Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

4.26 μ.μ.

Ευτυχώς αυτή τη στιγμή που σας μιλάω, δεν έχω πεθάνει ακόμα.

Δύο σερί ΣΚ με πάει ...μην πω πως γιατί είμαι κι από σπίτι, και τώρα είμαι εδώ και μπορώ να πω οτι είμαι καλά!
Πέρασα μια ίωση, πέρασα μια ψύξη με κολλάρο, πέρασα κάτι υπερηχογραφήματα (απλό τσεκ απ ήταν αλλά το γράφω για εφέ!) και όλα καλά!

Ο μικρός έχει αρχίσει να περπατάει (εντάξει με λίγη βοήθεια) και σαρώνει ότι βρεθεί στο διάβα του. Επίσης τρώει σαν τη μαμά και κοιμάται σπανίως! Είναι ένα πάρτι άνιμαλ!
Έχει μάθει να κάνει τον γάιδαρο και αν κάποιος κάνει το λάθος να τον ρωτήσει πως κάνει ο γάιδαρος, όλη μέρα μας παίρνει τ' αυτιά, ακόμα κι αν του βάλεις πιπίλα!

Στη δουλειά, κάθε μέρα και χειρότερα... αλλά να μην τα συζητάμε και τα γρουσουζεύουμε τώρα που συνηθήσαμε τα χειρότερα να γίνουν καλύτερα... άντε πάλι από την αρχή να συνηθίζεις..

Οι άντρες τώρα κοιμούνται και βρήκα ευκαιρία να σερφάρω αλλά έχω και 'γω λίγη ανάγκη από ύπνο. Θα πάω να φάω ένα κομμάτι κέικ (γιατί μετά το μεσημεριανό είμαι με άδειο στομάχι..) και θα την πέσω στον καναπέ με την τιβι να με νανουρίσει, αρκεί να έχει Μανωλίδου (τεράστιο θέμα άνοιξα, αλλά θα το αναλύσω μια άλλη φορά... είπαμε τώρα νυστάζω).

Μέχρι να μου έρθει καμιά έμπνευση [γιατί κι εμείς οι συγγραφείς,(οι ποιοί;) κάνουμε κοιλιά καμιά φορά ..στην έμπνευση, άλλο που εγώ την έκανα και στην πραγματικότητα] ή να συμβεί κάτι σοβαρό στη ζωή μου, σας εύχομαι στο επανειδήν.

υ.γ. Σίγουρα κατά τις 27 Νοέμβρη κάτι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ θα σας γράψω ;)



Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Έχω τα λαιμά μου..

Και δεν μπορώ να σας μιλήσω και πολύ!
Ναι, είμαι εξελιγμένο (όχι ληγμένο, εξελιγμένο είπαμε) είδος και τα λαιμά μου συνδέονται άμεσα με το χέρι και προκαλούν τενοντίτιδα.

Αλλιώς αυτό λέγεται σχιζοφρένεια αλλά δεν θα το σχολιάσω εδώ τώρα και θα προτιμούσα να κάνετε κι εσείς το ίδιο.


Έρχεται ΣΚ λοιπόν κι εγώ είμαι με ψιλοπυρετάκο και πονόλαιμο. Και το καλύτερο; Είμαι στη δουλειά. Θέλετε και ένα ακόμα καλύτερο; Κάπου έχω καταχωνιάσει το πιν της κάρτας μισθοδοσίας μου και ενώ τόσο καιρό έβριζα το αφεντικό που δεν με πλήρωνε, τώρα που με πλήρωσε (έστω και τα μισά) δεν μπορώ να τα σηκώσω νωρίτερα από την επόμενη Παρασκευή γιατί έκανα αίτηση καινούριου πιν!!

Τώρα βρίζω εμένα και την αμνησία μου, που μπλόκαρα την κάρτα και θα περάσουμε ένα ΣΚ στην ψάθα!

Ο Λου, έχει γαϊδουρινή υπομονή αφού πιστεύει οτι ακόμα οι ορμόνες μου δεν έχουν επανέλθει από την εποχή της εγκυμοσύνης μου, πράγμα που με βολεύει βέβαια, αλλά κάποιες φορές με κάνει να αισθάνομαι σαν τον σχιζοφρενή με το πριόνι που όλοι του λένε "ναι" για να μην τους πάρει το κεφάλι.

Ας είναι.


Το πισι μου συνέχεια πετάει παραθυράκια με μηνύματα για κάποιο ριστάρτ αλλά εγώ έχω σημαντική δουλειά (γράφω σε σας ντε) και πατάω συνέχεια κάνσελ ... κάποια στιγμή θα ανατιναχτεί και θα ησυχάσουμε όλοι.


Έχω να σιδερώσω 3 ντουλάπες ρούχα, να βάλω κατσαριδοκτόνο στην τουαλέτα (θα έβαζα και στον καφέ του αφεντικού αλλά εκτός από το ότι είμαι πολύ καλός άνθρωπος για να κάνω κάτι τέτοιο, αυτόν δεν τον πιάνει τίποτα), να κάνω μια σκούπα γιατί τη Δευτέρα θα έρθει μια κοπέλα να μας καθαρίσει το σπίτι (δώρο της μαμάς μου)... μην το βρει κι αχούρι, να μαγειρέψω σ' αυτόν τον έρμο τον Λου που τον έχω με κέικ όλη τη βδομάδα ...κι αυτό μας το 'δωσε η μάνα του, μη νομίζετε οτι το έκανα εγώ κι αν προλάβω να ξεκουραστώ και λίγο.


Εντάξει, δε γράφω άλλα γιατί σας ζάλισα ... άλλωστε από τότε που ο ατζέντης μου με εγκατέλειψε μόνη στα βλογς, δεν πατάει άνθρωπος εδώ μέσα.. θα του κάνω μια αύξηση (από του χρόνου, μόλις περάσει η κρίση).


Άντε, καλό Σου Κου! :)


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

πλΛλάκα με κάνεις;

#$^$&#%*#%&*#%^&*%#^*#^πληρώθηκα @#%^$&$*@#$%#@%^%&#&*@#$%#$^%&#$&#@^$^$σήμερα:#%^^
($%^@#$!@#!@%$#^$%&$%&$%@$%&^@$&@#$^#^μετά!#$%#
^@$&#$&&*%#$@#Ε@#!%&^&$@από*(%^$%@^%&%^@#$@%%^^*$(&*@##$#@μια εβδομάδα @$%&^#$&#%*#^&$ και αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα#@$^@$&#%^*#@$%#^#&^@*%#^$%^στο αφεντικό!#$^^&*&($%&#%#$#%&που είναι όλο σε meeting#$%^#^$&#$^#@!και δεν πατάει το πόδι του@!$%!#^#%^*%&*&(%*$%Υ%@%$στην εταιρεία#$^@#^*&^($%^#$^%&και πήρα τα μισά!!!!




Που είναι το @#%^@#$%&@$%@%#$%κράτος!#$^%#!^το φελέκι μου μέσα $%&&$#%*$%*%&*&@ ;






εΕεεεεεεΕΕΕεεΕΕεΕεεεεεεεΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;




Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο γάμος της χρονιάς

Η αλήθεια είναι οτι έχω εξαφανιστεί τελευταία από τα λημέρια τα παλιά (τι ποιά καλέ; τα εδώ μέσα!)


Είναι που έχω αναλάβει στιλιστικά τον γάμο της χρονιάς. Δεν θα αποκαλύψω παραπάνω πράματα γιατί οι μέλλοντες νιόπαντροι (ήθελα να ήξερα με καταλαβαίνει κανείς έτσι όπως τα μιλάω τα ελληνικά;), δεν θέλουν να δώσουν τροφή στα κανάλια και ειδικά στο skai.


Ο γάμος θα θυμίζει πολύ ντοκιμαντέρ, αν σκεφτείς οτι πολλοί διάσημοι καλεσμένοι θα κάνουν την εμφάνιση τους σαν... κουμπάροι.


Ναι, ναι καλά ακούσατε, σαν κουμπάροι. Από την Τζέσικα Πάρκερ μέχρι τη Lady Gaga.


Για να μη μιλήσουμε για τους υπόλοιπους καλεσμένους ... είμαι κι εγώ μέσα και δεν συζητώ πόσο διάσημη είμαι. Μη βλέπετε που είμαι ταπεινή και δεν μιλάω πολύ (πως είπατε;).

Με λίγα λόγια με έχει φάει η δουλειά.


Να ράψεις τα τούλια, τα φτερά και τα παλιοσίδερα για το φόρεμα της Gaga, να φτιάξεις το καπέλο της Τζέσικα, να κρεπάρεις το μαλλί του γαμπρού (είναι και πολύ το άτιμο), να συνθέσεις το σοκολατένιο νυφικό της νύφης ...

Ναι, το νυφικό θα είναι από ferrero και φυσικά θα κρατάει την ουρά ο ίδιος ο Πρέσβης... τι είμαστε τίποτα βλάχοι να έχουμε παρανυφάκια;


Για τον γαμπρό έλεγα να καλέσω τον Τρύφωνα να του φτιάξει το μαλλί αλλά μετά από μια παρατήρηση της αΚαΝόΝιΣτης, φοβήθηκα μην τους μπερδέψουμε και δώσουμε στο κορίτσι τον Τρύφωνα αντί για τον κανονικό γαμπρό (είναι φτυστοί...στο μαλλί!)!
Όπως καταλαβαίνετε, έχω αναλάβει χρέη (οι ωραίοι έχουν χρέη άλλωστε όλοι το ξέρουμε..) ντεκορατρίς (αμέ!) και ο ατζέντης μου κάνει την πάπια...
Συμπαραστέκεται στους φορτηγατζήδες και απεργεί! Άκου τώρα!

Τι να κάνω κι εγώ, αφού δεν πληρώνομαι από την κανονική μου δουλειά, το έριξα αλλού! Βέβαια κι εκεί σε είδος θα με πληρώσουνε μη νομίζετε... στο τέλος θα φάω το νυφικό, μου το υποσχέθηκαν!!!



Α, να μην ξεχάσω... στο τέλος αντί για μπομπονιέρες, θα μοιράζονται κονσέρβες αρνιού. Ή είμαστε γκουρμέ ή δεν είμαστε!

Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπροοοοοοοοοός!!!

Μουσαφιραίοι...