Ο αρχιδόμαγκας των Εξαρχείων που τη είχε δει τιμωρός του εγκλήματος και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πιτσιρικά που διασκέδαζε με τα φιλαράκια του, αλλά άφησε τους άλλους μπάτσους συναδέλφους του να πουλάνε τα κατασχεμένα ναρκωτικά στην πλατεία... άρχισε να βλέπει δαίμονες στη φυλακή!


Φιλαράκο, άσε τις παπαριές και για πρώτη φορά στη ζωή σου, φέρσου σαν άντρας και παραδέξου οτι ούτε τρελός είσαι ούτε τα πάτερ ημών χρειάζεσαι για να σβηστεί το όνομα σου από τη λίστα των δολοφόνων αστυνομικών που ονειρεύτηκαν να γίνουν Ράμπο!
Εγώ στη θέση σου θα αυτοκτονούσα δι' απαγχονισμού με τα άντερα μου!
Βγαίνει κι ο σκατιάς πρώτης εθνικής κατηγορίας δικηγόρος, με τέτοια ψυχραιμία και θράσος και συνεχίζει τις μαλακίες και σου 'ρχεται να φορέσεις μια κουκούλα, να πάρεις και το δρεπάνι του δήμιου και να βγεις στη Β. Σοφίας να παίρνεις τα κεφάλια όσων είναι κάτω από 1.60 μπας και τον πετύχεις τον πούστη.
Οι δημοσιογράφοι (όχι δεν βλέπω τηλεόραση αλλά πριν πάω στο dinner με τους Ιταλούς πέρασα να αφήσω ένα ντονέρ στον Λ. μου και πάνω από το κεφάλι του ψήστη, η tv τα έχωνε) λένε ότι μπορείς να φανταστείς... ! Χθες πέτυχα τη σκηνή που κάτι εξεγερμένοι έκαιγαν την Ελληνική σημαία, πλησίασαν κάτι γυφτάκια και χάζευαν τη φωτιά και ακούω τον δημοσιογράφο :" Προσηλυτίζουν νεαρούς μετανάστες οι κουκουλοφόροι.." Έλεος ρε πούστηδες, δείξτε λίγο έλεος! Αφήστε τους μετανάστες στην ησυχία τους και τραβάτε να γαμηθήτε!
Ο Κακλαμάνης του "αυτού" του το χαβά, στόλισε ξανά το δέντρο του και έβαλε τους μπάτσους να το φυλάνε... λέει δε, στα πιτσιρίκια οτι είναι χελωνονιντζάκια για να μην τρομάζουν!


Δεν θα πω άλλα... γιατί θα αρχίσω τα γαμωσταυρίδια και θα με κατηγορήσουν για βρωμόστομη (σπόντα για μπαλούν;)), αλλά πείτε μου, ποιός μπορεί να μιλήσει για όλους αυτούς χωρίς να σιχτιρίσει;

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ και μετά γυρίστε πάλι εδώ, βρίστε, φτύστε και σπάστε τα όλα ελεύθερα... βάλτε και φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μου εδώ δίπλα...δεν το φυλάει κανείς και δεν μας καίγεται καρφάκι να γίνουν όλα στάχτη!



Και για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα είναι η συναυλία!!!




Υ.Γ. Να σαπίσει στη φυλακή ο βρωμόμπατσος. Τα παιδιά του δεν τον χρειάζονται, είναι πιο ασφαλή αν είναι μακριά του... σκεφτείτε μόνο τι αγωγή θα τους έδινε! Ουστ... μπάτσε!

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλα αυτο με το σολο αμοκ μεσα στη φυλακη ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ σκηνοθεσια Κουγια...
Μικρες δικανικες πουστιτσες(παρντον!)για να πεσουνε στα μαλακα..

apos είπε...

Απλώς, Μανιταράκι μου, ας αναρωτηθούμε λίγο: δεν είναι πολύ μα πολύ βολικό να στρέψουμε την οργή μας στον Κούγια και μόνο στον Κούγια; Δεν είναι πολύ μα πολύ βολικό να είναι αυτός μόνο ο «κακός» της όλης υπόθεσης;

manetarius είπε...

@gio r
καλά δεν ντρέπονται καθόλου λέμε...
έχουν τρελλό θράσος!
Που είν' ο Πάσσαρης μωρεεεε;;;

@Aposουρικάτε μου...
μα δεν βγαίνει μόνο ο Κούγιας κακός από όλη αυτή την υπόθεση... βγαίνουν και οι κατηγορούμενοι που παπαγαλίζουν αυτά που τους υπαγορεύσει ο Κούγιας... Αυτό που ξέρω είναι οτι αν αθωωθούν θα καεί το πελεκούδι...και θα πάρει σβάρνα και το δέντρο του δημάρχου βεβαίως βεβαίως!

Lucha Libre είπε...

καραπόρωση! (lol)

Τι να προσθέσω, είμαι σε εποχή προβληματισμού κι έχω κάψει φλάντζες.

Μια πετριά την έχει όποιος πυροβολεί στα καλά καθούμενα, χωρίς αμφιβολία, αλλά όχι και στο βαθμό "είδα το χριστό φαντάρο και την παναγιά περίπολο". Το Όσκαρ τώρα!

apos είπε...

Τηρουμένων των αναλογιών, άμα το καρπάζωμα -στην υπόθεση της ζαρνινιέρας- κοστολογείται 5 έουρος (στο λέω και ισπανικά), η δολοφονία θα πάει κάτι παραπάνω...

thamnos είπε...

Πολύ σίγουρη σε βρίσκω και πιστεύω πως βιάζεσαι και δεν θα έπρεπε.
Ο κοντός είναι τρελό λαμόγιο και δεξιός δεν νομίζω να χάσει εύκολα.
Απο την άλλη η ελληνική δικαοσύνη δεν είναι και η πιο ξεκάθαρη του κόσμου και πάντα κάνει πλάτες σε τέτοια θέματα, βλ. Ζαχόπουλο, Μππουρμπούλια, ζαρντινιέρα, Κεφαλογιάννη κλπ. κλπ.

Εμείς οι κοινοί θνητοί απλά ελπίζουμε και παρακαλάμε να τον δούμε κρεμασμένο από τα αρχίδια στη ΠΛατεία.

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Μη λες μετά όμως ότι υπερβάλλω όταν σε λέω βρωμόστομη, οκ;
Κατά τα άλλα, να'σαι καλά...το διαβάζω δυνατά για να βρίσω κι εγώ όπως βρίζεις, όχι... για να μη νομίζεις δηλαδής!

Olga είπε...

Εγώ γιατί το περιμενα ότι θα γίνει κατι τετοιο? Οτι δηλαδή θα αρχισει τις περιεργες συμπεριφορες για να "πείσει" πως έχει ψυχολογικά προβλήματα??

Τόοοοοσα χρονια, δεν θα είχε δείξει σημαδια ψυχολογικών προβλημάτων?? Και αν - λέμε - αν, είχε δείξει, τότε πως ήταν σε υπηρεσία??

Κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας!!!

Α, και δεν το έγραψα εγώ αυτό το ποστ - οι δαίμονες μου είπαν να το γράψω...:P

Ρε δεν πάμε καλά...

Καλησπέρες Μανιταράκι

spyros1000 είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ?
ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ?
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΛΟΓΚ 'ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ'

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ?
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?
ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?

beth είπε...

μανιταρι θελω να ξερεις πως στα ασχημα και θλιβερα αυτα γεγονοτα δεν γυρισα την πλατη μου και καθε μερα ημουν εξω και φωναζα με τον ενα η με τον αλλο τροπο. δεν ειχα κανενα κουραγιο να αφηνω σχόλια στα blogs σε διαβαζα και σενα και όλους μου τους αγαπημενους. Ηρθε λιγο η ωρα να κατσω. Σε κάθε σου ποστ πάντως με εκφράζεις. και σαν να μην εφταναν όλα αυτα εχω και ττις κρίσεις πανικου αυτες τις μερες. Δράμα δράμα.

**ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ**

κόκκινο μπαλόνι είπε...

@Spyros1000
"ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ..."
Πραγματικά, τα είχα ξεχάσει όλα αυτά, μάλλον θα φταίει η κάμπριο πόρσε που οδηγώ και το μυαλό μου "πήρε αέρα"! Άσε που εκεί στο Σαν Μόριτζ που διακοπεύω δεν μου υπενθυμίζουν και κάθε μέρα την πείνα που βίωσα πριν από 50 χρόνια στην κατοχή.
Πόσο δίκιο έχεις!
Και για τον πόλεμο που λες, πάλι δίκιο έχεις. Μα τι συγκριση υπάρχει ανάμεσα στα χημικά που εκτοξεύουν οι έρμοι αστυνομικοί με τα χημικά του 1ου και του 2ου Παγκοσμίου πολέμου; Άσε που οι σφαίρες τότε ήταν από πολυβόλα...τώρα είναι από απλά 38άρια και 45άρια. Δίκιο έχεις Spyros1000!

kikop80 είπε...

Ο "δικηγόρος" δεν κάνει τίποτα στην τύχη!!!
θα το δείς!
Όλα μελετημένα είναι!
Νομίζεις πως οι παπαριές που λέει του ξεφεύγουν???
Όχι!
θα βγεί στα μαλακά ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ!!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ! ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!

...............


Ξαναφούντωσα!!!!!

Dr_MAD είπε...

Τα χελωνονιντζάκια ζουν! γιουπιιι

*εμαθες για τον καινούριο κανονισμό που διέπει τις συλλήψεις των μπάτσων? δουλεύω σε στρατιωτικό νοσοκομείο και το είδα! θέλουν πια ιατρική γνωμάτευση ότι υπέστησαν συγκεκριμένη κάκωση/βλάβη από κάποιον ως δικαιολογητικό για τη σύλληψή του! ναι, ναι είναι αποκλειστικό!

manetarius είπε...

@inco
τι πετριά καλέ...εδώ μιλάμε για βράχο ολάκερο!!!
Εγώ να δεις τι έχω κάψει... όχι μόνο φλάτζες, το καρμπιρατέρ ολόκληρο!
Υ.Γ. Ε, όχι και το όσκαρ... τα χρυσά βατόμουρα, γιατί πρόκειται για χείριστη (πως γράφεται αυτό το πράμα;) b movie!

@Apos
εεεε..βέβαια, γιατί υπάρχει δικαιοσύνη πάνω απ' όλα! Το ίδιο θα πληρώσεις αν πάρεις ντονέρ και αν πάρεις ψαρονέφρι; Σε κόλησα στον τοίχο ναι ή όχι; Χα! λολ!!!

@θάμνε
ελπίζω να δω τον δολοφόνο αρχικά κρεμασμένο από τα άντερα του και τον δικηγόρο του αστέρι στο δέντρο του Κακλαμάνη...με ότι συνεπάγεται αυτό...:)

@κόκκινο μπαλούν μου
βρίσε βρίσε θα σου μείνει η λαδιά...χιχιχιχχχιιιιι!!!
άμα έχεις κακές συναναστροφές... να πρόσέχεις στα Εξάρχεια που συχνάζεις.. μακριά από τοίχους γιατί εξοστρακίζονται σφαίρες σε παρασυρμένους νέους...που βρίζουν και προκαλούν επεισόδια..

@ολγα
πάντα έπαιζαν με τη νοημοσύνη μας... απλώς τώρα δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να γίνει!
Και πιάνουν έναν πολίτη που χρωστάει 200 ευρώ στη εφορία και τον χώνουν μέσα και 'γω δεν ξέρω πόσα χρόνια.. οι νόμοπι ισχύουν μόνο για μας κι όχι για τους άρχοντες του συστήματος!
Σκατά!
φιλιά

@Σπύρο
ειλικρινά λυπάμαι που διαβάζω τέτοια πράγματα... εγώ την πείνα και την κατοχή δεν την έζησα. Δεν οδηγώ ακριβό αυτοκίνητο αλλά ένα μεταχειρισμένο για να κάνω τη δουλειά μου που μάλιστα το ξόφλησα μόλις τον Αύγουστο!
Για να πάω διακοπές το καλοκαίρι, μαζεύω λεφτά όλο τον υπόλοιπο χρόνο σε έναν κουμπαρά διακοπών! Και όχι δεν κάνω τη λούξ ζωή που περιγράφεις. Ξέρεις γιατί; Γιατί οι 300 μας τα τρώνε μια χαρά και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα που θα τα βλέπουν μια χαρά όλα γιατί θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα...όπως τότε στην κατοχή και θα κάθονται στον καναπέ τους, θα ανέχονται την κοροϊδία και θα πουλάνε την εργατική τους δύναμη όσο ένα κομμάτι ψωμί για να μην δώσουν κακή εντύπωση στο αφεντικό!
Πόλεμο δεν έχουμε ούτε με τους Τούρκους ούτε με τους Αλβανούς... και επιτέλους αφήστε τους μετανάστες ήσυχους! Ο πόλεμος είναι με την εξουσία και την κατάχρηση της!
Και για να το εξακριβώσεις κάνε την πιο απλή παρανομία (όπως το να διαδηλώσεις ) και πάνε μια μέρα κρατητήριο, αν αντιμετωπιστείς σαν άνθρωπος έλα πέστο μας! Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι ... συγγνώμη μήπως είσαι μπάτσος;

@μπεθούλα μου μικρή κι αγαπημένη!
Κοίτα να ηρεμίσεις και πάνε (έχω αρχίσει να μιλάω θεσσαλονικιά..) μια βόλτα και στο φαρμακείο για το ομοιοπαθητικό που σου είπα...
Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα κι όχι γιατί έχουμε την ίδια άποψη αλλά γιατί έχεις πολύ ανοιχτό μυαλό κι αν σκεφτώ την ηλικία σου μπορώ να είμαι σίγουρη οτι κάποιος θα υπάρχει να αγωνιστεί για το πως θα ζήσει το παιδί μου αύριο μεθαύριο!
Δεν χρειάζεται να αφήνεις σχόλια... σε φιλώ και να προσέχεις! Αν ποτέ χρειαστείς κάτι... έχω και mail, πάμε μια βόλτα; :)))

@κόκκινο μπαλούν
Αααα.... πόσο χρονών είσαι μαρήηηη; Μα το Χριστό να πας για δέιγμα στα Laser Line.. με τέτοια επιδερμίδα, ούτε που το κατάλαβα οτι έχεις πατήσει τα 83 όταν σε είδα στο κάμπριο πόρσε σου με το μαντίλι σου να ανεμίζει (οσάν της Ισιδώρας Ντάνκαν) στο Σαν Μόριτζ πέρσι το καλοκαίρι... αλήθεια, πας χρόνια εκεί; Την επόμενη φορά μην πας σε ξενοδοχείο, θα σε φιλοξενήσω στο σπίτι μου... φέρε και τον φίλο σου τον Παναθηναϊκό να δει πως ζούμε εμείς οι πλούσιοι που χει κολήσει με την αριστερά!!! χαχαχαααααααα... δεν αντέχω άλλο ρε φίλε!
Σε καλό μας!

@κικοπ
Σαφώς και υπήρχε δόλος! Δεν το συζητάμε... η δικαιοσύνη όμως το συζητάει και θα μας αφήσει όλους τάβλα μόλις βγεί η απόφαση!
Προτίνω να πάει ο ΔΟΛΟφόνος φυλακή και να τον αμολύσουν με τους άλλους που θα του δείξουν ποιός είναι μάγκας στην πραγματικότητα και τον δικηγόρο να τον πλακώσουν στα ψυχοφάρμακα και να τον κρατήσουν σε καταστολή μην αμολύσει κι άλλες παπαριές γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να εξοργίζεται και φοβάμαι οτι δεν θα μπορέσει να ξανακυκλοφορήσει μόνος του ποτέ ξανά στο κολωνάκι για να δέρνει ομοφυλόφιλους!
Εγώ να δεις φούντωση!

@mad
τι εννοείς οτι για να συλλάβουν κάποιον πρέπει να αποδείξουν οτι αυτός ο κάποιος προκάλεσε κάταγμα στον μπάτσο; βοήθησε με γιατί είμαι φουντωμένη και το μυαλό μου υπολειτουργεί! χοχοχοχο!

spyros1000 είπε...

δεν ειμαι μπατσοσ...
απλα το εχουμε πολεμο,μου καθεται πολυ ασχημα...

δεν μπορω να βλεπω αλλο ατομα που θελουν να διαδηλωσουν ειρηνικα να στιγματιζονται απο 100 μαλακες που θελουν να σπασουν.


στο κατω κατω,στην αθηνα και θεσσαλονικη υπαρχει το μεγαλο προβλημα,εδω δεν εχει γινει τιποτα,αλλα δεν μπορω αλλο να βλεπω εικονες καταστροφης...


καλο σαββατοκυριακο.

manetarius είπε...

@Σπύρο...
Δεν σ΄αρέσει να βλέπεις εικόνες καταστροφής, όμως ανέχεσαι να καταστρέφουν καθημερινά τις ζωές μας ροκανίζοντας τις συντάξεις των πατεράδων μας και αργότερα τις δικές μας, με το να νοσηλευόμαστε σε νοσοκομεία που ζέχνουν από τη βρώμα, να παίρνουμε μισθούς πείνας και να βλέπουμε τους αρχίδιδες στη βουλή να περνάνε κάστανο και να μας γράφουν στα παπάρια τους!
Ε αν αυτό δεν σηκώνει πόλεμο τι σηκώνει;
Φτάνει πια να βάζουμε τις περιουσίες πάνω από τον άνθρωπο... γιατί αυτό κάνουν, χρησιμοποιούν τις καταστροφές για να καλύψουν τους φόνους και τις κλεψιές που κάνουν κα΄τω από τη μύτη μας και μπροστά στα μάτια μας... μας περνάνε για ηλίθιους φτάνει πια!
Και στην τελική σου λέει κάτι οτι πολλοί μπατσοι είναι οι κουκουλοφόροι που τα σπάνε; Ποιός μου λέει εμένα οτι δεν σπάει το ίδιο το κράτος τα μαγαζιά για να διχάσει τον κόσμο;

Καλό Σ/Κ και σε σένα!

bright Φω είπε...

όταν φουντώνεις μανιταράκι μου, φουντώνεις για τα καλά!!!!!

καλές πορείες!!!!!
καλό σαββατοκύριακο!!!!!

kostaslogh είπε...

Άκουσα καλά;ΨΥΧΡΑΜΙΑ;
..εγώ παντως δεν έχω καμία σχέση μ ΄αυτόν τον...φούστη!!!!!(έχω αγωγή λέμε ,τα σέβομαι τα άλλα σπίτια ,κι ας τα νιώθω κοντινά μου)
όχι τίποτα άλλο αλλά μη με πιάσεις και στο στόμα σου και είμαι να αλλάζω όνομα,σπιτι ΄χώρα και φάτσα!!!
....τώρα που το σκέφτομαι....

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Με πολιτικό προϊστάμενο τον Χυνωφώτη η πρόωρη εκπυρσοκρότηση όπως είναι λογικό, έγινε η πιό διαδεδομένη διαταραχή στο ένδοξο σώμα των μπάτσων.
Άλλη δημοφιλής διαταραχή των ημερών είναι η επιλεκτική εμπορική μνήμη, που αφορά καταστηματάρχες παντός είδους που επανακαλύπτουν τη σχέση τους με την κοινωνία όταν κινδυνεύει η περιουσία τους.
Η συνείδηση τους ελαστική, όσο και οι εργασιακές σχέσεις που προτιμούν.
Τέλος, υπάρχει η συλλογική δημοσιογραφική ψευδαίσθηση, που παρά τις τόσες φωτιές, εξακολουθεί να μιλάει για ωμή βία.

spyros1000 είπε...

πιστευει κανεις οτι με αυτην την κοινωνικη επανασταση που συντελειται θα αλλαξει κατι?
αντε το πολυ πολυ να πεσει η κυβερνηση...
ποιος ειναι ικανος να αλλαξει το ηδη υπαρχον κλιμα...
πειτε μου εναν ρε παιδια και αυριο το πρωι κατεβαινω κι εγω στους δρομους.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Θα εκπαιδευτεί μιά ακόμα γενιά στο να μη φοβάται το όποιο ρίσκο μιας σύγκρουσης.

manetarius είπε...

@Φωλίτσα μου καλή!
πως ξεφουνώνεις μετά είναι το θέμα!
φιλιά πολλά!

@Κώστα μουουουουου...
είσαι ο καλύτερος νεαρός και παρόλο που μου 'χεις ανοίξει φάκελο στην ασφάλεια... εγώ σε θεωρώ φίλο καρδιακό :)))))) χαχαχαααα!!!
Εδώ μέσα θα λες ότι σου καπνίσει!

@Κ.Υ.Π. walking
Καλώς ήρθες και συμφωνώ απόλυτα!!!!
Έχουμε καταντήσει να βγαίνουμε στους δρόμους όταν παίζεται η βολή μας!

@Σπύρο
Μπορεί να μην αλλάξει κάτι άμεσα αλλά οι επόμενοι που θα ανέβουν στην εξουσία θα ξέρουν οτι με τη γεννιά αυτή που είναι στους δρόμους σήμερα, δεν έχουν πολλά περιθώρια να κάνουν κι άλλες μαλακίες!
Επίσης αν το βλέπουμε όλοι έτσι και καθόμαστε σπίτια μας λέγοντας οτι οκ, έγινε ότι έγινε τι μπορώ να αλλάξω εγώ με το να κατέβω στον δρόμο, τα πράγματα θα γίνονται πάντα χειρότερα ακριβώς γιατί κανείς δεν θα αντιδρά και θα τα δεχόμαστε όλα έτσι απλά...θα μας πατήσουν κάτω, θα μας φάνε ζωντανούς!!!

@Κ.Υ.Π.
...έτσι ακριβώς... μα πως συμφωνούμε σήμερα!!!

Σπύρος είπε...

χαχα τελειο ποστάκι..Αλλα να σου πω κάτι φοβάμαι οτι δεν θα σαπίσει την φυλακή ο μπάτσος δυστυχώς...πολυ φοβάμαι οτι θα βγει εδω ο κοντός έκανε αίτηση αποφυλάκισης

aKanonisti είπε...

Πόσο σε γουστάρω θυμωμένη!!!!!!!
Είσαι θεάαααααααααα
Ναιιιιιιιιιιι
Ναιιιιιιιιιιιιιιιι
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ethanandthecity είπε...

Και πες ο βρωμόμπατσος θα μείνει (για όσο μείνει) στη φυλακή. Από την κοντοστούπα αλαζονική νυφίτσα ποιός θα μας σώσει?

manetarius είπε...

@Αμπαροκάρδη
έτσι λέω κι εγώ... εδώ μέσα σ' αυτό τον χαμό βγάλανε απόφαση για τους ηλίθιους παραλίγο δολοφόνους που έδειραν τον Κύπριο φοιτητή. 5€ τη μέρα άξιζε όλο αυτό που του έκαναν...άι στο διάολο τελικά με την ελληνική "δικαιοσύνη"!

@αΚανΟνιΣτΗ
τα χουμε πει..η θεά κάλοι (ναι με "οι") χαχαχααα!!
Υ.Γ. Γύρισες από Πήλιο ή βρήκες ιντερνετ εκεί;
Γλυκά του κουταλιού περικαλώ...τα δικά μας τελειώσανε!

@ethan
...αυτό να μου πεις... το μόνο που μας σώζει είναι να του πάρει ο δικηγορικός σύλλογος την άδεια και να πουλάει κάστανα το χειμώνα έξω από το Πολυτεχνείο!

Daria είπε...

Εγώ που δεν έχω καθόλου αυτοκίνητο, πάω διακοπές στη μαμά (ευτυχώς που ζει κοντά σε θάλασσα) και σ' ένα κάμπινγκ εκεί κοντά, μετά από κάτι χρόνια δουλειά και 2 πτυχία κι ένα μεταπτυχιακό παίρνω 1300γιούρα (και βγάζο το σκασμό), ταξίδια έχω κάνει με interail (του παλιού καιρού και όπου έχω φίλους, δικαιούμαι να κατεβάινω στο δρόμο και να φωνάζω και να μη με νοιάζει αν σπάνε οι τράπεζες και οι Vodafone και τα σούπερ μάρκετ;
Btw, η Ερμού ξανάγινε τζιτζί σε χρόνο dt (ας είναι καλά οι ασφάλειες) και πολλοί μαγαζάτορες έκαναν πάρτι διότι απέλυσαν άνετα κόσμο χωρίς αποζημίωση. Μερικοί δε (κατά πληροφορίες) έσπασαν και μερικά τζάμια μόνοι τους πάνω στην αναμπουμπούλα. Τι στα κομμάτια, μόνο οι διπλανοί να εισπράξουν ασφάλειες και βοήθημα;
Άντε μη χέσω...

Όπως σήμερα που ήρθε η βλαμένη συνάδελφος να μου γκρινιάξει γιατί χτες στην παράσταση της Μήδειας βγήκαν κάτι τυπάκια και την έκοψαν και διάβασαν ένα κείμενο. Μετά οι χορευτές δεν συνέχισαν και μου τα έλεγε κατασυγχισμένη γιατί κάτι φίλοι της ήρθαν από μακρυά ειδικά για την παράσταση και την έχασαν. "Χεστήκαμαν" της απάντησα "θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω". Μου τα σπάει τα νεύρα γενικά σήμερα στο τσακ τη γλύτωσε. Μάλλον μ' έπιασε το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Σεντόνι το έκανα
Φιλιά μανιταράκι

faraona είπε...

Καλα Χριστουγεννα Μανιταρακι μου!!!

kostaslogh είπε...

Ήρθαααααααααα!!!!!!!!!

manetarius είπε...

@Φτωχούλα μου Daria!
όταν θα πάρω την λαμποργκίνι που πάντα ονειρευόμουν, θα σου χαρίσω το σιτροενάκι μου να πηγαίνεις διακοπές (όταν παίρνει μπρός). Μπορώ να σε φιλοξενώ και στη δική μου σκηνή αν θες...
Χα! Το άκουσα κι εγώ αυτό με τους μαγαζάτορες που έσπασαν μόνοι τους τα μαγαζιά τους όμως δεν είναι και σίγουρο ε;
χαχαχαααα...χεστήκαμαν! Εγώ δεν έχω έναν νορμάλ συνάδελφο...είναι 'ολοι σαν τη δική σου, οπότε πρέπει να είμαι όλη μέρα μαλλί με μαλλί...άστο καλύτερα!
Τις μαξιλαροθήκες ξέχασες βρέι! χαχαχαα
Φιλάκια Νταριούλα μου καλή... δώσε κι ένα φιλί στον κούκλο με το μωβ γυαλί! :)))

@φαραόνα...
καλά να περάσεις!!! καλά χριστούγεννα!!!

@κώσταααααα..
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...πλακώσαν τα καλλικαντζάρια!!!!
Δεν πιστεύω να ροκανίζεις το δέντρο του Κακλαμάνη εεεε;; Πρόσεχε γιατί τα ΜΑΤ είναι από πάνω..χαχαχααα!!!

Trip είπε...

Μανιτάρι μου,
whεn you're good,
you are very good,
but when you're bad
you are better..

χώσε!

wilma είπε...

Πήρα βαθειά ανάσα για να πω κι εγώ το κατιτίς μου μετά το Post και διαβάζοντας τα σχόλια έμεινα ξεφούσκωτη. όλα έχουν καταγραφεί. πάμε να δούμε παρακάτω τι θα γίνει.

manetarius είπε...

@Trip
χαχααα..τρελό ποντίκι!

@Wilma
..άντε να δούμε!

PALOUKI LOUK είπε...

δεν ξερετε τι λετε εδω μεσα!!!
το ατυχες περιστατικο ηταν αυτοκτονια πηρε το κωλοπαιο το οπλο του ατχου βιοπαλαιστη ορκισμενο να τερματισει την ζωη του πνιγμενη στα πλουτη δεν αντεχε αλλα χριστουγεννα ετσι βαθυπλουτο!
το δε θεοφραστο περιστατικο στην φυλακη ειναι οι τυψεις οπου κατατρωνε τον αριστο υπερασπιστη του νομο και ειναι ακομη ενα στοιχειο της αθωοτητας του!

Μουσαφιραίοι...