Μια μικρή αναποδιά στα σχέδια μας, βάλε και τη χαλάστρα που μας έκανε η Ζιζέλ με τον Κάλβιν (μας τα έπρηξες μ' αυτό το ποστ τελικά τελικά... έχεις γράψει και καλύτερα!), μας άλλαξε τα φώτα κι αντί για την Κυανή Ακτή, βρεθήκαμε στο Πουέρτο Ρίκο! Δε βαριέσαι… από το ολότελα καλή κι η Παναγιώτενα (Χρόνια Πολλά!).

Την Παραμονή της Παναγιάς της Πορτορικανής, το λιμάνι κατακλύστηκε από κότερα πλουσίων (όχι βρε παιδιά… φυσικά και όχι πιο πλουσίων από εμάς!) και τα ψηλοτάκουνα έκαναν τους ντόκους να βελάξουν από το πέρα δώθε!

Εμείς πάλι, που έχουμε φάει τα πλούτη με το κουτάλι στα νιάτα μας και ξέρουμε οτι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αρκεστήκαμε στα παρεό και τις πρασινοφούξια σαγιονάρες μας!

Την ώρα που παίρναμε το δείπνο μας στην περιβόητη ταβέρνα του Μωριά και το τραπέζι μας ξεχείλιζε από ντοματοσαλάτες και μακαρονάδες με κιμά, το υπηρετικό προσωπικό των γιοτ έτρωγε καβουροσαλάτες και σολομούς! Ούτε θέλω να σκεφτώ τι μπορεί να έτρωγαν τα αφεντικά τους… μου έρχεται αναγούλα!

Έξω από κάθε σκάφος, ήταν στημένοι δυο σφίχτες τουλάχιστον, καλωδιωμένοι με ενδοσυνεννόηση στ’ αυτιά και έτοιμοι να εξοντώσουν οτιδήποτε κάνει πως περνάει την κουπαστή. Ούτε κουνούπι δεν περνούσε (να θυμηθώ να πάρω κι εγώ έναν τέτοιον φουσκωτό, που έχω ξεπαραδιαστεί στα φιδάκια και τις σιτρονέλες)!

Βλέπετε είχε ανεβάσει και το κασέ της περιοχής ο Κοκός με τα βαφτίσια του εγγονιού του στα γειτονικά μέρη!



Για τις παραλίες… τι να πω; Ίσως στην Ψαρού να ήταν πιο ήσυχα!
Εκεί που είμαστε λοιπόν αραχτοί στις κροκάλες της παραλίας σαν κουρκούταυλοι, ακούμε ένα βουητό από τανκ πάνω από τα κεφάλια μας!
Σηκώνω το βλέμμα δειλά δειλά και τι βλέπω κυρίες και κύριοι;
Ένα μεταλλαγμένο τζιπ, με τεράστιες ρόδες να περνάει σύριζα από τ’ αυτιά μας! “Παναζία μου” βροντοφώναξα σε άπταιστα κρητικά (τι, μόνο αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά ξέρουμε νομίζετε;). Και πριν προλάβω να σηκωθώ και να τραβήξω την καραμπίνα που κουβαλάω πάντα μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις και να του σκάσω και τα 4 λάστιχα, ακούω μια μηχανή φουσκωτού στο 1 μέτρο από την ακτή! Γυρνάω ακαριαία το κεφάλι μου βγάζοντας μια Μπρουσλική κραυγή και τι ξαναβλέπω ρε παιδιά;

Ένας άλλος τεράστιος ηλίθιος, αρμένιζε με το σκαφάκι του (ξανά) σύριζα (όχι, δεν ήταν ο Αλαβάνος) από τους λουόμενους.
Δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω και ποιόν να πρωτοβρίσω! Μέχρι να πετάξω την παντόφλα μου στον έναν, ο άλλος είχε γίνει μπουχός! Όλη η παραλία είχε σηκωθεί και κοίταζε τις αστραπιαίες μου κινήσεις και ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιδράσει κανείς, αφού τους είχα αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό!

Επιτέλους, είχαν ανακαλύψει τον αντικαταστάτη του Μπρους Λι για την επανέκδοση του “Κίτρινου Πράκτορα εναντίον της μαφίας”… με μια πινελιά από Πίτερ Σέλλερς!

Ουφ… μετά από όλο αυτό, ο καλός μου ήθελε να με κάνει να νιώσω καλύτερα και είπε να με πάει να δω κάνα άλλο μέρος που δεν είχα ξαναδεί! Εκεί που συχνάζει η Ελιτ!

Έτσι, φτάσαμε σε έναν κολπίσκο που είχε οικειοποιηθεί ένα πολύ σικάτο ξενοδοχείο του ΄60 και είχε στρώσει όλη την παραλία με γκαζόν, μέχρι τα βράχια!

Οι ξαπλώστρες, στοιχισμένες με μαθηματική ακρίβεια και οι αργοπορημένοι λουόμενοι που δεν πρόλαβαν καν να τηλεφωνήσουν και να "κλείσουν" μια ξαπλώστρα, να περιμένουν στο μπαρ πίνοντας κοκταίηλς, αδημονώντας να αδειάσει καμιά θεσούλα κάτω από τον ήλιο και γι’ αυτούς!

Οι κυρίες, με τα καλύτερα μαγιό και τα καφτάνια τους, τα ψηλοτάκουνα τσόκαρα-κοθόρνους και τα γυαλιά που κάλυπταν όλη την μούρη, τόσο ώστε το αντηλιακό και το καπέλο να είναι περιττά, πόζαραν με όλο το νάζι αλλά και το ψαρωτικό τους ύφος, μπας και καταφέρουν να διπλαρώσουν κανέναν κούλ τύπο με φανταχτερό ρολόι και (νοικιασμένο) σκάφος!

Τα μπότοξ και οι πλαστικές έδιναν κι έπαιρναν στις μεγαλύτερες κυρίες τύπου Λάσκαρη, που βόλταραν πάνω κάτω στην παραλία για να δείξουν την καινούργια γαλλική τους μύτη!

Το πάρκινγκ του ξενοδοχείου-πλαζ, ήταν γεμάτο πολυτελή τζιπ και σπορ αυτοκίνητα, ενώ κάπου ανάμεσα διέκρινες κι ένα μικροσκοπικό αυτοκινητάκι... το δικό μας (δεν θέλαμε να δώσουμε στόχο στους παπαράτσους).

Εκεί λοιπόν σκάσαμε μύτη εμείς, με τις καρεκλίτσες θαλάσσης μας, την αρχαιολογικής αξίας καφέ ομπρέλα μας με τα ωραιότατα ρετρό λουλούδια της και την πλαστική βάση της, το "ψυγειάκι με τις μπίρες" μας, τα παρεό και τις σαγιονάρες μας και παραλίγο να πέσουμε ξεροί από τα δολοφονικά κι απαξιωτικά βλέμματα των θαμώνων!

Επειδή όμως εγώ, έχω και νεύρα αυτή την εποχή, για να μη δαγκώσω καμιά κυράτσω στραβωκοιτούσα (ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο Μπαμπινιώτης... λέτε να έχει πάθει κάνα κακό με τα απανωτά χτυπήματα που του έχω ρίξει τελευταία;) και συνεχίσω τις διακοπές μου σε κάνα κρατητήριο, είπαμε να φύγουμε και να πάμε στην ψιλοήσυχη παραλία κάτω από το μπανγκαλόου μας!

Έτσι μου έρχεται να αγοράσω τον Σκορπιό και να έχω τις δικές μου παραλίες! Με πήρε η Αθηνά τηλέφωνο και μου έκανε φιλική τιμή, 2 εκατομμύρια δολαρια (ναι, όπως το ακούτε... μου έκοψε 113 εκατομμύρια δολαρια γιατί είμαστε πολύ φίλες!), αλλά με βρήκε σε αναδουλειές γιατί είχα δανείσει και στη Μαριάννα να βάλει βενζίνη στο σκάφος της για να κάνει τουρ στα νησιά! Ααααχ... η Ελληνική σόουμπιζ μαστίζεται από την κρίση!

Και μέσα σ' όλα αυτά, μου τηλεφωνεί κι ο ατζέντης μου για ανανέωση συμβολαίου.

Καλό παιδί, δε λέω, αλλά τέτοιες ώρες είναι δύσκολο να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση κι αναγκάστηκα να τον "παγώσω" (εδώ που τα λέμε, βοήθησαν και τα νερά της Νορβηγίας που βουτούσε... είπαμε είναι καλό παιδί και τον έστειλα διακοπές στα Φιορδ... Ότι μπορούμε κάνουμε για τους προλετάριους κι εμείς!), μέχρι να δω τι θα γίνει με κάτι μετοχές που έχω στη Siemens!

Τόσα πολλά έχω στο κεφάλι μου... ουφ, πόσες εκκρεμότητες πρέπει να διευθετήσω μέσα στον Σεπτέμβρη!


(με κατάπιε η αιώρα μου!)


Υ.Γ.1 Περάσαμε κι απέναντι, στην Ταϊτή μια μέρα ( τι εννοείτε η Ταϊτή δεν είναι απέναντι από το Πουέρτο Ρίκο; Για μας τους ζάμπλουτους... όλα είναι απέναντι!) και φάγαμε μια ωραιότατη βάφλα με παγωτό σοκολάτα μπανάνα (φυσικά και δεν έχω φωτό... σιγά να μην άφηνα το παγωτό να λιώσει!) που μάλλον είναι κι εκεί το παραδοσιακό τους γλυκό, μετά τα αμυγδαλωτά!

Υ.Γ.2 Για τις φωτιές... δε θα μιλήσω... γίναμε παϊδάκια πάλι.. μέχρι να κάψουν και τον εθνικό κήπο να τελειώνουμε γιατί έχουμε γεμίσει κουνούπια με τόσο πρασινάδα πια.. έλεος!


28 σχόλια:

PaNoS είπε...

" Τόσα πολλά έχω στο κεφάλι μου... ουφ, πόσες εκκρεμότητες πρέπει να διευθετήσω μέσα στον Σεπτέμβρη! "

Εγω να δεις!!! Αλλά όλα θα γίνουν!! Υπομονή να υπάρχει και οξυγόνο(πράγμα δύσκολο!!)

YΓ: Φοβερή η φωτό με την αιώρα!!χεχε

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Καλώς τα παιδιά!!!
Πώς απ' εδώ;
Όλα καλά;

b|a|s|n\i/a είπε...

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! εόρταζες;;;;;;;;;;;; (πες όχι πες όχι πες όχι) κάτι πήρε το μάτι μου στο αποκάτω. αυτό που έπρεπε να είχε πάρει το μυαλό μου τόσο καιρό :))) (ουφ! γεράματα)
χρόνια σου πολλά καλά ό, τι μα ό, τι επιθυμείς και πάντα με υγεία αγάπη και πάντα να είσαι τόσο αξιαγάπητα εσύ!!!
κατά τα άλλα; όλα καλά; πού πήγες διακοπές; καλά περάσατε; δεν μας είπες. :P
φιλιά πολλά!!

Olga είπε...

Kαλώς την!!!
Καλά μου έφτιαξες τη διάθεση με το κείμενο σου..

Φιλάκια πολλά Μανιταράκι!

habilis είπε...

Kάτι ήξερες εσύ και την κοπάνησες από την τσιμεντούπολη.

Για ρώτα και εμάς που ξεροψηθήκαμαι εδώ.

Ευτυχώς που άκουσα πρήν από λίγο τον Αντώναρο και ηρέμισα λίγο για τις στάχτες .

Αυτό το τοπίο της φρίκης μέ αφοπλίζει.

(τοπίο της φρίκης δεν είναι τα καμένα ,αυτά μην τα είδατε μην τα απαντίσατε ,πάνε,
ο Αντώναρος είναι)

Η οργή θα βγεί στην ώρα της.

dazed n' confused είπε...

Ειδες γιά να κάνεις απιστίες στα Κουφονήσια, τι τραβάς ???

;-b

χε χε χε

Γουέλκαμ μπακ !!!

aKanonisti είπε...

Το μανδήλι της αιώρας είναι Hermes ή μου φαίνεται????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα καραχλίδαααααα

Kος Μηδενικός είπε...

Καλώστηνε κι ας άργησες. Όχι σε καταλαβαίνω! Να λέω και του στραβού το δίκιο. Το χρήμα είναι ευτυχία, αλλά και κατάρα μαζί. Νομίζει το πόπολο (και το αγκρίκολο μη σου πω) ότι τα πράγματα για εμάς είναι εύκολα. Όχι αγαπητοί μου! Ορίστε έννοιες που έχουμε...αχχχχ...!!!

Περάσατε καλά τουλάχιστον! Άντε και στα Σαλέ στο Κσταντ το χειμώνα εύχομαι. Κάπου θα συναντηθούμε!

manetarius είπε...

@Panos
αααχ.. έτσι είμαιστε εμείς οι λεφτάδες.. τι να πρωτοκάνουμε; :Ρ

Οξυγόνο υπάρχει άφθονο... στον Ευαγγελισμό σε μπουκάλες... γιατί αλλού...

υ.γ. η σαρκοφάγος αιώρα! χιχιχι..

@Βαγγέλη
Όλα καλά, όλα ανθηρά!
Επιστρέψαμε στην κόλαση!
Τα κεφάλια μέσα στα καζάνια τώρα!
:)

@Βασίληηηηηηηηηηη!!
Εόρταζα... αλλά δεν είμαι και πολύ των γιορτών κι έτσι δεν παρεξηγούμαι!χιχιχιχι... φυσικά δεν λέω ποτέ όχι για μια καρυδόπιτα με παγωτό!
Έχω γονατίσει τα ζαχαροπλαστεία!!!
Μέχρι το Μαρούσι έφτασε η χάρη μου για να πάρω το καλύτερο μιλφέιγ που υπάρχει!!!
Ευχαριστώ για τις ευχέεεες!! :))

ε.. καλά τα πέρασα.. ήσυχα :Ρ
φιλάκιαα!!! :)))

@Ολγα
Καλώς την!!
Αχ, μόνο τα δικά μου νεύρα έγιναν κρόσια μ' αυτά που πέρασα; :)))

φιλάκιααααα!! :))

@habilis
Αν οι φωτιές συνεχίσουν μ' αυτόν τον ρυθμό... σε λίγα χρόνια θα φεύγουμε από την τσιμεντούπολη και θα πηγαίνουμε σε άλλη τσιμεντούπολη ... έτσι μόνο για να αλλάξουμε παραστάσεις!
Αυτός ο Αντώναρος .. δεν είναι λίγο σαν κέρινο ομοίωμα;

@Ζαλισμένοοοοο!!
Αχχχ.. και να ξερες πόσο μου έλειψε φέτος το Κουφονησάκιιι!!!
Και του χρόνου δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε... αααχ... άτιμη κενωνία!
Αλλά μπορεί να πάμε στην Κρήτη που το παλεύουμε 5 χρόνια τώρα!!

κΑΛΏς ΣΑς βρήκΑΑ!

@αΚανόΝισΤη
Ναι!!! Καλά έ, άμα κόβει το μάτι σου!!!
χέρμες 10 έουρως από το Κουφονήσι!
χαχααα..! :))

@Zero Point
Αααα... κι εσείς στο Γκστάαντ πάτε τυο χειμώνα; Τι νούμερο σκι φοράτε; Γιατί τα δικά μου τα χάρισα σε μια φτωχούλα πέρσι (νομίζω Βαρδινογιάννη την λέγανε..) και δεν ξέρω αν θα προλάβω να πεταχτώ φέτος να πάρω από ένα καταπληκτικό μαγαζί που έχω βρει στην Ισλανδία... ΄Βλέπετε έδωσα το ελικόπτερο μου για να βοηθήσει στην κατάσβεση των φωτιώ και μου το αχρηστέψανε... μαύρο το γυρίσαν πίσω... έχω δώσει άδεια και στον λατζέρη..ποιός να μου το πλύνει τώρα; Φυσικά και δεν μπορώ να κυκλοφορήσω έτσι..!

(αυτό ήταν... και μου το είπαν "μην κάθεσαι πολλές ώρες στον ήλιο"!)

Ianos είπε...

Βρε βρε ...
Καλο χειμωνα...Καλως ηρθατε παλι πισω στην πολη μπαρμπεκιου!!!
Λεω και εγω αναψαμε τετοια φωτια και λειπει το μανιταρι να την συνδυασει με μεζεδες?
Και τσουπ ο Ρεγκουζας sorry to manitari ηθελα να πω..
:-)))
Φιλια συνεταιρακι!!!Και παλι καλως ηρθες!!!

apos είπε...

Καλώς ορίσατε!!! BIEΝVENIDA QUERIDISIMA, MONISIMA, LINDISIMA..

(τα είπα και ξαλάφρωσα)

Είχα όμως μια ελπίδα ότι θα πηγαίνατε στα Σεν Τροπέ να κάνατε και ολίγη εξάσκηση εκείνα τα γαλλικά που μαθαίναμε μαζί με τη Μαντάμ Πελαζί

(λε σουρπρίζ...)

Ασχετο: εκείνος ο Λ. πέρασε καλά;

(κλείνω, γιατί πάει για post το σχόλιο...)

thamnos είπε...

ευτυχώς ήρθες!
Αντε να δούμε και κανα χαμόγελο στα μούτρα μας!

ουχα!

Kος Μηδενικός είπε...

Καλέ θα σας πάρω καινούργια πέδιλα σκι. Σιγά το πράγμα! Όσο για το ελικόπτερο...έχω ένα φαναρτζή εξαιρετικό. Και φανταστείτε έχει το φαναρτζίδικο στην Εκάλη. Χαμηλά βέβαια...αλλά τι να κάνεις; Αλλά όλα κι όλα...στην αίθουσα αναμονής έχει καναπέδες Chesterfield και σου σερβίρει μόνο Pelegrino! Αμ πως!!

Κι αν βρε αδερφέ δεν προλάβουμε να το βάψουμε...θα πάμε με το Λίαρ Τζετ μου! Σιγά το πράγμα...εκεί θα κολλήσουμε; Το θέμα είναι να είμαστε καλό παρεάκι!

By the way, αυτή η Βαρδινογιάννη...πόσο Λούμπεν είναι. Είχαμε πάει για παϊδάκια και τα έτρωγε με το μαχαιροπίρουνο. Έλεος μαντάμ...τόσο λεφτά, τόσα κολέγια...δεν σου μάθανε ότι το savoir vivre του παϊδακίου θέλει χέρι; Εεεεε μα...δεν τα μπορώ αυτά!!!

manetarius είπε...

@Ιανέ!
Κι ότι είχα πάρει κάτι ωραία χωριάτικα λουκάνικα που ανακάλυψα σε γερμανικό σούπερ μάρκετ με πιπεριά ...αλλά πέρασα χθες από Πεντέλη και δεν μ' αφήσανε να περάσω.. είχε κάνει και μια ωραία θράκα.. άλλο πράμα!
Τέλος πάντων!
Καλώς σας έβρηκα! :)

@Apos
Σούζι έφαγες! Και ψεύδεσαι και έφαγες!
Χα!

Το Σαν Τροπέ το έχω βαρεθεί τόσα χρόνια.. είπα φέτος να κάνω εναλλακτικές διακοπές και να πάω σε πιο κακόφημα μέρη! :)

Άσχετο: Εκείνος ο Λου, αν δε με χωρίσει αυτές τις μέρες... θα είμαι πολύ τυχερή! Του έχω βγάλει το λάδι! Πάντως, επειδή είναι πολύ βολικό παιδί και δεν θέλει να με στεναχωρήσει, αν τον ρωτήσεις πως πέρασε, θα σου πει "πολύ ωραία"!
(καλός άνθρωπος!)

@θάμνε
ααα... τώρα μάλιστα!
Εμένα περιμένατε για να δείτε χαμόγελο στα μούτρα σας; Εγώ παιδί μου τελευταία είμαι η γκρίνια η ίδια!
ιιιιι...χα! :)

@Zero Point
Μα το ήξερα οτι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο τόσο μεγάλου βεληνεκούς! (τι είπα πάλι;)
Όσο για τη Βαρδινογιάννη... πω πω... καλά που μου το είπες... ρεζίλι θα με έκανε στα βλάχικα... παίρνω τώρα να της το ακυρώσω!

(κι εσύ κάθεσαι πολύ στον ήλιο;) :Ρ

Γιώργος Τ. είπε...

Welcome back!! Φαντάζομαι πέρασες καλά!!! Και απλά βεβαίως βεβαίως!! Άλλωστε, τι να πουν οι σολωμοί και οι καβουροσαλάτες στην χωριάτικη και στα μακαρόνια με κιμά, και πώς να συγκριθεί η σαμπάνια με μια παγωμένη μπίρα?? Ευτυχώς που υπάρχουν και απλοί πλούσιοι που δεν θέλουν να αγοράσουν τον Σκορπιό αλλά προτιμούν τις εξωτικές παραλίες, κι ας έχουν κόσμο!!! Μας κάνεις περήφανους!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Δε μου λες;; τον κήπο δεν τον καθαρίζεται,έδωσες άδεια στην οικονόμο;;;
Πάντως μου θύμισε το δωμάτιο στη Μυτιλήνη,πίκρα, απογοήτευση.....
Ήταν φάρμα!!!αμεεεε έξω είχε κατσίκες και γάτες, και μέσα αράχνες, 2 σε 1 νοικοκυρεμένα ,και δωμάτιο και ζωολογικός κήπος....
Αααα,μην ξεχάσω, και εγώ πέρασα απέναντι (στο Αϊβαλί), με ένα σάντουιτς,καθάρισε το έντερο.....
Το χ..... του αιώνα,γιου νοου;; ακόμα να συνέλθει το πατόκλανο μου.
Κατά τα άλλα τέλειο μέρος....

ΦΟΥΛΗ είπε...

Εντάξει το καθαρίζετε μου έφυγε με
( αι) πέσατε να με φάτε...(εχω και άλλα);;;

Σταυρούλα είπε...

Χρόνια πολλά (αν και καθυστερημένα)! :)

Η φωτογραφία είναι εξαιρετική! ;)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ.ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.

Lilith είπε...

Σ' έκλεψε η Αθηνά!
Άκου 2 εκατομμύρια!!!
Αφού είναι κοινό μυστικό πια ότι προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί. ;)
Καλωσόρισες Μανιταράκι!

μυστικοπαθής ατζέντης είπε...

Τσίτα το δέρμα απ΄τις βουτιές στα φιόρδ γλύτωσα τις αισθητικές παρεμβάσεις, όποτε επιθυμείτε έχω έτοιμο το συμβόλαιο στο πιάτο μέσα στα μικροκύματα.

manetarius είπε...

@Γιώργο Τ.
Αααχ.. κι εγώ μη νομίζεις οτι τα βρήκα έτοιμα τα λεφτά! Με τον ιδρώτα του προσώπου μου τα έκανα κι όχι με ξένες πλάτες! :Ρ
Γι' αυτό και είμαι τόσο απλή! :)

(..και τόσο ανισσόροπη επίσης αλλά να μην το σχολιάσουμε αυτό!) :)

@Φούλη
Κοίτα, μας αρέσει να μην παρεμβαίνουμε στη φύση, γι' αυτό και αφήνουμε τα πάντα να οργιάζουν στον κήπο μας! Έτσι, κάθε φορά που βγαίνουμε για πότισμα, αισθανόμαστε οτι πάμε για σαφάρι!

υ.γ. όσο γι' αυτό το σάντουιτς που σου καθάρισε το έντερο... από που το πήρες; γιατί έχω κάτι δυσκολίες τελευταία... (τι κουβέντα του κώλου κάναμε πάλι; χιχιχιι..) :)

@Φούλη (2)
Ναι, παρακαλώ να προσέχετε την ορθογραφία σας εδώ μέσα... κυκλοφορεί κι ο κύριος SPy! :Ρ

@Ρενάτα
Ααα... ευχαριστώ πολύ!
Η φωτό, είναι τραβηγμένη στη Ζιμπάμπουε που είχα πάει πέρσι για σαφάρι (κάνουν σαφάρι στη Ζιμπάμπουε;), γι' αυτό και το τεράστιο καπέλο.. τώρα θα μου πεις.. αφού είναι βράδυ... άβυσσος η ψυχή του ανισσόροπου! :)

@Σκρουτζάκοοο!
Ευχαριστώ πολύ! Μεγάλες διακοπές έκανες κι εσύ ε;
Καλώς επέστρεψες και με το μαλακό η δουλειά! :)

@Lilith
Αχα! Ωστε θέλει να τον ξεφορτωθεί και μου έκοψε μόνο 113 εκατομύρια δολάρια;
Αίσχος... και την είχα για φίλη!
Ευχαριστώ για την πληροφορία.. τώρα θα δεις τι έχει να πάθει! χα!

@μυστικοπαθή ατζέντη
Χαίρομαι που γυρίσατε ανανεωμένος! Να ελπίζω και σε μια καλύτερη τιμή, αφού το συμβόλαιο θα είναι ξαναζεσταμένο και όχι φρέσκο;

KaLLinaki είπε...

ε, παλουκώσου επιτέλους κυρία μου. Όλο σούρτα φέρτα είσαι, δεν μπορούμε να σε εντοπίσουμε..μια από δω μια από εκεί! Έλεος!
Καλώς ήρθες κοσμοπολίτισα! ;-)

manetarius είπε...

@kalinaki
Βρε βρεεε... κοίτα ποιός μιλάει για σούρτα φέρτα! χΑ!
Επέστρεψαααααααα!!! :)))
Τώρα θα ξαναφύγω σε κάμποσο καιρό! ;)

Ανώνυμος είπε...

κυρια! κυρια! θα με δωκετε μερικες δεκαρες να παρω πορτοκαλαδα μ ανθρακικο?????

manetarius είπε...

@εξόφθαλμη
Άντε καλέ... πορτοκαλάδα μ' ανθρακικό και μπανάλ πράματα...
Θα σου πάρω ένα φρουίτ πάνς που είναι πιο υγιεινό! Κι αν θες κάτι με ανθρακικό... θα σου πάρω μια σαμπάνια να το φχαριστηθείς.. τι, τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα;

DRAMA QUEEN είπε...

Ριτσ εντ φέιμους,
φανταστική αιώρα έχω να πω! Φοβερά χρώματα! Αχ.....

Ανώνυμος είπε...

Every weekend i used to go to see this website, for the reason that i
wish for enjoyment, as this this web page conations truly good funny stuff too.
Feel free to visit my web blog : how to download movies

Μουσαφιραίοι...