην Αθήνα... κάποιος πρέπει να δουλεύει και να στέλνει "το κασέρι" που λένε κάτι τύποι σαν τον Μπουγά (δώστε βάση στην εισαγωγή του τραγουδιού... όλα τα λεφτά!)!
Γεια σου ρε Τάσο με τα ινδιάνικα σου!

Πάλι εκτός θέματος βγήκα..

Λοιπόν, πάμε διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά! Στα καλύτερα θα τον πάω τον Τροτσκάκο. Με το ψαράκι του, το χταποδάκι του, το καλαμαράκι του, τη μπυρίτσα του!!!
Και το κύμα να σκάει στα πόδια του... στα 300 μέτρα (ε, δεν είμαστε και δίπλα στη θάλασσα, μην είμαστε και αχάριστοι!).

Α μπιεν το, που λένε και οι Γάλλοι!
Αλλιώς.. θα σας δω στο πλοίο!

Πότε θα επιστρέψω; Ποιός ξέρει; Πάντως αυτή τη φορά θα πάρω το λαπιτόπι μαζί... νομίζω πως ο γείτονας, εκτός από πισίνα, έχει και ασύρματη σύνδεση (το λεγόμενο wifi ..εεε;) που δεν ξέρει να την κλειδώνει!

Πάω για ψάρεμα στην πισίναααα...!!!
Ουουουουουουουου !!!!
:))
Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

6 μήνες και 6 μέρες μετά...

... και ο θηλασμός συνεχίζεται!Άραγε κόβεται από μόνο του το γάλα κάποια στιγμή ή ο μικρός Τρότσκι θα θηλάζει μέχρι τα 70 του;


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Επιστροφή στην πόλη

Γυρίσαμε να βάλουμε πλυντήρια (καμιά κατοσταριά, αν υπολογίσω και τα ρούχα του μικρού) και μόλις στεγνώσουν (κατά τον άλλο μήνα), θα την ξανακάνουμε για τις επόμενες διακοπές μας!

Προς το παρόν είμαι σοκαρισμένη (ακόμα) από την ευχή που μου έδωσε προχθές μια κυρία που με είδε στον δρόμο και θαύμαζε τον μικρό Τρότσκι να της χαμογελάει από το καρότσι του!



"Με το καλό και το δεύτερο και μ' έναν πόνο!"

ΠΩΣ;;;;;!!!

Εντάξει, φορούσα κι εγώ τα κολλητά μου αφού όλα τα ριχτά τύπου Ντέμης Ρούσσος ήταν στα άπλυτα, αλλά όχι κι έγκυος!!!

Ουφ, ευτυχώς ήμουν βόλτα στην Πλάκα και πετάχτηκα μέχρι τον Κωνσταντινίδη, (κύριε Κωνσταντινίδη, η διαφήμιση που σας κάνω, δεν είναι τσάμπα... περιμένω κάνα δεκάρι κουτιά γλυκά στο σπίτι.. έτσι για αρχή!) πήρα 2 μιλφέιγ και συνήλθα κομματάκι!

Τι ήταν κι αυτό;
Κι ότι έλεγα να αρχίσω δίαιτα, αλλά γίνεται δίαιτα με τέτοια στεναχώρια που πήρα;




υ.γ.1 Επίσης όσο έλειπα από 'δω, πετάχτηκα και μια Θεσσαλονίκη να φάω μια μπουγάτσα (που σημειωτέον έφαγα τη λάθος πάλι γιατί πρέπει να κάνεις μεταπτυχιακό για να συνεννοηθείς τι μπουγάτσα θες να φας... για να μη μιλήσω για το σουβλάκι και μας πάρει το δείλι..), συνάντησα τους γνωστούς αγνώστους της Αριστοτέλους, ήπιαμε καφέ στου Χατζή στις 7 το πρωί (τους έπιασα στον ύπνο!), πετάχτηκα μέχρι Ηράκλεια να θαυμάσω τα "αρχαία" (τα αυθαίρετα ) που λέει κι η αΚανόΝιστη, πήγα και στην Αρναία στην Αγ. Παρασκευή μέσα στα δάση τ' άγρια βουνά σε μια βάφτιση... αμέ!

υ.γ.2 Καταγγελία!!!
Κίκοπα, τελικά η συνταγή των κεφτέδων ήταν κλεμμένη! Ο απατεώνας συνβλόγερ, είναι στα δικαστήρια με γνωστή γκουρμέ κυρία με ιδιαίτερες προτιμήσεις στον τρόπο που πίνει τον ελληνικό της καφέ, για τα δικαιώματα!
Γκρεμίστηκαν όλα μου τα όνειρα!



Μουσαφιραίοι...