Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Παρασκευή απόγευμα




Γυρνούσα στο σπιτάκι μου μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, για να μην αναφερθώ και στις δουλειές που τρέχω τ' απογεύματα προκειμένου να προλάβω να τα έχω όλα έτοιμα για τον γάμο μου την άλλη εβδομάδα!

Την Παρασκευή λοιπόν, είχα κανονίσει να μην κάνω τίποτα και στις 6.00 ακριβώς να είμαι στο σπιτάκι μου και να απολαμβάνω το καφεδάκι μου στον κήπο....Ώσπου ήρθε η καταραμένη ώρα!

Σχολάω, μπαίνω στο αμαξάκι μου, βάζω μπρός και ξεκινάω! Από την ώρα που βγήκα στον κεντρικό δρόμο, να σου μπροστά μου ένα αυτοκίνητο με οδηγό (;) μια από αυτές τις κυρίες που τερματίζουν την καρέκλα στο παρπρίζ και δαγκώνουν το τιμόνι για την (πολύ συχνή ) περίπτωση που αυτό αποφασίσει να πάρει καμιά πρωτοβουλία και να αποχωρίσει από το ταμπλό αφού του έτυχε τέτοιος "πιλότος"!

Με πήγαινε καροτσάκι σε όλη τη διαδρομή αφού η μεγαλύτερη ταχύτητα που πρέπει να έπιασε, ήταν μόλις 20 με 25 χιλ την ώρα και μπορεί να λέω και πολλά. Έστριβε ακόμα κι απο τα στενά που είχα την πρόθεση να στρίψω κι εγώ για να αποφύγω την κίνηση. Ήθελα να 'ξερα, γιατί ήθελε να αποφύγει την κίνηση όταν ακόμα κι οι σταματημένοι πήγαιναν πιο γρήγορα απ' αυτήν!

Τα νεύρα μου είχαν γίνει μαλλιά κανταϊφιού, αφού δεν μ' άφηνε καν να την προσπεράσω.
Σε ένα στενό που είχαμε στοπ σταμάτησε, τσέκαρε οτι δεν έρχεται αυτοκίνητο..και λογικά έπρεπε να περάσει ...αλλά.. όοοχι ...είχε πληροφορηθεί φαίνεται οτι ερχόταν κι άλλο αυτοκίνητο από Σουηδία, και περίμενε να περάσει κι αυτό!

Εγώ (άλλο τσακάλι των δρόμων) από τα νεύρα μου, τσέκαρα δεξιά οτι δεν έρχεται τίποτα που να με κάνει να σταματήσω και χωρίς να δω αν ξεκίνησε η κυριούλα μπροστά, βάζω μπρός και της δίνω μια, που δεν είχε ταίρι!

Ευτυχώς ήταν πολιτισμένη, βρέθηκε κι ένας καλός κύριος που μας κατεύθυνε, γιατί 10 χρόνια οδηγώ αλλά δεν έχω τρακάρει ποτέ και είπα κι εγώ να μην την πιάσω από το μαλλί και τη φέρω τρεις σβούρες που με είχε κάνει Τούρκο μισή ώρα να με σέρνει από πίσω της με 25 χιλ., και να δείξω την καλή αγωγή που τόσα χρόνια με πλάκωναν στο ξύλο οι γονείς μου για να αποκτήσω!

Κάναμε στην πάντα (τι λέγειν, μπίθουλα) τα αυτοκίνητα και αρχίσαμε να ψάχνουμε τις ζημιές. Της κυρίας είχε μπεί όλος ο προφυλακτήρας μέσα, είχε σπάσει το δεξί φανάρι και το πορτ μπαγκάζ δεν άνοιγε ούτε με λοστό! Και να φανταστείς οτι ήταν από τα πολύ παλιά που τα φτιάχναν και γερά!

Γυρνάω να κοιτάξω τι έπαθε το δικό μου και τι να δω...άθικτο, ούτε γρατζουνιά κυρίες και κύριοι! Φωνάξαμε την ασφάλεια μου, κι αφού είχαμε πει την ιστορία της ζωής μας και γνωριστήκαμε καλύτερα με την συντρακαρισθήσα ήρθε μετά από 3 τέταρτα (θερίζουν φαίνεται οι οδηγοί τύπου "δαγκώνω το τιμόνι και μπερδεύω το γκάζι με το φρένο" στις μέρες μας) ένας έμπειρος γνώμων και δεν πίστευε στα μάτια του ούτε κι αυτός!

"Πως το 'κανες αυτό;" μου λέει.

"Ε, ή έχουμε ταλέντο στο σημάδι ή δεν έχουμε" απάντησα με χάρη!

Έβγαλε τις φωτογραφίες του, μου αρνήθηκε κατηγορηματικά να ποζάρω σε μια απ' αυτές, ακόμα κι όταν τον διαβεβαίωσα οτι έχω φωτογένεια, μας πήρε τα στοιχεία και μας άφησε. Ζήτησα χίλια συγγνώμη από την κυριούλα για την αναστάτωση που της προκάλεσα, χωρίς να αναφέρω την αναστάτωση που μου είχε προκαλέσει αυτή τόσες ώρες από πίσω της λες και πήγαινα Θεσσαλονίκη, κι έφυγα με αξιοπρέπεια που δεν έχω ξανασυναντήσει στον χαρακτήρα μου όσα χρόνια γνωρίζω τον εαυτό μου!

Αααχ, έφτασα στο σπίτι στις 9.00 από τις 5.00 που έφυγα από το γραφείο!

Πάει το απογευματινό μου όνειρο με καφέ στον κήπο αφού έφτασα τη μαύρη νύχτα και κατάκοπη και το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να κοιμηθώ από τις 9.30!





Το αυτοκινητάκι μου πριν το τρακάρισμα...






..και μετά!
















Υ.Γ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω αρχίσει να αισθάνομαι ανακούφιση που στάθηκα τόσο τυχερή και δεν χρειάστηκε να τρέχω και σε συνεργεία μέρες που είναι!

Πήρε λοιπόν την τιμωρία της η κυριούλα και ησύχασε ...για να μάθει να πηγαίνει σαν την κότα!

Βέβαια μπορεί ο επόμενος λογαριασμός της ασφάλειας μου να είναι λίγο τσιμπημένος, αλλά δεν έχουμε ανάγκη εμείς, όπως θα διαβάσατε και στο προηγούμενο ποστ, θα δωρίσω ένα οικοπεδάκι στην ασφαλιστική και ξόφλησα!





48 σχόλια:

TeddyBoy είπε...

Ο ΚΟΚ μας χρειάζεται άμεσο ρετουσάρισμα επειγόντως.

Αντί να παίρνουν κλίσεις αυτοί που πάνε με 25 και προκαλούν του κόσμου τα ατυχήματα, τις παίρνουν τελικά αυτοί που πάνε με 70 σε σημεία του δρόμου που είναι κατάλληλα ακόμα και για αγώνες Forumal 1!

Καλά της έκανες Μανιταράκι μου! Εγώ στη θέση σου, μόλις διαπίστωνα ότι το αμάξι μου ήταν άθικτο, θα έκανα μια όπισθεν και θα της έχωνα άλλη μια!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει minimum οριο ταχυτητας?

minimum οριο βλακειας? (μπαααααααα...θα ειχαμε πεταξει τα 3/4 της Νεοελλαδας απο τον Καιαδα)

Μιμης Ζερβος είπε...

γυναίκες οδηγοί..
τεσπα, εύχομαι χαρούμενος έγγαμος βίος ...τα υπόλοιπα είναι κατ εμε δευτερεύοντα..

Cookie είπε...

Χαχαχαχα!!!! Φοβερό!!! Εγώ πάντως συνεχώς την κόρνα θα της πατούσα, μου φαίνεται!!

Πιο πολύ όμως μου σπαν τα νεύρα, όχι αυτοί μου δεν ξέρουν να οδηγούνε και πάνε με τη φοβερή ταχύτητα σαλιγγαριού, αλλά αυτοί που είναι φαντασμένοι πως ξέρουν και πάνε με 120 όταν η μέγηστη ταχύτητα που επιτρέπεται είναι 60... :)))

Καλά που δεν έπαθε τίποτα το όμορφο αμαξάκι και το μανιταράκι!!

Περιμένω πως και πως φωτο απο το γαμο!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Μαράκι μου σαν ειδικός να σε ενημερώσω πως ένα ατύχημα το χρόνο το δικαιούσαι χωρίς καμμία επιβάρυνση.Πάμε παρακάτω .Αν ο ασφαλιστής σου σε είχε ενημερώσει για το έντυπο φιλικού διακανονισμού, θα είχες τελειώσει σε 5΄λεπτά και θα περίμενες τον γνώμωνα στο σπιτάκι σου πίνωντας το καφέ σου για να κάνεις δήλωση χωρίς να τρέχεις και να βασανίζεσαι.Αυτά και σε άλλα με υγεία ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ...
Σε φιλώ

ria είπε...

σα δεν ντρέπεσαι να τρακάρεις την κυρία. δεν της έφτανε που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, που έπρεπε να έχει όλες τις αισθήσεις της σε εγρήγορση, είχε και εσένα να της χτυπάς το κατακαίνουργιο αυτοκίνητό της. ούτε 50 χρόνια δεν το είχε.

πρέπει να σου πάρουν το δίπλωμα και να κυρηχθείς δημόσιος κίνδυνος!

μου θες και το μικρό κουβά. ο οποίος παρεπιπτόντως δεν έπαθε και τίποτα. μάγισσα. έκανες βουντού στην σωστή οδηγό που δεν οδηγεί χωρίς άγχος, που έχει την προσοχή της στραμένη στο δρόμο, που δεν ταράζει τα νεύρα των άλλων με μαρσαρίσματα. σίγουρα έισαι βαλτή. δάκτυλος του αντίχριστου. εσύ και ο ρουβάς με τις φούστες του και τον πανούση με τις κότες του. ουουουουουουουου.


πίσω από τη μικρή αρβύλα κρύβεται η ελένη λουκά.


σοβαρά τώρα.
η ώρα η καλή.
οδηγίες. η μέρα του γάμου σου σου ανήκει δικαιωματικά. μην αφήσεις κανένα και για οποιοδήποτε λόγο να σου τη χαλάσει.
πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη.

εννοείται ότι περιμένουμε φωτό από το γάμο!

να ζήσετε!!!!!!!!!
μουτσ

"καλημέρα" είπε...

Παντρεύεσαι πουλάκι μου; Αυτό είναι το νέο, όλα τα άλλα μπροστά του...
Δηλαδή ο Λ. δεν επτοήθη ούτε από όλο το Σάλπισμα που του τραγούδησες σε ...υψηλές κλίμακες, ούτε από το οικοπέδο που ΘΑ έπαιρνε προίκα αλλά δεν... Ε, λοιπόν καλά έκανε, έχει γούστο ο άνθρωπος!
Μαράκι μου όλα να πάνε καλά με τις προετοιμασίες! Κρίμα που είμαστε μακριά, ξέρεις πώς θα βοηθούσαμε με τις μπομπονιέρες;


Πάιδες εκ Θεσσαλονίκης, ετοιμαστε αναρτήσεις, το Μα(νιτα)τάρι μας παντρεύεται!

Lucha Libre είπε...

Αααααμάν!!!
Τι σπάσιμο! Να σου χει ζαλίσει τα συκώτια η θεια, και να πρέπει και να της απολογηθείς! Καλά που ήσασταν γυναίκες, κοινώς με περισσότερες ελπίδες επικοινωνίας με τον κόσμο( :-P Μίμη, και ξανά :-P ), γιατί αλλιώς θα παίζαν ευτράπελες σκηνές:
-"που πα ρε καραμήτρο;"
-"γκαβός είσαι ρε;" κτλ, και μετά θα μιλούσε η τεστοστερόνη.


Πλησιάζει η ώρα λοιπόν!!! Το Final countdown αντηχεί... τιριρίρι!!!τιριρίτιντον!
Να περάσεις σουπεριόριστα, κι εσύ κι ο καλός σου ο Λ.! Θα τα ξαναπούμε στο μεταξύ.

"καλημέρα" είπε...

"το Μα(νιτα)τάρι μας" δεν σημαίνει τίποτα, το Μα(νιτα)ράκι μας σημαίνει πολλά!!!
Όποιος πάει αργά τον τσουγκράνε κι όποιος βιάζεται γράφει βλακείες.
Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν τέλος καλό όλα καλά
πήγε η καρδιά μου στη θέση της!
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ποιός
τον άκουγε τόν φίλτατό μου Πάνθηρα
πού θα μας περνούσε γενεές 14
(και δίκιο βουνό θα είχε)πού το
γλωσσοφάγαμε το μανιταράκι του!
Γι αυτό κι εγώ δέν ξαναμιλάω,
μούγκα-φινίτο!
ΟΙ ΩΡΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια,διασταύρωση Πάνθηρα με
Μυγοκτόνο τι βγάζει?

Ανώνυμος είπε...

Σε συναντάω σε blog φίλων.
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και εκφράζεσαι.
Με χιούμορ λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα.
Καλημέρα και ψυχραιμία με τους οδηγούς που είναι στην κοσμάρα τους.
ΝΙΝΑ

manetarius είπε...

@teddy
άσε κι έχω και μια θεία που πάει έτσι στον δρόμο, αλλά αυτή φαίνεται απο μακριά...το αμάξι της έχει μαζέψει πολλά χρώματα από τα αυτοκίνητα που έχει χτυπήσει...σχεδόν 1 μέρα παρα μέρα!!
Μαντρώστε τις!!!!

@εξόφθαλμη
Καλώς ήρθες!!
μίνιμουμ όριο ταχύτητας υπάρχει...βλακείας όμως όχι, μπορείς να φτάσεις όσο πιο χαμηλά θές!

@μίμη
να σε πληροφορήσω οτι τα χειρότερα ατυχήματα τα προκαλούν άντρες οδηγοί που νομίζουν οτι το αυτοκίνητο είναι προέκταση κάποιου σωματικού τους εξαρτήματος...όχι γιατί το χόντρινες :)))και συμφωνώντας με την incontinentia θα σου πω :Ρ
Ευχαριστώ για τις ευχές μιμάκο!

@δαμασκηνάκι
Άμα της πάταγα την κόρνα τόση ώρα που μ' έσουρνε από πίσω της, θα την είχα κάψει..:)))
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τους ιππότες της ασφάλτου..!

@Βαγγελάκη μου
είχε η κοπέλα φιλική δήλωση αλλά επειδή δεν ξέραμε τι να κάνουμε, καλέσαμε την ασφάλεια...ξεφτέρια!
Α, εντάξει γιατί δεν έχω σκοπό να ξανατρακάρω μέσα στον χρόνο..βέβαια έτσι όπως έχουν αυξηθεί τα αυτοκίνητα και δεν χωράμε πια στους δρόμους, φοβάμαι οτι θα καταντήσει πολύ συχνό φαινόμενο!

@ρια
ιλιγγιώδη ταχύτητα, δημόσιος κίνδυνος, κουβάς, μάγισσα; Δεν θα 'πρεπε να σου απαντήσω μετά απ' όλ' αυτά που μου 'σουρες αλλά κάνω την καρδιά μου πέτρα και σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή και τις ευχές!! :)))

@καλημέρα
Αναστασία μου τελειώσανε τα ψέματα, από την παράλλη εβδομάδα θα είμαι μια καλή νοικοκυρά...ο Λ. δεν πτοείται με τίποτα! Ναι, μπορεί να παίζει ρόλο και το καλό του γούστο :))
Τι κρίμα να μην είσαστε όλοι εδώ :)

@ΛΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ....
Τα συκώτια μου τα έπρηξε καθώς και όλα τα ζωτικά όργανα μου! Αλλά η μεγαλύτερη φοβία μου όταν κατέβηκα απ' ΄τ' αμάξι, ήταν για το τι θα "άκουγα"...ευτυχώς ήταν ευγενέστατη!
κΑΙ...it' s the final countdooooown...!!!

@ ξανά- καλημέρα
Εντάξει βρε...σε κατάλαβα..!!!

@Κώστα
Βρε, αν σταματήσει να μιλάς εσύ τι θ' απογίνουμε; Τόπο στα νιάτα νεαρέ μου!!!

@ ξανα- Κώστα
Μυγο-πάνθηρα φαντάσου τι μπορεί να πάθεις αν σε τσιμπίσει..που να το φας κιόλας!!!

@Νίνα
Καλημέρα, καλως ήρθες, μας βρήκες λίγο ακατάστατα αλλά δεν πρόλαβα να μαζέψω με την αναμπουμπούλα μου...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩώωωω πολύ για τα καλά σου λόγια! :))

apos είπε...

Νομίζω ότι όλη η ιστορία ήταν για να περάσεις το μήνυμα του γάμου, χα χα χα! (μόνο εγώ γέλασα? ναι ε?)
Πάντως, το γεγονός ότι το αυτοκίνητό σου βγήκε σώο και αβλαβές μού διέλυσε έναν μύθο: μέχρι σήμερα νόμιζα ότι μόνο τα LADA βγαίνουν άθικτα από τις συγκρούσεις, επειδή η λαμαρίνα τους είναι από ατσάλι. Βρε βρε για δες το Citroen....
Αντε με το καλό! Περιμένουμε τα blogoκουφέτα.

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Χχαχα.. Πολυ αστειο το ποστ σου. Αλλα πιο αστειοι ειναι αυτοι οι τυποι και με λυπη μου λεω οτι ειναι κυριως γυναικες, που πανε οπως τοσο γλαφυρα περιεγραψες. Και ο τροπος που κρατανε το τιμονι ειναι απιστευτος. Τι φταινε ομως κι αυτες? Τις εχουν τρομοκρατησει τοσο πολυ με τα χιλια μυρια τρομακτικα και ακρως επικινδυνα πραγματα που μπορει να ξεπεταχτουν απο το επομενο φαναρι, που αυτες το εχουν παρει στα σοβαρα.. Καλα της εκανες και τη στουκαρες. Το χρειαζοταν για να ξυπνησει μπας και παρει μπρος κι αυτη εκτος απο τ αμαξι της. Βρε, μηπως ο προπαππους σου οταν χαρισε αυτα τα ταπεινα οικοπεδακια του μισου στρεμματος, πηρε ως ανταλλαγμα τιποτα θωρακισμενα αυτοκινητα και τωρα κυκλοφορεις με τετοιο κ εσυ? Γιατι αλλιως δεν εξηγειται. Ειναι βεβαια και η η καλη θεα της εκδικησης που μπορει να σε βοηθησε και να σε προστατευσε! Φιλακαι και καλημερα!

Μιμης Ζερβος είπε...

ως άντρας και ανώτερο ον (((: απαξιώ να απαντησω και στις 2...

manetarius είπε...

@ μίμη
Εύγε νέε μου!
Γιατί έτσι πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός, άγριος και απαξιωτικός!!!

Lucha Libre είπε...

Καλέ Μίμη, τώρα που παραγνωριστήκαμε, δεν πα να δεις αν έρχομαι;

;-DDD

Lucha Libre είπε...

(χμ, ας κρύψω το γεγονός ότι πήρα δίπλωμα πριν από δυο μήνες, κι ότι έπαιρνα θάρρος βλέποντας τις διάφορες θειες στα βολάν. Σκεφτόμουν: "αφού επιβιώνει αυτή στο δρόμο, μπορώ κι εγώ!") μη βγει παραέξω παρακαλώ, έχω κι ένα σκληρό προφίλ που μου πήρε χρόνια να το φτιάξω.

Daria είπε...

Γάμος εν όψει;
Η ώρα η καλή και ότι καλύτερο...

wilma είπε...

Με σειρά σπουδαιότητας:
1. Εύχομαι μια υπέροχη ζωή με τον άνθρωπο που αποφασίσατε να ζήσετε μαζί.
2. ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτε με το τρακάρισμα λίγες ημέρες πριν το γάμο.
3. (ερώτηση): Καλά πραγματικά πως το κατάφερες το κόλπο με το να χώσεις τον πωπό της κυρίας μέσα κι εσύ να μην πάθεις τίποτε? μπράβο καμάρι μου.!

γενικά πάντως το είδος των οδηγών "πάω σιγά για να φτάσω γρήγορα" όπου το σιγά μεταφράζεται στην ιλιγγιώδη ταχύτητα των 5 χλμ την ώρα είναι από τα πράγματα που με αποσυντονίζουν. πίστεψέ με δεν είμαι καθόλου οδηγός των υψηλών ταχυτήτων (το clio μου δενείναι για τέτοια!) αλλά και την ταχύτητα του επιταφίου δεν την αντέχω ρε παιδί μου παρα μόνο στον επιτάφιο! εν ολίγοις άλλο ένα μπράβο που βούλιαξες μόνο το πορτ μπαγκάζ και δεν ενωσες το πίσω με το μπροστά.
@teddyboy μαζί σου!

Κωνσταντινιά είπε...

Εδώ είμαι!!!!

μια το παραισθησιογόνο μανιτάρι, μια η επίσκεψη στο καινούριο οικοπεδάκι μου, καθυστέρησα κάτι τις.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, και απ' ότι ακούμε μια καλή αρχή ξεκινά.

Με όλες μας τις ευχές!!!!

Και δεν πρέπει να παραλείψουμε να επισημάνουμε τι διορατικότητα του γαμβρού, που επέλεξε για σύντροφο του, τον ανοιχτόκαρδο, εύθυμο, ετοιμόλογο και με αρχές μύκητα μας.

Υ.Γ. Το οικοπεδάκι λίγο πιο κοντά στη θάλασσα το ήθελα αλλά ο.κ.

Squeaky είπε...

Τώρα τί να πώ κι εγώ?
θα πω αυτό που θά ΄λεγα άν έσπαγα ένα ποτήρι, άν με κουτσούλαγε ένα πουλί κλπ. κλπ.
Γούρι! Γούρι! Γούρι!

Μην πτοείσαι μανιτάρι! Το καλό όπως λες κι εσύ, είναι πως το αυτοκίνητό σου δε θέλει συνεργείο, να΄χεις άλλα τρεχάματα...

Η ώρα η καλή αστέρι μου!
:)))))))))

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
τρελοΠανθηρόΜυγα,
μού φτιαξες τη μέρα%$#@^&%$#%$#%^

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα θεά!!!! Καταρχάς, με το καλό η παντρειά!!! Κατά δεύτερον, μαλακία έγινε γιατί άργησες περισσότερο! Αυτό που έπρεπε να κάνεις ήταν να στρίψεις αλλού και να ξαναμπεις στο δρόμο σου. Έτσι κι αλλιώς, αυτή θα ήταν 800 μέτρα (για να μην πω χιλιόμετρα) πίσω!! Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το αυτοκίνητό σου... Και χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω... σιγά μην κατάλαβε η καθυστερημένη ότι όλο αυτό έγινε εξαιτίας της... Γάμα τα...
:)))))))))))))))))))))))))))))))

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Θηρίο μου...Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!!!!!!!

Το καταδιασκέδασα το παρ' ολίγον, (...τέτοιες ώρες τέτοια λόγια), πάθημά σου.

Καλός οιωνός πάντως, να το βγάλεις άθικτο μετά από τέτοιο στραπάτσο στης κυριούλας
:-)))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

habilis είπε...

Ευχες !!!Η ωρα η καλλη!!!...Δεν λεω τιποτα για γυναικες οδηγους,γιατι θα με πεις κακο...

manetarius είπε...

@inco
όπα..ένας παλαιστής με σκληρό προφίλ, πίσω από βολάν, κυκλοφορεί ανάμεσα μας! ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ..!

@daria
σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολυυυυυύ!!!

@wilma
1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! :))
2. Αυτό ξαναπες το! Φαντάζεσαι να πήγαινα στην εκκλησία με κανα γύψο και βουλωμένο μάτι;
3. Δε λες πωε συγκρατήθηκα και δεν της έκανα και τη μούρη κρέας; Άγιο είχε!!
Κάτι τέτοιες χαλάνε την πιάτσα και έχουν να λένε οι άντρες οδηγοί!

manetarius είπε...

@κωνσταντινιά μου,
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου!!
...λέω να σου δώσω κι άλλο ένα οικοπεδάκι, αυτή τη φορά πάνω στο κύμα για να μην μπου παραπονιέσαι.
Στα Καλά Νερά είναι καλά; Να 'σαι και κοντά στα φιλαράκια που κατεβαίνουν στο Πήλιο! :)))))))

@tripοντικούλη μου!
Μα το συζητάς; Με τέτοια κωλοφαρδία, φυσικά και είναι γούρι!!!
Ευχαριστωωωώ πολύ ποντικούλη!
Επίσης ;)

@Κώστα
ββζζζζζζ...νιάρ!

@κωλόγρια
ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να την ήταν βαλτή από τις δυνάμεις του κακού..δεν εξηγείται διαφορετικά. Γι' αυτό και φοβήθηκα να την τσακίσω στο ξύλο...μπορεί να πέρναγα όλη μου τη ζωή στην κόλαση, οδηγώντας για πάντα πίσω από μια τέτοια οδηγό...

@Mr Habils
ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά και που δεν αναφέρεστε στις γυναίκες οδηγούς γιατί θα είμουν πρόθυμη να σας τις ανταποδώσω...τις ευχές! :)

@γλαροπούλι
Ααααχ, τη στραπάτσαρα την άτιμη!!! Αυτό το σημάδι μου, δεν μ' απογοήτευσε ποτέ!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :)))

manetarius είπε...

ΑΑΑΑΧΧΧΧ...πως το κανα εγώ αυτό;
Ξέχασα τον

@apos
Αααα, δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται...σε κάθε ποστ βρήσκω ευκαιρία να αναφέρω οτι θα παντρευτώ...τι, να με περάσετε για καμιά γεροντοκόρη;
Citroen...ανεπυφύλακτα, πολύ γερό σκαρί!

..και την

@ μπουρμπουλιθρα
Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν έχω δει άντρα να κρατάει έτσι το τιμόνι και να είναι κωλημένος στο παρ πρίζ!
Χαχα.. μην το βλέπεις έτσι..από μέσα έχει τάνκ!

Μιμης Ζερβος είπε...

ε νισάφι..
ακολουθεί παρένθεση σοβαρότητας - υπόσχομαι δεν θα κρατήσει πολύ:
( οι λαικολεβέντες που θεωρούν το τιμόνι προέκταση του πουλιού τους και προσμετρούν τη μαγκιά και το αντριλίκι με τα κυβικα του ΙΧ - δεν αποτελούν κανόνα..Ασε που εσείς φταίτε για το ότι έχει δημιουργηθει η εντύπωση ότι το σπορ,το πολυτελές ή τελοσπάντων το καλό αμαξι είναι συνώνυμο της λίμπιντο..Και μην ακούσω ότι δε το δημιουργήσατε εσείς αυτό το κλισέ, γιατι κάποιες απο σας τα συντηρούν αυτά..όχι?)

ως μικρότερος (και εννοω πνευματικα) ναι βεβαιως να πάω να δω αν έρχεστε δεσποινίς..(incontinentia)..αλλά ελπίζω να μην έρχεστε οδηγώντας..φοβήμαι

manetarius είπε...

@μίμη
..για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα... εδώ μέσα δεν υπάρχει σοβαρότητα καμία. Αυτό εδώ είναι ένα μπλόγκ παράκρουσης και παράνοιας, και να η απόδειξη: φυσικά και δεν αποτελούν τον κανόνα αυτοί οι τύποι, όπως δεν αποτελούν και τον κανόνα αυτές οι γυναίκες που δημιουργούν και συντηρούν αυτά τα κλισέ με τις λιμπίντους και τις αηδίες...(σε μπέρδεψα;)
Εγώ είμαι από τις άλλες, που άμα ο άντρας δεν οδηγεί κωλοφτιαγμένο lada με χαϊμαλιά κρεμασμένα στον καθρέφτη, φιμέ τζάμι και σαμπγούφερ να πιάνει όλο το πορτ μπαγκάζ,γιαλί καθρέφτη και ζελεδιασμένο μαλλί...δεν μπορώ!!

Υ.Γ. Προσοχή πως μιλάτε στην φίλη inco γιατί είναι και παλαίστρια!

Lucha Libre είπε...

Χεχε...εμένα πάλι το όνειρό μου είναι να αποκτήσω τρίκυκλο,μικρό φορτηγάκι ή κάποιο άλλο εξίσου γαμάτο όχημα, και να το φορτώσω με μπιρμπιλόνια, σεμέν, ηπαναγιαμαζίσου, αυτοκόλλητα, ινδιάνους, σέξι φωτό από προικισμένα κορίτσια στην πλάτη της καμπίνας, και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη φωτεινή καρδούλα με το βέλος που αναβοσβήνει.
Είμαι χλιδάτη γκόμενα, είναι φανερό!
(Μίμη έφτασα πεζή, προς ανακούφιση όλων μας!)

Mane, α-μανίτσα μου, όλοι εμείς οι τρελοπαλαβιάρηδες σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!
σμουτς!

moutro είπε...

the hour good μανιταράκι. (θεέ μου τι βλάχος). Αφού δεν το έκανες ακορντεόν το αμάξι λίγο να σε κόφτει. Το ότι κυκλοφορούν τέτοιοι δημόσιοι κίνδυνοι στους δρόμους είναι γεγονός και περαστικά μας. Καλά της έκανες όμως κι ας πληρώνεις. Βέβαια όπως θα συμφωνήσω με την κωλόγρια τη φίλη μου αυτή δεν κατάλαβε τίποτα και στους γνωστούς της θα πει, καλά ήρθε μία στα καλά καθούμενα και μου την έριξε από πίσω. Ποιος ξέρει που είχε το μυαλό της κτλ... Άσε σενάριο ολόκληρο σου φτιάχνω. Γιαυτό γαμήλιο αμάξι φορτηγό να μην κολώνει με τπτ. Να τον κάνεις καροτσάτο :))))))))))

manetarius είπε...

@inco
παρακαλώ λούτσα μου, δεν κάνει τίποτα, σαν στο σπίτι σας..μόνο βγάλτε τα παπούτσια σας γιατί μόλις σφουγγάρισα!

@ μουτρο
ευχαριστώ πολύ και to yours too! (από ποιό χωριό είσαι, μήπως κι είμαστε πατριωτάκια;)
..που να καταλάβει το όργιο...που είχε δημιουργήσει πίσω της ουρά, λες και γύρναγες δεκαπενταύγουστο από την κακιά σκάλα!!!
Δε λες καλά που δεν προκάλεσε και καμιά καραμπόλα και να βγεί και λάδι, μια που θα ήταν η μπροστινή; Good wines..

panoptis είπε...

μεγάλη κλφρδία...
:) καλό σ/κ

panoptis είπε...

ααα ναι...
καλά στφνα. η ωρα η κλ.
:))

faraona είπε...

Μετα απο ενα τετοιο συμβαν νομιζω οτι το καλυτερο θα ηταν να πω «οι ωρες οι καλες».


καλο βραδυ

ria είπε...

λίγες ώρες πριν το γάμο, σου εύχομαι η ώρα η καλή και να ζήσετε!

Αγάπη και ευτυχία, κατανόηση και ζωντάνια, πολλά παιδιά και ότι άλλο επιθυμείτε να σας συντροφεύουν σε όλη σας της ζωή!!!!

manetarius είπε...

@panoptis
Ευχαριστωωωώ!
Υ.Γ. Πάλι βιαστικός είσαι;

@faraona
Ευχαριστώ πολύ!!
ΚΑλως ήρθες :))

@ria
ακόμα έχω πολλές ώρες...το άλλο Σάββατο είναι η πρεμιέρα:)))
Αύριο φτιάχνουμε "χεράτες" μπομπονιέρες και θα με βγάλουν οι φίλες μου έξω (αμερικανιά; είμαστε λίγο τζαγκούρια δε βαριέσαι;, για να είμαστε φρέσκες το άλλο Σάββατο. Μη βγούμε Παρασκευή και είμαστε με μαύρους κύκλους την άλλη μέρα!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Ρία μου!!

Φιλιά!

ViSta είπε...

Πάλι καλά λοιπόν... να είσαι καλά, εσύ, το αυτοκίνητο και ο μέλλον σύζυγος :-)

Skouliki είπε...

ησουν παρθενα δηλαδη ε ? χιχιιχ

Χριστίνα (lbt) είπε...

ΗΙ!!! περιμένουμε ανάρτηση με λεπτομέρειες απ' το γάμο, blogoκουφέτα, αλλιώς δεν έχει δώρο!
:-) Οι ώρες οι καλές! Άντε και στα δικά μας οι ανύπαντρες-οι!

patsiouri είπε...

Α χα χα χα χα!!!! Το Μέρφυ τί τον έχεις??????

patsiouri είπε...

Καλέ!!!!! Σήμερα είναι!!!! Να ζήσετε και καλούς απογόνους!!!! Φωτογραφίες γρήγορα!!!!!!1

manetarius είπε...

@vista
ευχαριστώ πολύ!

@σκουλίκι
Εεεε...βέβαια για ποιά με πέρασες ;)


@little
εντάξει...σου υπόσχομαι ότι μόλις γυρίσω από τον "τρείς βδομάδες" του μέλιτος θα κάνω σχετικό ..αφιέρωμα στους σταρ της βραδιάς (ψωνάρα!)

@πατσιούρι
Ο Μέρφυ; Πολύ φίλος!
Βρε..το Σάββατο που έρχεται είναι.. Ευχαριστώ πάντως!

Σπύρος είπε...

τσ τσ τσ τσ ! τι έπαθες βρε παιδί μου :) τι ειναι και πάλι τούτο;. ευτυχώς όλα καλα...να τις προσέχεις αυτές τις κυριούλες. Αλλά και πάλι πως κατάφερες το αμαξι να μην πάθει τίποτε..τσ τσ τσ..τι μαγικά έκανες πάλι;..Αντε και να ναι το τελευταίο πριν την μεγάλη μερα...μην εισαι με μαλλια καταιφιου δεν λεει (να μην πεις προταση με φαι δεν μπορεις)

manetarius είπε...

@lockheart
...είμαι η μάγισσα ντε σπέλ! Πως εξηγήται που τρώω τόσο πολύ και παραμένω (μέχρι πότε άραγε;) αδύνατη;
Είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε ;)
Πολλά φιλιά Σπύρο!!

Μουσαφιραίοι...