Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Παίζω, παίζεις, παίζουμε...

Προσοχή : Ακολουθεί υπέρδιπλο σεντόνι με μαξιλαροθήκες και την παπλοματοθήκη παρακαλώ! Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα καταράχτη να συμβουλευτούν πρώτα τον γιατρό τους, για τους υπόλοιπους...δεν φέρω καμία ευθύνη!

Σε δυό παιχνίδια με κάλεσαν ταυτόχρονα και για να μη χαλάσω το χατίρι κανενός...ουουουουιιιί θα παίξωωωω!!!
Το λοιπόν, στο πρώτο παιχνιδάκι με κάλεσε η φίλη λούτσα  και θέλει, λέει, να δείξω τους τοίχους μου (γιατί φίλους δεν έχω ) για να δει ποιά είμαι...
Στο δεύτερο, με κάλεσε η ιφιγένεια να της δέιξω, λέει, τον γραφικό μου χαρακτήρα...
Τώρα ή που έχουν συνεννοηθεί όλοι να μαζέψουν στοιχεία εναντίον μου...ή...θα σκεφτώ και θα ξανάρθω, μου πέσαν κι όλα μαζεμένα βλέπεις.  

Αψηφώ τους κυνδύνους κι αρχίζω με το πρώτο παιχνίδι:
 
Οι Τοίχοι μου...μόνο αυτιά δεν έχουν.
 
Εδώ, βλέπουμε τον προπάππο του τρίτου ξαδέλφου της μάνας του μπατζανάκη του μέλλοντα κομπάρου μου, που έζησε χρόνια στην Αμερική, άνοιξε παρτίδες με τους Ινδιάπωνες και του 'φτιαξαν τοτέμ...  



Ο Βέγγος, ο Έλληνας Λουί Ντε Φινές έχει περίοπτη θέση στον τοίχο της κουζίνας μας. Αν δε βάλω σύντομα σελοτέιπ και στο κεφάλι του, θα τον ψάχνουμε στην κατσαρόλα...ευτυχώς δεν μαγειρεύω συχνά!



Το πορτάκι που περιέχει το κοντρόλ πάνελ του σπιτιού, καθώς και τον διακόπτη του θερμοσίφωνα, διακοσμήθηκε με μια γκραβούρα του 21 αιώνα δια χειρός του ιδιοκτήτη (όχι του θερμοσίφωνου ...του σπιτιού)



Και μπαίνοντας στο λουτρό,  στα πλακάκια υπάρχει η προτομή μιας αγελάδας που έχει τσακώσει την πετσέτα του μπάνιου.  



Εδώ βλέπουμε μια εικόνα που μας προκαλεί να βρούμε τα 12 λάθη της...δεν έχω προλάβει να την κολήσω, μου σώθηκε το σελοτέιπ.
Επ! O trip ο ποντικός πρώτος στα παιχνίδια!



Προετοιμάζω το κοινό, με μια λεπτομέρια ενός εξίσου ιδιόχειρου έργου, που απεικονίζει τον ψυχικό μου κόσμου...μη τρομάζετε ακόμα, έχει κι άλλο (είπαμε αυτό είναι μια λεπτομέρια).


Αυτό είναι ολόκληρο το έργο (βάλε με νού σου τώρα, τι γίνεται στον ψυχικό μου κόσμο). Δέχομαι και παραγγελίες οπώς έχω ξαναπεί...μην θαυμάζουμε μόνο, να αγοράζουμε και τίποτα..!


Και τέλος, πάνω από τον καναπέ δεσπόζει το αθλητικό μου πνεύμα απ' τα χεράκια της Yoko Shimizu, για να σας θυμίσω οτι είμαι και δεινή κολυμβήτρια μην ξεχνιόμαστε...
Προσκαλώ:
 
Σ' αυτό το πρώτο παιχνίδι τα φιλαράκια από τη Θεσ σαλ ον ίκη που πίνουν τσίπουρα τρώγωντας χωριάτικο ψωμί με μανιτάρια...ξέρετε, εσείς που μαζεύετε υπογραφές.


Και περνάμε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μας (δεν μου πάει το σαντρέ γι' αυτό δεν έγινα τηλεπαρουσιάστρια, αλλιώς θα έκανα κάτι νούμερα...τώρα δυστυχώς το μόνο νούμερο είμαι εγώ!)

Άσε το πληκτρολόγιο ...και πιάσε κανα μολυβάκι να σε δούμε γειά!

Μετά λοιπόν από την πρόσκληση της ιφιγένειας και μετά από σοβαρή και υπεύθυνη σκέψη μήπως διαρρεύσει η γραφή μου στους ψυχιάτρους, ανακαλύψουν από τον γραφικό μου χαρακτήρ (γιατί τον άλλον τον κρύβω όσο μπορώ) οτι δεν είμαι και πολύ καλά και με κλείσουν στο πιο απομονωμένο ίδρυμα του τόπου, αποφάσισα να παίξω και πάλι, χάρη στην αντρωσύνη (να το προσέξεις αυτό ) που με διακατέχει. Άντε λοιπόν παιδάκια, βγείτε στην αυλή να παίξουμε, καλοκαίριασε κι αργεί να σουρουπώσει!

για το :http://www.autographcollectors.blogspot.com/

Αυτή είναι μια φράση που με αντιπροσωπεύει κυρίως όταν είμαι διακοπές. Δεν θα τολμούσα ποτέ να γράψω τι με αντιπροσωπεύει όταν είμαι στη δουλειά χειμωνιάτικα αντί να βρίσκομαι κάτω από το ζεστό μου πάπλωμα ...φοβάμαι οτι θα έπρεπε να τσεκάρω στις ρυθμίσεις του βλογγίου μου το "ναι, το βλογ απευθύνεται σε ενήλικες..."

Όπως θα καταλάβατε, ο γραφικός μου χαρακτήρας έχει πολλούς άλλους χαρακτήρες κι από μόνος του...τι διχασμένες προσωπικότητες μου λές ...

Αααα...να μην ξεχάσω τους κανόνες:

1. Γράψε

2. Σκάναρε (ή φωτογράφισε… )

3. Πόσταρε.

4. Ειδοποία!

5. Προσκάλεσε άλλους 5 ή και περισσότερους blogger να συμμετέχουν.

6. Ανάφερε οτι είναι για το http://www.autographcollectors.blogspot.com/  (επίσης απαραίτητα, για να μαζευτούν όσο περισσότερα χειρόγραφα γίνεται)


Προσκαλώ:
 
Στο δεύτερο παιχνίδι την δαμασκηνούλα (διότι έχει δουλέψει σε κλινική και αν χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας μπορεί να βοηθήσει), την λούτσα (που με τη δύναμη της γροθιάς της θα αποτρέψει τους γιατρούς από το να μου κάνουν ηλεκτροσόκ), τον αντιδραστικό σεξομανή (που είναι καλιεργημένος άνθρωπος και ξέρει πως να συμπεριφερθεί), τον Lockheart (γιατί δε μασάει- λες να έχει ήδη παίξει, πάλι;) και τον trip τον ποντικό (γιατί ξέρω οτι είναι χαρισματικός αλλά δεν είμαι σίγουρη για το πόσο:))


Υ.Γ. Μωρέ χαρά στο κουράγιο σας που φτάσατε μέχρι εδώ κάτω ...τα συγχαρίκια μου!


64 σχόλια:

Lucha Libre είπε...

Ωραίοι τοίχοι Μανιτάρι! Και θαυμάσια ζωγραφική. (Αγοράζω!)

Πυγμαχία είπαμε, γιοκ λόγω ανεπανόρθωτης βιοχλαπατσίασης - αλλά θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην ψυχιατρική καταστολή.
Πάω να ξύσω το μολύβι μου, ευχαριστώ!

Το νου σας στο θερμοσίφωνο !

Cookie είπε...

Χαχαχα, μανιταράκι, είσαι φοβερή; Σ'το έχω πει; Ναι; Ε να το ξαναπώ!! ΦΟΒΕΡΗΗΗΗΗ!!

Να κάνεις κάτι (δια Αναστασίας) να βγει και καμια εκπομπή σου στον αέρα, γιατί σίγουρα θα μας φτιάξει τα κέφια, άσε που θα πονάνε και τα στομάχια μας από το γέλιο!!

Ο γραφικός σου χαρακτήρας είναι μια χαρά, εγώ τι να πω που όταν μου 'ρχεται τα γράμματά μου γέρνους προς τα αριστερά, και όταν μου 'ρχεται προς τα δεξιά;;; Εγώ να δεις πόσο χρειάζομαι γιατρό!! :))

(ευχαριστώ για την πρόσκληση μπάι ντα γουέι, είχα αυτοπροσκληθεί χθες, αν και ήξερα πως θα με καλούσες, αλλά υπομονή... ΜΗΔΕΝ!!)

Όσο για τους τοίχους σου... είναι φανταστικοί!! Τι να πω για τη μάνα μου που τους γέμισε κούκλες;;; (Οι δικοί μου ουκ καλλίτεροι αλλά εγώ είμαι ακόμα νέα και δικαιούμαι -όχι κούκλες παιδάκι μου, αφήσες!!). Η αγελαδίτσα... πρώτη!!

Φιλάκια μανιταράκι!! Θέλω να σε δω/ακούσω σε καμια εκπομπή, εεε; Είπαμε, θα είναι γκραν σουξέ!!

Καλό Σ/Κ!

Skouliki είπε...

τα ειπες ολααααααααααα..

τωρα σε ξερω απεξω και ανακατωτα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

ΜΑΝΗΤΑΡΑΚΙ σύντομα θα τους δεις να δω τί θα καταλάβεις.
Τώρα δεν μπορώ γιατί είμαι ακόμα υπό την επήρεια του τσίπουρου.χίκ γειά, χίκ.

manetarius είπε...

@ inco-λούτσα
Να κάνω ένα meeting με τον ατζέντη μου για να συμφωνήσουμε σε τι τιμές θα κινηθούμε και σε ενημερώνω πάραυτα!

Το θερμοσίφωνο το έκλεισα;

@δαμασκηνούλα
...μμμ...ναι, ένας ακόμα λόγος που δεν τα κατάφερα σαν παρουσιάστρια εκπομπής, είναι και η φωνή μου. Να σου δώσω να καταλάβεις ο Λέφος με λέει ..καραμούζα! Οπότε ο μόνος τομέας που θα ήταν ιδανικός για να κάνω καριέρα είναι το καρναβάλι του Μοσχάτου...ούτε καν της Πάτρας!!
Ήξερες οτι θα σε καλούσα σε παιχνίδι;;;
Τελικά υπάρχει τηλεπάθεια; Τόσα χρόνια ξάπλα στα ντιβάνια των ψυχαναλυτών και μόλις κατάφεραν να με πείσουν οτι τέτοια πράγματα δεν γίνονται, έρχεσαι εσύ και τα ανατρέπεις όλα...είναι να τρελλαίνεσαι!
Πολλά φιλάκια λεμονίτα:)))

@Σκώλικα
Έχω κι άλλα να πω αλλά θα με άντεχε κανείς;;;
Το πρόβλημα είναι όταν αρχίσεις να με μαθαίνεις από μέσα και σε σειρά...!

@ Βαγγέλη
Ωπ! Να τονε...εσύ ήσουν; Και κάτι μου μύρισε σαν γλυκάνισος αλλά δεν ήμουν σίγουρη...χικ..ξέρεις δεν πίνω και μπορώ να μεθύσω μόνο από τις αναθυμιάσεις χίκ...πάω για πατσά!
Καφεδάκι σκέτο, κερνάω!

spyros1000 είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ........

Skouliki είπε...

καλα αμα δυσκολευτω θα παρω τον πατακη

manetarius είπε...

@ Σπύρο
Ααα είστε πολύ ευγενικός ! Να μας ξανάρθετε, σα στο σπίτι σας! :)

@ σκώληξ
Τα βοηθήματα απαγορεύονται...δεν σας τα ΄λεγαν στο σχολείο;

Squeaky είπε...

Ωωω!!
Ο Βέγγος-σεφ, μου΄χει κλέψει την καρδιά! Το ίδιο και η αγελαδίτσα!
Όσο για το έργο σου, προτείνω σον ατζέντη σου δημοπρασία, γιατί το αγοράζω κι εγώ! Μα είναι θαυμάσιο!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την πρόσκληση και φυσικά θα παίξω!(Λείπει ο Μάρτης απ΄τη Σαρακοστή?).

ΥΓ: Πολύ συγκινήθηκα που είδα και το μουσούδι του ποντικού πρώτη μούρη!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Πολύ καλή η επιλογή στο προηγούμενο ποστ το ποίημα του Βάρναλη... Ο Ξυλούρης δικό του φως!
Χμμμ... Ο ιδιοκτήτης σου καταπιεστικός μου φαίνεται...
Όσο για τους πίνακες!!! Το κόκκινο και το μπλε, σχεδόν σε καθαρή μορφή, ψυχρό και θερμό ατόφια, κάνουν την τέλεια αντίθεση... Ανθρώπου ικανού να κατέβει στην κόλαση, αλλά και να ανέβει στον παράδεισο.. Μία τέτοια πορεία, πως θα μπορούσε να γίνει δίχως μπερδέματα και σκέψεις;;; Νοθεύεται τότε το κόκκινο, πια δεν πατάει στη γη.... Μα το αδερφάκι του το μπλε, στην ισορροπία του μέσα το βαστάει! :)) :))
Τα γράμματά σου μου δίνουν την εντύπωση πως μπορείς να γράψεις ταχύτατα! Αλλά το χεράκι που υπογράφει το όνομά σου, υπέροχο! :)) :))
Καλημέρα!

Roadartist είπε...

Καλημέρα Μane-tarious! Ολα καλα και ολα ωραια!
Πολύ μου άρεσε
το εργακι σου !!
Πράγμα που σημαίνει οτι προφανώς έχουμε ..παρόμοιο διχασμένο ψυχικό κόσμο!!
χαχα πολύ όμορφα όλα.. Ο Βέγγος ΜΟΡΦΗ!! Καλή Κυριακή!

Pastaflora είπε...

Και κάτι ακόμα που μοιραζόμαστε: η αγάπη μας για τον καλό μας άνθρωπο!

Κωνσταντινιά είπε...

Θέλω τον χρόνο μου.
Πρέπει να δω τι θα βρώ να βάλω στους τοίχους.

Yellow Kid είπε...

Ωραίοι τοίχοι, καλέ μου άνθρωπε!

david santos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χριστίνα (lbt) είπε...

Γεια σου Μανιτάρι! Βρήκα το χρόνο σήμερα και σ' επισκεφτηκα. Πολύ καλόγουστη η σελίδα σου όπως κι οι τοίχοι του σπιτιού σου!

Αntidrasex είπε...

Μου βάζεις δύσκολα... Αλλά δεν μπορώ να σου αρνηθώ. Αλλά ίσως αργήσω λίγο. Πολύ δουλειά, λίγη έμπνευση...

Σπύρος είπε...

ΛΙΧΟΥΔΑΚΙ; ; Καλημέρα εχεις την δική μου συμμετοχή φιλια :)

manetarius είπε...

@trip
πόντιξ μου, θα οργανώσω μια δημοπρασία στη γκαλερί Μοιραράκη (που είναι και πολύ γουστόζικη) για να πουλήσω τελικά αυτό το έργο!
Περιμένω μ' αγωνία να αντικρίσω τους τοίχους σου, όχι τίποτα άλλο, να δω που θα βάλεις το έργο που πρόκειται να αγοράσεις!

@Νικόλα
Καλημέρα...ο ιδιοκτήτης..είναι ο αδερφός μου...πρόσεχε τα λόγια σου :)))))!
Ο ψυχικός μου κόσμος είναι ακριβώς όπως τον περιγράφεις...αλλοπρόσαλλος!
Μπορώ να γράψω πάρα πολύ γρήγορα, αλλά έχω ένα προβληματάκι μετά...δεν τα διαβάζω ούτε εγώ, ούτε καν ο φαρμακοποιός της γειτονιάς!

@Road
να το προσέξεις αυτό, γιατί αν έχεις ίδιο ψυχικό κόσμο με μένα...κάηκες!!!
Φιλιά:)

@Πάστα
Καλεεεεέ μου άααανθρωπε!!!

@κωνσταντινιά
Αν θες να γεμίσεις τους τοίχους σου, είπαμε έχω έργα για πούλημα...μην αγοράζουμε μόνο τσιπουράκια εκεί πάνω βρε παιδιά!
Να ενισχύουμε και την τέχνη, και τι τέχνη, σπιτική..χωρίς συντηρητικά!!!

@yellow
Χα..και που να δεις τα ταβάνια μου:)))

@Santos
Είμαι περίφανη που επιτέλους με σχολιάζεται κύριε Σάντος...ευχαριστώ πολύ, να χαίρεστε τη μανούλα σας!

@little μικρά πραματάκια :)
ουιιιι! κι άλλος από θεσ/νίκη!
Ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια!!!

@αντιδραστκέ σεξομανή
έμεινες εσύ από έμπνευση...με ξαφνιάζεις...θα περιμένω με αγωνία!!!

@lock
Πάλι με συκοφαντείς;; Λυχουδάκι εγώ; που στόμα έχω και μπουκιά δε βάζω;; Δε λές που δε ζωγράφισα μουσακάδες και παπουτσάκια και κατάφερα να γράψω;
Άιντε, γρήγορα, πήγαινε να γράψεις κι εσύ!!
Φιλιά και καλημερούδια κύριε Σπύρε μας!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Καλημέρα!
Πάντως το σκίτσο στον ηλεκτρικό πίνακα, δείχνει καλό γούστο! Τυχερή που έχεις τέτοιον ιδιοκτήτη!

manetarius είπε...

Α, κοίτα να δεις, μάλλον παρανόησα! Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ο αδερφός μου αλλά επειδή είμαι αδερφή ιδιοκτήτη, έχω την άνεση να ζωγραφίζω εγώ!
Ανακεφαλαιώνοντας: τα περίφημα αυτά έργα είναι όλα δικά μου!
Έτσι, για να μην κατηγορηθώ και για πλαστοπροσωπία βρε αδερφέ!

Αntidrasex είπε...

Έμεινα από έμπνευση ως προς το να κάνω κάτι καλό ιδιοχείρως που να μπορεί να βγει και στο δίκτυο.
Στους άλλους τομείς που ειδικεύομαι (όνομα και χωριό) είμαι ανεξάντλητος!!!!!

manetarius είπε...

@Αντιδρασέξ
Δόξα το Θεό..με κατατρόμαξες!!!

Roadartist είπε...

Manet :) μια γρήγορη καλημέρα!
Και διάβασε αυτό (φιλιά πολλά πολλά!)

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν σας έρθει σχόλιο απο david santos:

o David Santos δεν είναι human αλλά bot.
Λογισμικό spyware δηλαδή που στοχεύει usernames και τα κάνει add σε μια βάση δεδομένων του για να κάνει spam και Ad targets.
Προσοχή στην web page του, έχει δυο exploits..)
όπου exploit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Exploit_(computer_security)

Αntidrasex είπε...

Και αν έχουμε κάνει το λάθος να επισκεφτούμε τις σελίδες του, τι γίνεται?

manetarius είπε...

@ROAD
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..!!! Πήγα στη σελίδα του..θα ζήσει το pc του αφεντικού μου;

Αντιδραστικέ είσαι κι εσύ θύμα;
Ζωή σε μας!

Υ.Γ. Δηλαδή επιρεάζει όποιο κομπιούτερ χρησιμοποιείς την ώρα που μπαίνεις στη σελιδα του ή τη σελίδα σου;
Και ξανά ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

Αntidrasex είπε...

Καλά, δεν είναι απαραίτητα τόσο δραματικά τα πράγματα...

manetarius είπε...

Το σχόλιο που διέγραψα είναι από τον κύριο Σάντος. Μετά από ενημέρωση της roadartist τον έσβησα μην την πατήσει κι άλλος...γιατί εγώ μπήκα στη σελίδα του...αν από αύριο μιλάω ισπανικά...μη με ξεχάσετε..να ξέρετε οτι σας αγάπησα όλους!!!

Αστα (ή βράστα) λα βίστα!

manetarius είπε...

@αντιδρασέξ λές να τη γλυτώσουμε δηλαδή; Φιού!

Squeaky είπε...

Μπααα!
Μην τρελαίνεσαι! Κι εγώ έχω πάει στο παρελθόν, από περιέργεια στην σελίδα του.
Μέχρι στιγμής, επιβιώνω!

manetarius είπε...

Πες το μου βρε ποντικομουράκι να ησυχάσω..!
Μα ποιός είναι αυτός ο κύριος που σπέρνει τον πανικό; Εκ Ισπανίας;
Κύριε Σάντος...μήπως έχετε δωμάτια στη Βαρκελώνη, γιατί οργανώνουμε τον μήνα του μέλιτος;

Squeaky είπε...

O David είναι Πορτογάλος!
Ορισμένοι αποδέχονται τον σχολιασμό του με χαρά! Θα δεις και ορισμένα μπλόγκς, να έχουν αναρτήσει περήφανα μπανεράκι με τη φατσούλα του και από κάτω σημείωση: Another David Santos' commended blog!!!

Βαρκελώνη για μήνα του μέλιτος μου ακούγεται τέλειο!
(Με παίρνετε και μένα μαζί στις χειραποσκευές? Τα βράδυα (γκουχ, γκουχ), θα είμαι διακριτικός και θα ξεπορτίζω για σαγκρίες και παέγιες!

manetarius είπε...

Ααα...λες να τον βάλω κι εγώ σε μπανεράκι μπας και μου ξανάρθει;
Μμμ...μάλλον θα πάμε Λονδίνο για 1000 φορά (εγώ δηλαδή γιατί μένει ο αδερφός μου εκεί 10 χρόνια και το έχω φάει με το κουτάλι, ο Λέφος δεν έχει πάει ποτέ) και μετά Κουφονήσι 2 εβδομάδες ξυπολυταρία...
Ένας ποντικός χωραέι παντού...βέβαια τώρα που σου άλλαξα προορισμό δεν ξέρω αν εξακολουθείς να θες να 'ρθεις μαζί μας...και ξέρεις στην αγγλία έχει πολλά ποντικούλια, μπορεί να βρείς το άλλο σου μισό!

Squeaky είπε...

Στην Αγγλία έχει και σκίουρους! Γιούπι! Ετοιμάζω τις βαλίτσες μου...
Βέβαια και η Βαρκελώνη είναι τίγκα στα τρωκτικά!
Icontinentia, πες μας την ιστορία με τα ποντικάκια! Σκουίκ!

Kwlogria είπε...

Καλά, Μανιταράκι, μια χαρά παιδί είσαι, σόρι κιόλας!! Και ο γραφικός σου ωραιότατος (σίγουρα δηλαδή δεν είσαι γιατρός χοχοχοχο) και ο Βέγγος όλα μα όλα τα λεφτά! Κι άσε το σελοτέιπ! Πιάσε μπλου τακ!! :))))))))))))))))))))))))))))))

manetarius είπε...

@kwlogria
Ναι όσο για τον γραφικό μου χαρακτήρ, ναυλώνουν πούλμαν από Λάρισα καθημερινά για να έρθουν να τον δούν!!! Σου λέει, δεν είναι γιατρός και γράφει έτσι; Πρέπει να είναι θαύμα!! Έρχονται, προσκηνάνε, φεύγουν! Καλοί μου άαααανθρωποι...
Βίβα μπλού τάκ :))

Skouliki είπε...

α δεν ξερω εγω πηγαινα σε ιδωτικο και πληρωνα ..κουραση το διαβασμα

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά?
Μανιταράκι τί μαθαίνω?
Επίσης δεν βλέπω το σχόλιό μου

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τί έχει ο ψυχικός σου κόσμος????
πού να δείς τον δικό μου^&4#@*^ψ
σύντομα../

manetarius είπε...

@ skoulikakiiii
Α μαααάλιστα!!! Κάτι δανεικά που θέλω, να στα ζητήσω τώρα...;

@Κώστα
Τι έγινεεε; Έμαθες κάτι που δεν ξέρω; Αααα...που παντρεύομαι...άστα..με τυλίξανε!!!
Ποιό σχόλιο σου δεν βλέπεις;
Ζαβαρακατρανέμια ίλεος ίλεος...ο ψυχικός μου κόσμος...ευτυχώς ο νεαρός που με παντρεύεται..ψυχοπαθής κι αυτός!
Καλημεεεεέρα Κώστα μου!!!

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Το σπιτι σου πρεπι να ειναι πολυ ωραιο ζωγραφε! Και το σημειωμα πρα μα παρα πολυ αστειο.. Αυτο με τα καλα γραμματα ηταν τελειο. ολοι το λεμε οτι αυτα ειναι τα καλα μου γραμματα αλλα ποτε δεν το ειχα δει γραμμενο.. φιλάκια!

panoptis είπε...

σαν σε σκηνικό ταινίας :)

και η γραφή σου... τίτλοι αρχής, και τέλους.

ακόμη και πρωταγωνιστή, έβαλες.

εισητήριο, πού πληρώνουμε;;;
:)

moutro είπε...

Θέλω κι εγώ τοίχοΒέγγο Τώρα... Και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω.

apos είπε...

(το τι μαθαίνει κανείς μέχρι να φτάσει κάτω κάτω κάτω για να αφήσει το comment του, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!)
Καταπληκτικοί μανιταροτοίχοι, εκπληκτικός και ο γραφικός (ο χαρακτήρας), φοβερό και το τραγούδι (ελπίζω κάποιος να στο τραγουδά, αμαρτία με τέτοιο σπίτι ε?)
Καλό βράδυ.

manetarius είπε...

@ μπουρμπουλιθρόνι
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια δεσποινίς :)) Καλό είναι το σπιτάκι μου δεν έχω παράπονο, μόνο λίγος ήλιος του λείπει..αλλά πού θα πάει...μια μπουλν΄τοζα θα τη βρώ να γκρεμίσω τις 30μετρες πολυκατοικίες που 'χουν χτίσει τριγύρω!

@Panopti
Καλώς σε βρήκαμε!!! Πως τα πέρασες στα εξωτερικά;
Ααα στην πρώτη επίσημη πρεμιέρα δεν πληρώνει κανείς! :)))


@μούτρο
Θου-Βου! Καλώ ήρθες στην παρέα..ένα μούτρο πάντα χρειάζεται!! :)))

@apos
Καλημέρα Αργεντίνε!!
Η αλήθεια είναι οτι το παράκανα λίγο..με έπιασε οίστρος και δεν μπορούσα να σταματήσω!
Χαίρομαι που σ' άρεσε το μανιταρόσπιτο μου!

Roadartist είπε...

manet ;) διάβασα τώρα το σχόλιο σου στον Επίκουρο.. χαχα θα σε μαλώσω βρε! Τι έγραψες????
Αντε που θες και παρακίνηση, βρε άντε !!!!!! Καιρός για αλλαγή!!!
(σαν προεκλογικό ακούστηκε αυτό, αλλά καταλαβαίνεις οτι το πάω αλλου!!) Κουνήσου!!!!

manetarius είπε...

@road..
...ωωπ! Με τσάκωσες!
Η αλήθεια είναι οτι το καλοκαίρι είμαι πιο δραστήρια!

Φιλάκια πολλά σσσσ....!

patsiouri είπε...

Eμένα πάλι η αγαπημένη μου φράση είναι το "Ίσως είναι καλύτερα έτσι!" Λες να το κάνω τατού???

"καλημέρα" είπε...

Μανιταράκι,
το μαιταρόσπιτό σου έχει πολύ αραίους τοίχους, με αρέσανε! Ιδιαιτέρως η γκραβούρα του 21ου αι και ο Βέγγος; Πού τον βρήκες θηρίο;
Και... είναι ακριβά τα έργα σου;

manetarius είπε...

@patriourakiiii
Μμμμ...μου αρέσουν τα τατού, αν και δεν τολμώ να κάνω. Φοβάμαι τις βελόνες αλλά και το πως κάποια στιγμή θα το βαρεθώ και μετά...;
Σου προτίνω να μην το κάνεις γιατί αν αργότερα η αγαπημένη σου φράση είναι "ίσως είναι καλύτερα αλλιώς" τι θα κάνεις; Σβήσε γράψε;

@καλημέρα
Αναστασία μου, έχω ιδιαίτερο ταλέντο στις γκραβούρες! Ο Βέγγος είναι ο αγαπημένος του Λευτέρη και κάθε φορά που βρίσκει φωτογραφία του, την τοιχοκολλούμε!
Τα έργα μου είναι τσάμπα! :)))) Ένας αυθεντικός καλλιτέχνης δεν καλλιτεχνίζει (καλλιτέχνης και στο λεξιλόγιο) για το κέρδος!! :)))
Στην ψάθα θα πεθάνω...!

Ιφιγένεια είπε...

Eίσαι απίθανη ! Καταφέρνεις πάντα να με κάνεις να χαμογελώ διαβάζοντας σε !!
Σ'ευχαριστώ !

manetarius είπε...

@ιφιγένεια!
Αααα, όχι εγώ σ' ευχαριστώ... πάααρα πολύ!!! Χαίρομαι που μπορώ να σε κάνω να χαμογελάς, είναι το ωραιότερο κοπλιμέντο που μου έχουν κάνει!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Είσαι απίστευτη!!!
Και...Βέγγο...

΄Εξυπνο το χειρόγραφο.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω αμανίτης ο Πάνθηρ
ο τυχερός?
Οι ώρες οι καλές Φιλαράκι*
Την καλησ..μέρα μου

Lucha Libre είπε...

Καλά, χαμός γίνεται εδώ μέσα που λέει κι ο Απος! Μανιταράκι κάνεις σωστό πάρτι εδώ! Μισό να βάλω ένα ποτάκι για να χορέψουμε.(Πού να αφήσω το μπουφάν;)

(Ποιο μπουφάν βρε ξεμωραμένη, καλοκαίρι έχουμε!)

manetarius είπε...

@γλαροπούλι
"απίστευτη" διαταραγμένη προσωπικότητα!! Κανείς δεν το λέει ολόκληρο πια :)))
Φιλάκια !!
Υ.Γ. Κι από τον Θανάση..

@Κώστα
Είμαι ο αμανίτης Ρόζ πάνθηρ :)))
Και στις δικές σου τις ώρες τις καλές...ή μήπως με έχεις προλάβει;
Γειά σου Σαλονικιό φιλαράκι!!

@ λούτσα
Ναι, από δώ περάστε..σιγά βρε παιδιά, μη ζμπρώχνεστε. Το σαλόνι γέμισε, η αυλή δεν χωράει άλλους..όλοι θα χωρέσουμε όμως...όχι όχι βγείτε απ' τη μπανιέρα..έχουμε τη σαγκρία εκει μέσα...!

Luthien είπε...

Είπα να περάσω να πώ ένα γειά και έπεσα πάνω στους τοίχους σου!!ειδικά η γκραβούρα με το θερμοσίφωνο!!:)
Κι εμένα ο γραφικός μου χαρακτήρας έχει διχασμένη προσωπικότητα..Άσε που από τότε που έβγαλα ταυτότητα δεν μπορώ με τίποτα να ξανακάνω την ίδια υπογραφή..Λες να πειράζει?Φιλιά πολλά!!!

dazed n' confused είπε...

Χα χα ... Μανιταρακι ...

Πιο πολυ απ'ολα γελασα με τα πουλμαν απ'τη Λαρισα !!!

Ωραιοι τοιχοι ... Ωραια γραμματα ... Ολα ωραια ...

Τι βλεπω ομως ;;;
Γαμους και χαρες ;;;
Χμμμ ... Μαλλον επιασε τοπο το karaoke ε ;;;
Χα χα χα !!!

Φιλακια πολλα !!!

manetarius είπε...

@ LUTHIEN
ααα..κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την υπογραφή μου! Λες να με τσακώσουν καμιά μέρα για πλαστογραφία;

@ dazed
γειά σου ζαλισμένο αγόρι!
Ναιαιαιαι...του τραγούδησα και τον έριξα..όταν σηκωθεί, έτσι ζαλισμένος που θα είναι, θα τον πάω στην εκκλησία να παντρευτούμε, τα 'χω όλα έτοιμα...τίποτα δεν θα καταλάβει :))))
Φιλιά!

Μπιλ είπε...

Εεεε, γεια σας! Εγώ μήπως μπορώ να αράξω στη μπανιέρα με τη σαγκρία ως σωστός κορκόδειλας;

Μα μη φοβάστε σας λέω, ελάτε να βάλετε ένα ποτηράκι!

Ανώνυμος είπε...

Ωωωω!!!!!!
Κατάλαβα καλά ?είσαι ο τυχερός αμανιτόβιος?
Αδερφέ μου γουέλκαμ του δε κλούμπ!
Εγώ ,χρόνια στο ζυγό....το σύνθημά μας:
Του Ελληνα ο τράχηλος
ζυγό δεν υπομένει!!!(μεταξύ μας το λέμε
οι άντριδοι ,κρυφά, να παίρνουμε θάρρος)
Σαλονικιός απ έξω,απο μέσα Πήλιο.
Τις ευχές μου Φιλαράκι ένυ γουέυ!

manetarius είπε...

@μπιλ
ωχ! πλακώσαν και τα ερπετά! Με σόδα θα τη βγάλω το υπόλοιπο βράδυ...ποιός πλησιάζει τη μπανιέρα;

@κώστα
Από το Πήλιο είσαι βρε παιδί μου; Πεσ' το ντε να σου παραγγείλω γλυκό του κουταλιού!
Αυτό το σύνθημα, καινούριο; Δεν το έχω υπόψιν μου! ενυ γουέυ και γκούντ μόρνινγκ ντίαρ φιλαράκι!

Autographcollectors είπε...

Εξαιρετική φράση για διακοπές -κι όχι μόνο!
(στην "έκλεψα")

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, το ιδιόγραφο το πήραμε για τη συλλογή.

Me:Moir είπε...

Περισσότερο απ'όλα μου άρεσε η προτομή της αγελάδας...με ξετρελαίνουν κάτι τέτοιες λεπτομέρειες. :)
[ΥΓ:Τελικά αυτός-ή που δάγκωσε το μανιτάρι στην φωτό του header σου επέζησε? Να ξέρω να τα τρώω ή όχι]

Μουσαφιραίοι...