Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

"Επίκουρος Ιατρός Ψυχιατρικής"

Αυτό το ποστ, θα μπορούσε να έχει και τον τίτλο "Ο θείος από την Σουηδία" ή "Το Σουηδικό μοντέλο" (σ' αυτή την περίπτωση θα σας τρόμαζα και δεν θα διαβάζατε ούτε τελεία.. και δεν είμαι κι ο Apos που τα λέει ωραία γιατί δεν το κατέχω καλά αυτό με τα πολιτικά), ή "Γαμώ την επιστήμη σου γαμώ" (που εδώ που τα λέμε θα ήταν ο πιο ταιριαστός τίτλος)!

Επίσης, αυτό το ποστ, είναι αφιερωμένο στον αγαπητό ατζέντη μου, που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου με αντιβιώσεις (τυχερούληηη...) και κεφτεδάκια (είπαμε, μερικά πράγματα δεν κόβονται με τίποτα!)

Λοιπόν, ξεκινάμε το υπέροχο ταξίδι της επιστήμης!

Όπως μπορεί να έχει πάρει το αυτί σας, έχω έναν θείο που είναι ψυχίατρος ΚΑΙ ψυχολόγος (ναι, τα έχει συνδυάσει και τα δυο) στην Σουηδία. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι πρόσφατα, η Σουηδία είχε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών. Ευτυχώς, ο θείος πήρε σύνταξη πέρσι κι έτσι, όπως έμαθα, το ποσοστό μειώθηκε και τώρα έρχεται πρώτη η Ελβετία.

Τώρα βέβαια, μην τις παίρνετε και πολύ τις μετρητοίς τις πληροφορίες που σας δίνω, γιατί κι εγώ ανισόρροπο είμαι ότι θέλω λέω... δεν είμαι δα κι ο Πρετεντέρης (άλλωστε δεν έχω πάει γήπεδο τα τελευταία είκοσι χρόνια και δεν πέταξα ποτέ μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο... εντάξει ίσως κάτι κέρματα αλλά όχι πολυ μεγάλης αξίας).

Χθες το απόγευμα, εκεί που γυρίζαμε σπίτι με τον καλό μου και ονειρευόμασταν πατάτες σουφλέ με σαλάτα ρόκα παρμεζάνα...τσούπ (!) βλέπουμε στο κατώφλι τον θείο από τη Σουηδία!!!

Ο Λου δεν τον είχε ξαναδεί, αλλά μου είχε εκμυστηρευτεί οτι οι διηγήσεις μας γι' αυτόν, τον είχαν εξιτάρει και ήθελε πολύ να τον γνωρίσει! Να λοιπόν η ευκαιρία που περίμενε... και που εγώ φοβόμουν σαν τον διάολο το λιβάνι!

Γιατί όσοι δεν ξέρουν τον θείο, δεν ξέρουν οτι κάνει αρμένικη βίζιτα κι οτι δεν φεύγει ούτε όταν του βγάλεις το σιχτίρ πιλάφ.

Τι σκούπες έχουμε γυρίσει ανάποδα με τη μάνα μου, τι αλάτι (χοντρό, με το άλλο δεν πιάνει..) έχουμε ρίξει πίσω από την πλάτη του, τι ξόρκια έχουμε σιγοψιθυρίσει.. αν δεν πάει 12 τα μεσάνυχτα, δεν ξεμπαστακόνεται!

Ευτυχώς, ο αιφνιδιασμός μου, μεταμφιέστηκε σε ενθουσιασμό που είδα τον "αγαπημένο" μου θείο από τα ξένα και τον υποδέχτηκα με το χαμόγελο της colgate!

"Ξέρω οτι δεν με θέλετε, αλλά εγώ ήρθα" είχε περάσει κι από άλλους συγγενείς, που φαίνεται δεν ήταν τόσο ευγενικοί όσο εμείς!

"Μα τι είν' αυτά που λες βρε θείε;" Του απάντησα όλο γλύκα και περάσαμε μέσα. Του έφτιαξα ένα πράσινο τσάι από το καλό, μην τον χάσουμε κι από πελάτη κι άρχισε το σουηδικό βασανιστήριο!

Μάθαμε οοοότι δεν ξέραμε τόσα χρόνια για τη Σουηδία, είδαμε φωτο κάρτ ποστάλ από την Ουψάλα, που κουβαλάει πάντα μαζί του, φωτογραφίες ταυτότητας του ίδιου από βρεφική ηλικία μέχρι και σήμερα, που τις είχε κάνει κολάζ σε ένα χαρτόνι, ζωγραφιές του... και ότι άλλο είχε μέσα στο βουργιάλι του!

Εγώ εν το μεταξύ να κόβω πατάτες (αντί για τις φλέβες μου) και να τεμαχίζω μπέικον και τυριά με εγκληματική μανία (έβλεπα τη φάτσα του θείου στα τυριά) κι ο Λου να ακούει προσεκτικά τον αφηγητή, αφού δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς! Για μια στιγμή προσπάθησε να αρθρώσει μια λεξούλα, αλλά του έκοψε τον αέρα ο θείος και συνέχισε ακάθεκτος!

Μας μίλησε για το Σουηδικό μοντέλο, για τους πολιτικούς που γνώρισε, για την αναρχική νοοτροπία των Ελλήνων και την αντίστοιχη πειθαρχημένη των Σουηδών, για την επιστήμη της ψυχιατρικής και την ώρα που ήμουν έτοιμη να πάρω μια καρτέλα ντεπόν... μου ήρθε μια καταπληκτική ιδέα!

"Θείε, του λέω, συγγνώμη που μαγειρεύω και δεν κάθομαι να σ' ακούσω με προσοχή αλλά περιμένουμε κάτι φίλους και πρέπει να ετοιμάσω κάτι μη μας περάσουν και για ακαμάτες!"

Φυσικά δεν πτοήθηκε...

Κατά τις 11 που είδε οτι οι φίλοι μας δεν είχαν έρθει ακόμα, μας ρώτησε "καλά, τι ώρα θα έρθουν; Δεν δουλεύουν αυτοί αύριο;"

Για να μην φανώ άξεστη και του δώσω την απάντηση "Εσύ τι ώρα έχεις σκοπό να πάρεις τον κώλο σου και να φύγεις γιατί έχουμε και δουλειές αύριο;"
περιορίστηκα στο "Θείο... εδώ είναι Ελλάδα!"

Έτσι αποφάσισε στις 11.30 παρακαλώ (από τις 5.30 που τον είχαμε να μας βγάζει λόγο) να χτυπήσει το κουδούνι του γείτονα μας του έρμου, που τον ήξερε από παλιά, για να δει τι κάνει!

Μα καλά... έτσι κάνουν στη Σουηδία; Χτυπάνε τα κουδούνια άιντε άιντε, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν; Τι πολιτισμός και αηδίες μας λένε τότε; Αυτοί ζουν την εποχή που εμείς είχαμε τις πόρτες μας ανοιχτές (που λέει κι ο Ρέμος)!

Ο γείτονας, που έβλεπε μπάλα με έναν φίλο του, άνοιξε την πόρτα και του πέσαν τα σαγόνια στο θέαμα που αντίκρισε! Τον έχει φάει στη μάπα πολλές φορές βλέπετε!
Τι να κάνει, είναι και φιλόξενος ο άνθρωπος (εεε, παντέρμα Κρήτη) τον έμπασε μέσα, τον κέρασε και σουβλάκια που είχαν παραγγείλει και ούτε ξέρω τι ώρα έφυγε!

Εμείς πάντως κλειδώσαμε 4 φορές, βάλαμε και τον σύρτη, αμπαρώσαμε και τα παράθυρα και πέσαμε για ύπνο!

Σήμερα το πρωί, που είχαμε συνέλθει λίγο από το σοκ και μπορούσαμε να αρθρώσουμε και καμιά κουβέντα, ο Λου μου είπε:
"Είναι λίγο αρπαγμένος ο θείος έτσι;"

"Δεν θέλω αηδίες, τι αρπαγμένος, εδώ μιλάμε για γιουβετσάκι που έχει γίνει κάρβουνο!" (μα πως γίνεται κάθε φορά και κάνω συνειρμό με φαγητά..;)

Κι αποφασίσαμε, το απόγευμα πριν μπούμε στην είσοδο της πολυκατοικίας, να τσεκάρουμε πρώτα αν μας περιμένει κανείς.
Η διπλανή πολυκατοικία δε, έχει έναν ωραιοοόοτατο ακάλυπτο, που οδηγεί στον κήπο μας... ίσως χρειαστεί να παραβιάσουμε την μπαλκονόπορτα!

30 σχόλια:

κόκκινο μπαλόνι είπε...

πάντως τα κατάφερες...μου άνοιξες την όρεξη πάλι(όχι πως την έχω και κλειστή)
Ρε άτιμη, είχες καλεσμένες φίλες χτες και σε μένα δεν είπες κουβέντα;;;;

Lilith είπε...

Αααα!!! Δεν νομίζω να κάνουν έτσι στη Σουηδία, Μανιταράκι μου!
Απλά, ο θείος παρέμεινε ελληνικό μοντέλο. :)))
Φρίκη πάντως να γυρνάς λιώμα και πεινασμένος από τη δουλειά και να βρίσκεις τέτοια... έκπληξη στην πόρτα!
Να εγκαταστήσετε μια κατασκοπική καμερούλα στην είσοδο και να την συνδέσετε με το κινητό σας. :)

Κωνσταντινιά είπε...

Α πα πα πα!! καλε!!!!
Μόνο το φαγητό να σ ενδιαφέρει!!!!!!!!
Καμιά έγνοια ούτε για το σουηδικό μοντέλο, ουτε η σύγκριση νοοτροπιών, ούτε καν το φωτοκολάζ;;;;

aKanonisti είπε...

Αν μοιάζει και στον Αντονι Περκινγκς... να τον γνωρίσουμε στη μαμά μου.....
Και αυτή μου κάνει κάτι τέτοια... αλλά δεν συνεργάζεται με σκατόφατσες...

:-))))

dalibu είπε...

Και υστερα σου λενε να μην εισαι προκατηλημενος με τη συγκεκριμενη ειδικοτητα!
Δε με λες,εχω ενα φιλο που μολις διαλεξε τη ψυχιατρικη!!Μαλλον να αρχισω να τον κανω περα απο τωρα ε??Μαλλον..
Οχι τπτ αλλο αλλα δεν εχω και κηπο να παρει!

apos είπε...

πω πω πω... χίλιες φορές ένα sms από το Dorabak...


(μερσί για τα καλά σας λόγια)

korinoskilo είπε...

περιπτοσαρα ο θειος ..... (λες να πηρες λιγο απο αυτον?:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ)

παντως πρωτη φορα ακουω να μην πιανουν αλατια , σκουπες κτλ....

απαππαα βαλε σκορδα εξω απο την πορτα:Ρρρρ


φαε και λιγο σκορδαλια καλου κακου :ρ


καλο μεσημεριιιιι

Unknown είπε...

ε όχι! μα δεν τον κοίμισες τον θείο; δεν τον τάισες; τόσο αγενής πια; ένα στρωσίδι στο μπαλκόνι κάτι; τσ τσ τσ! δε σε είχα για τόσο ακαμάτρα και αφιλόξενη! τι θα λέει όταν γυρίσει πίσω στη Σουηδία σκέφτηκες;;; εεεεεεεεεεεε;;;

Σταυρούλα είπε...

Α πα πα!! Να βάλετε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα χαρτί πώς μετακομίζετε! ;)


Υ.γ. Το σουφλέ πέτυχε? Έμεινε τίποτε για τους σχολιαστές?

Side21 είπε...

Τι αγένεια οι σημερινή γενιά ...
Νά 'ρθει επίσκεψη το αίμα μας
και να μην τον κρατήσουμε για δείπνο !!!
Να στείλω μερικές μανίτες του Καρβούνη
(απ' τις καλές) να τον τρατάρετε το θείο ...
κι άμα ξανάρθει εμένα να μου σφυρίξεις κλέφτικα !!!
Δεν κάνει να συγχίζεσαι ...
στην κατάστασή σου !!!
Φιλιά απ' τη Σάμο ...

μυστικοπαθής ατζέντης είπε...

Eυχαριστώ Αμανίτα για την αφιέρωση, ελπίζω να επανέλθω σύντομα στα καθήκοντα μου.

Αμερικλάνος είπε...

Χαχαχαχαχαχα!
Έπρεπε να πείτε ότι είναι στο νοσοκομείο ο ταδε και πρέπει να φύγετε, ι θείος φυσικά θα πήγαινε στου γείτονα αλλά όταν θα έφευγε θα έβλεπε τον τάδε να έρχεται να σας επισκεφτεί και μετά θα εξηγούσατε ότι είναι άλλος τάδε, συνονόματος που δεν το ξέρει, μετά ο τάδε θα έλεγε κοτσάνα θα σας έδινε κανονικά στο θείοο θείος θα θύμωνε και δεν θα σας έδινε την τεράστια κληρονομιά που σκόπευε, έτσι θα πήρώνατε κάποιον να προσποιηθεί τον τάδε που είναι και σε νοσοκομείο, και πάει λέγοντας. Ελληνική ταινία παιδί μου, βγαλμένη από τη ζωή με λίγη σαλτσούλα!

manetarius είπε...

@μπαλούν
έχουμε ένα ταλέντο στην όρεξη οι δυό μας!
Εγώ πάντως, μετά από ένα σάντουιτς τίγκα στην κρητική γραβιέρα και το παριζάκι ... έχω κάτι καούρες από το μεσημέρι... μόνο γάλα ήπια!
Άτιμη κενωνία!
Ένα μικρό ψεματάκι, όλοι πρέπει να το λέμε καμιά φορά για να αποφύγουμε τα βασανιστήρια! :)))

@lilith
αν και είμαστε ενάντια στις κάμερες και στον "μεγάλο αδερφό", σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ χρήσιμες!
Αχ... αυτά τα σόγια χαλάνε την πιάτσα! :)
Στη Σουηδία αν τους χτυπήσεις το κουδούνι χωρίς να τους έχεις ενημερώσει μια βδομάδα πριν οτι θα τους επισκεφτεις, μπορεί να καλέσουν και την αστυνομία κι ας είσαι η ίδια τους η μάνα!
Βίβα Σουήντεν! λολ! :ΡΡΡ :)))

@Κωνσταντινιά
Αααχ... μόνο μια ευχαρίστηση μου έμεινε στην κατάσταση μου και πάνε να μου την κόψουνε κι αυτή!
Ο θείος, κάθε φορά που έρχεται από τα ξένα, μου φέρνει δώρο μια κορνίζα με τη φωτογραφία του μέσα (αλήθεια σου λέω... είναι εντελώς πυροβολημένος)... τι να μου πουν τώρα τα φτηνά κολάζ;
:)))

@αΚαΝόΝιστΗ
Κοίτα, στον Άντονι ...μοιάζει μόνο στο μικρό όνομα... άντε ίσως και στο ότι ήταν λίγο ψυχάκιας στην ταινία... αν και ο θείος είναι μακράν μπροστά!
Δεν θα τον γνώριζα ποτέ σε κανέναν... αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ο Χρυσοχοίδης είναι ένας καλός άνθρωπος για να τον συστησω!
χο χο χο!!!

(μάνα είναι μόνο μία!!! ευλογάμε και τα γένια μας!)

@dalibu
Άμα δεν έχεις κήπο... άρχισε να κόβεις λάσπη από τον φίλο σου από τώρα... :ΡΡΡΡ

@ Apos
Μωρέ μέχρι κι από τον επίτιμο α προτιμούσα, τι λες τώρα;

(δεν κάνει τίποτα... η αλήθεια να λέγεται! :))

@κορινόσκυλο
χα! όχι, ευτυχώς έχω πάρει ωραία τρέλλα από το άλλο σόι!
Ο θείος δεν καταλαβαίνει από σκόρδα! Μια μπανιέρα σκορδαλιά να έχεις φάει, άμα δεν πει αυτά που θέλει και δεν πάει 12 η ώρα... δεν φεύγει! τι να πω... !
Καλό βράδυυυ! :)))

@chichipiru
τιιιι... εγώ θα τον κοιμήσω; Να φανταστείς, η αδερφή του που τον φιλοξενεί, έφυγε για 1 βδομάδα στην Θεσσαλονίκη για να ξελαμπικάρει... Δεν αντέχεται αδερφάκι μου!
Αύριο έχει σειρά η μάνα μου γα επίσκεψη... έχει πέσει για ύπνο από τις 8 για να πάρει δυνάμεις! :))

@Ρενάτα
Για να μη σου πω οτι θα μετακομίσουμε στ' αλήθεια!!!

υ.γ. το σουφλέ το κατασπάραξε ο Λου! Είναι φαγανό το πουλάκι μου... αύριο έχω σπανακόριζο.. να σας κρατήσω ένα πιάτο; :Ρ

@Side 21
Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή γενιά δεν κρατάει ούτε τις παραδόσεις ούτε τους οικογενειακούς δεσμούς... Αίσχος! Ντρέπομαι αλλά θα συνεχίσω να το κάνω με τον συγκεκριμένο θείο! :))
Τις μανίτες να τις στείλεις, θα τις βάλω στην κατάψυξη για τέτοιες επισκέψεις! :)))
Φιλιά πολλά!!
(αααχ... νησάκι)

@Μυστικοπαθή ατζέντη
πάρε τον χρόνο σου καλέ μου συνεργάτη (έτσι κι αλλιώς άνευ αποδοχών σου έχω δώσει...) και η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ!
:)) Περαστικά!

@Αμερικλάνε
Θα σου πρότεινα να πουλήσεις την τηλεόραση... δεν σου κάνει καλό! :ΡΡ
:)))
Αυτό δεν είναι ελληνική ταινία.. αυτό είναι το Τόλμη και Γοητεία! Αλήθεια, εσύ που είσαι μέσ' τα πράματα εκεί... αυτό παίζεται ακόμα;

Αμερικλάνος είπε...

Ω ναι, υπάρχουν κανάλια που παίζουν μόνο σαπουνόπερες! Η χαρά της νοικοκυράς λέμε!

b|a|s|n\i/a είπε...

περαστικά πολλά στον ατζέντη!!
μπήκατε σπίτι οκ; μήπως είστε ακόμα με τον θείο;;; ;))
φιλιάαααααααααααααα!!!
ή αλλιώς kyssar!!

habilis είπε...

!!!
Tι τραβάνε και αυτοί οι μπαρμπάδες.
:-))

wilma είπε...

Εμένα η νονά μου (επίσης ψυχολόγος) έφριξε και δεν ήθελε να με ξαναδεί στα μάτια της όταν τις άρχισα θεωρείες για τον Γιάλομ (τι καλός, τι χρυσός, τι ωραία που τα λέει). Μου είπε απαξιωτικά: "Εμείς δεν τον έχουμε σε υπόληψη διότι έχει γίνει πολύ εμπορικός (ναι καλά, θα τη χάλαγε να παίρνει τόσα λεφτά) και έχει απόψεις που δεν βοηθούν τους αναγνώστες." Μήπως να ξεφυλλίσεις κανένα βιβλιαράκι και να τον αρχίσεις στην αντίδραση? (ελπίζω μόνο να μην είναι της ίδιας σχολής διότι σας βλέπω να διοργανώνετε σεμινάριο ψυχολογίας)

manetarius είπε...

@Αμερικλάνε
Ααα... τι ωραίααα!!! Μπορείς να μου γράψεις τα καινούρια επεισόδια να τα κάνω δώρο σε μια φίλη μου; :ΡΡΡ

@Βασίληηη
Βλέπω, το δουλεύεις το Σουηδικό... πέρασε ο θείος μου από κει; :ΡΡΡ
Ευτυχώς χθες τη γλυτώσαμε και δεν ήρθε κανείς! Την αράξαμε στην ησυχία μας! :)))
Σήμερα έχει σειρά η μάνα μου!! Έ ρε τι έχει να περάσει... αλλά αδερφός της είναι.. το αίμα νερό δε γίνεται! :))

@habilis
τι λες παιδάκι μου, εδώ μόνο που δεν μας ξάπλωσε στον καναπέ να μας ψυχαναλύσει... και να μας πάρει και τα λεφτά! :)

@Wilma
Ααα... τώρα μάλιστα! Ο θείος, όχι μόνο δεν σηκώνει κουβέντα, γιατί φυσικά ξέρει τα πάντα καλύτερα από τους άλλους αλλά ακόμα κι αν συμφωνούμε, αυτός θα διαφωνήσει για να συνεχιστεί ο ...μονόλογος!
Γιατί όπως είπα δεν σ' αφήνει να σταυρώσεις λέξη!
Άσε, δεν είναι για να ανοίγεις κουβέντες τώρα!!
Πάντως ένα βιβλίο του Γιάλομ, το είχα πάνω στο πλυντήριο... δεν ξέρω αν το πήρε χαμπάρι όταν πήγε στην τουαλέτα!

Kος Μηδενικός είπε...

Εεεεεε μα...τσιρότο! Αυτό είναι η λύση! Βάναυσο, ξε-βάναυσο είναι αποτελεσματικό. Εναλλακτικά του φέρνεις ένα φίλο μου που θα τον γονατίσει. Αν ξανάρθει...τηλέφωνο και έφερα παραμάσχαλα το Γιώργο!!

artou είπε...

χαχαχαχα
τι τραβάτε όμως και εσείς οι έγκυες.

κουράγιο και υπομονή που θα πάει θα γυρίσει πίσω

Υ.Γ ή ήρθε για μόνιμα???(οπότε μάλλον φεύγετε εσείς για Σουηδία)

manetarius είπε...

@Zero Point
Που είναι αυτό το παλικάρι όταν το χρειαζόμαστεεεε;;;
Είναι σκληρός αντίπαλος ο θείος.. αλλά μια δοκιμή ποτέ δεν πήγε χαμένη!!

@artou
Είναι εδώ από τις αρχές Σεπτέμβρη αλλά είχε φορτωθεί σε έναν φίλο του στην εξοχή για να προλάβει να κάνει και τα μπάνια του βλέπεις!
Να προλάβει το ελληνικό καλοκαίρι! :Ρ

Ευτυχώς δεν ήρθς για μόνιμα... γιατί όχι στη Σουηδία, αλλά στη Γουαδελούπη θα πήγαινα για να τον αποφύγω! :))

ΦΟΥΛΗ είπε...

Μόνιμος κάτοικος στην Ελλάδα ο θείος τυχερή ε τυχερή
Έμαθα από επίσημη πηγή ότι θα σου βαφτίσει και το παιδί,ξανά τυχερή
(Τι σκατά με παπά κοιμούνται μερικοί μερικοί)τέτοια τύχη???

manetarius είπε...

@Φούλη
τιιιιιιιιι..; Έχεις πληροφορίες οτι ο θείος θα μείνει εδώ για πάντα;;;
Παιδί μου, πήρε σύνταξη αλλά έχει και γυναίκα εκεί πάνω... ναι, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, υπάρχει γυναίκα που τον ανέχεται!!
Σουηδή πάντα έτσι; Έχουν γαϊδουρινή υπομονή αυτές!
Το παιδί θα το βαφτίσει άλλος!!!
Νέος, ωραίος και καραμπουζουκλής!
Με παπά;;; φΤού!

(τρελλάρα... γύρισες επιτέλους ή όχιι;)

kikop80 είπε...

Εγώ θέλω μόνο ένα δυό Σουηδικά Χοτ Ντογκζ για αρχη, αλλά όχι Σουηδικά κεφτεδάκια (δε μ' αρέσουν αυτά) και ξεκινάω!!!
Άσε που θυμήθηκα και τον dr Seeng μ' όλα αυτά!!!
:-D

kostaslogh είπε...

Το φαί , φαί πάντως!

Spy είπε...

Μήπως επί τη ευκαιρία να του ζητούσατε και καμιά συνταγή για την περίπτωσή μου, τώρα που τον έχουμε εύκαιρο;

(θα σας στείλω ένα ταπεράκι με σουτζουκάκια για να τον δελεάσετε)

ΦΟΥΛΗ είπε...

Mανιτάρακι γύρισα και είμαι στον Κορυδαλλό (όχι μέσα καλέ)θα ήθελα να σε γνωρίσω, φυσικά πιο πολύ το θείο κανόνισε μια συνάντηση καλέ!!
Πλάκα κάνω,αλλά άμα συναντήσω καμιά γκαστρούλα στο δρόμο(από Εκάλη μεριά) να ξέρεις θα τρέξω για αγκαλιές ....

Pastaflora είπε...

Την επόμενη φορά που θα δείτε τον μπάρμπα-τσιμπούρι ενημερώστε τον ότι πάσχετε από τη γρίπη των χοίρων!

ΠιΕς:αναμένω από τον Λου το σιντί με τους μαιτρ που ακούμε σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπας και το κάνει για να αυξήσει τη δυνητική του πελατεία;
Λέμε τώρα........
Φιλιά μανιταράκι!

manetarius είπε...

@κικοπ
μμμμ.... σουηδικά χοτ ντογκ... πως θα ήθελα 5-6 τώρα!!!
Τρελλαίνομαι για τα κεφτεδάκια με τη σαλτσούλα που βάζουν από πάνω και να βουτάω και τις τηγανιτές πατατούλε μου μέσα...μμμ...
Καλά, ας φάω τα φασολάκια μου τώρα και βλέπουμε! :)

@Κώστα
αλοίμονο! :Ρ

@spy
Προτιμώ να σας τον στείλω από κει, να τον ταΐσετε εσείς, να σας κάνει κι αρμένικη βίζιτα.. να δείτε πως θα γίνετε καλά επί τόπου!

(τα σουτζουκάκια στείλτε τα έτσι κι αλλιώς!)

@Φούλη
Δυστυχώς ο θείος, εξάντλησε (στην κυριολεξία) όλους τους συγγενείς της Αττικής και σήμερα έφυγε για Ξυλόκαστρο!!!
Κρίμα να χάσεις τέτοια ευκαιρία!!
Αν βρεθείς Εκάλη και δεις καμιά γκαστρούλα... μην την αγκαλιάσεις εγώ είμαι παραλιακός τύπος! :)))

@Παστίτσα
Ο θείος είναι σαν την Ελλάδα...δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά!!!

πιες. Το σιδι σας είναι έτοιμο! Κρίμα που δεν κατάφερα να σας συναντήσω ψες για να σας το παραδώσω... Ήμουν εντελώς σε κώμα μετά από 3 χιλ. ποδαρόδρομο για την ανέβρεση μπορνούρας με τον Τσε ντυμένο Φαντομ Ντακ (μα δεν υπάρχει πουθενά;)!

@Houlkάκοοοο μου!
Καλέ,, ο άνθρωπος λέμε έχει πάρει σύνταξη.. Τώρα βέβαια μπορεί να θέλει να αυξήσει το εισόδημα του.. άβυσσος η ψυχή του Σουηδού!
Φιλάκια πολλάάάάάάάάάάάά!!
:)

Μουσαφιραίοι...