Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Έτσι ξαφνικά...

Άντε καλέ, δε θα μιλήσω για τη σειρά με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον άλλον τον μισοριξιά τον Μαρκουλάκη ντε (κάντε στην πάντα περνάει η δίμετρη).

Θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου από το facebook! Τι εννοείτε οτι άλλα έλεγα παλιά; Με έχετε για συγκροτημένο άτομο για να κρατήσω και τη στάση ζωής μου;
Όχι αγαπητοί μου!
Εγώ ακολουθώ μόνον ότι μου υπαγορεύσει ο
ατζέντης μου... τι να κάνω η καημένη η στάρ;
Εν πάση περιπτώσει, έκανα δυό τρεις φίλους εκεί μέσα, αλλά πάντα επιλεκτικά. Φυσικά έχω ψευδώνυμο για να μπορώ να κυκλοφορώ ιγκόγνιτο και να μη με χαμπαριάζει κανείς!


Κατασκόπευσα λοιπόν κάτι παλιούς συμμαθητές, φίλους, εχθρούς, αντίζηλες σταρ (μπήκα και στης Πάρις που μου έχει φάει τη δόξα τελευταία) και είδα πολύ ενδιαφέροντα πράματα!

Καταρχήν έχει πλάκα γιατί νομίζεις οτι μόνο η δική σου ζωή προχωράει και όλων των άλλων μένει εκεί που την άφησες! Κι έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς, ότι κι άλλοι έκαναν παιδιά, κι άλλοι παντρεύτηκαν, άλλοι χώρισαν (2 και 3 φορές), άλλοι άνοιξαν εταιρεία παραγωγής με τσόντες (ξέρετε... τη γνωστή), άλλοι άνοιξαν μπαρ, άλλοι εξακολουθούν να είναι χάπατα αλλά δεν το ξέρουν κι άλλοι έγιναν ροκ σταρς!!!!


Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί είχαν κάποιο όνειρο, αλλά ο τελευταίος (ο ροκ σταρ λέμε) είχε πάντα κόλλημα με το μπάσο και ήταν σίγουρος οτι κάποια μέρα θα κάνει μπάντα. Εντάξει, φυσικά εμείς οι "ώριμοι" υπόλοιποι, του λέγαμε να αφήσει τις μαλακίες και να πιάσει καμιά δουλειά της προκοπής.
Αυτός αντίθετα, παραιτήθηκε από τη μόνιμη δουλειά του, δούλευε σε μπαράκια για χαρτζιλικάκι κι όλη την υπόλοιπη μέρα ήταν με το μπάσο στο χέρι!

Φίλε... τώρα ο τύπος ζει το όνειρο του... και ΝΑΙ, τον παραδέχομαι!!!

Είσαι πολύ μεγάλος αδερφέ (καλά, μην το πάρεις και πολύ πάνω σου όμως, είσαι και λίγο ψιλονούμερο, τι ύφος είν' αυτό; δεν παίζεις και στους Sex Pistols... θα έσκαγα αν δεν έβγαζα τη χολή μου όμως)!
Μπορεί να μη βγάζεις φράγκο, αλλά σάμπως εμείς που είμαστε όλη μέρα σ' ένα σκατογραφείο βγάζουμε τίποτα; Και έχουμε και χαλασμένη διάθεση!


Τέλος, θα μάθω μαντολίνο... και ποιός ξέρει, μπορεί να γυριστεί και ο "λοχαγός Κορέλι Νο2" και να με πάρουν... για μαντολίνο!


Αν με δείτε να κοιμάμαι ανάσκελα... τώρα που έχω πάρει λίγο στην κοιλιά, είμαι ολόιδια!

12 σχόλια:

Spy είπε...

Tι εννοείτε "...ΤΩΡΑ που έχετε πάρει λίγο στη κοιλιά";;;
Δε γεννήσατε ακόμα;
:P
:P

Σταυρούλα είπε...

Υπάρχει ακόμα κι η μαντολινάτα του Φώτη Αλέπορου! Μες στις αλλαγές ο μήνας αυτός! Ο Γαπ ανασχηματισμό κι εσύ αλλαγή καριέρας! :P

Φιλιά και δαγκωνίτσες στο Σούλη!

Lilith είπε...

Αφού θα κάνεις οντισιόν για τον ρόλο του... μαντολίνου, ποιος ο λόγος να ξέρεις να παίζεις κιόλας;
:)))

kostaslogh είπε...

προχώρα το,παιδί μεγαλώνεις (και τι παιδί,STAR από κούνια!!!!),κι εγώ κάποτε ήθελα να γίνω ροκ σταρ,πήρα και μια κιθάρα απ τό μοναστηράκι(τι γύρευα εγώ εκεί στα 15 μου θα στο πω άλλη φορά) δεν κατάφερα πάνω από τρία ακόρντα να παίξω,ΑΛΛΑ ύστερα από τόσα χρόνια κοντεύει να γίνει αντίκα,κάτι θα βγεί!!!!!!
γιαυτό σου λέω.....

ΦΟΥΛΗ είπε...

μπορεί να σε δούμε σα τη Μπαστα αγκαλιά με ένα όργανο?
μπράβο καλέ, μάθε τέχνη και άστηνε κλπ κλπ....
φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ πήρα κιθάρα στα 17 μου, έκανα και μερικά μαθήματα στο Ωδείο (διότι εγώ είμαι της σωστής μάθησης όχι ό,τι νάναι) και την παράτησα γιατί κατάλαβα πως δεν μου πάει το όργανο (όχι πως μου πήγαινε κάποιο άλλο...). Η κιθάρα σερνόταν από το ένα φοιτητικό μου σπίτι στο άλλο ως διακοσμητικό στη γωνία μέχρι που σκέβρωσε και την έδωσα μετά από χρόνια σε μια κοπέλα που την ήθελε έστω και σκεβρωμένη (ρε μπας και τελικά ήμουν σταρ;)

Side21 είπε...

Γι' αυτό παίρνονται οι αποφάσεις ...
φυσικά για να παραβιάζονται !!!
Εγώ βαστάω ακόμα ... παρά τις αθρόες
προσκλήσεις γνωστών και φίλων να προσχωρήσω στην "κοινωνία του φάτσα κάρτα" !!!
Καλό Φθινόπωρο εύχομαι ...
Τώρα που ευδοκιμούν τα μανιτάρια !!!

moutro είπε...

Ααααα αν και είμαι εναντίον των παροιμιών θα την πω. Μάθε τέχνη κι αστηνε... Επίσης αν ζορίσουν τα πράγματα ζώνεις τον τρότσκι και το μαντολίνο κι αρχίζεις πειραιάς - κηφισιά για το μεροκάματο. Ενδιάμεσα σε βρίσκω και πίνουμε και κανα καφέ. ε?????
:ppppppp Φιλιάαααααα

Υ.Γ Το facebook είναι για όλους εμάς τους κουτσομπόληδες...κι ας το βρίζουν όλοι

kikop80 είπε...

Α, δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένανε το όνειρό μου ήταν να γίνω ένας ήσυχος υπάλληλος μιας ξεχασμένης δημόσιας υπηρεσίας και να κάθομαι σε ένα παλιό γραφείο πίσω από στοίβες σκονισμένα βιβλία!
Αντ' αυτού όμως η παλιοοοοκτπτκπτ η τύχη με έκανε έναν κατακαημένο δισεκατομυριούχο να περνάω τον καιρό κου μες τη δυστυχίιιιια μεταξύ prive βουνού και ιδιωτικής θάλασσας παρέα με μια ντουζίνα εξωτικές μοντέλες που με εξαναγκάζουν σε ατελείωτο σεξξξξ και δοκιμάζοντας αναγκαστικά ότι φαγητό φτιάξουν οι σεφ μου!!!

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗΗΗΗ, ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΣΑΝΕΕΕΕ?????

manetarius είπε...

@spy
οι ελέφαντες γεννάνε σε 20 μήνες αγαπητέ.. έχω ακόμα άλλους 3!


@Ρενάτα
η μαντολινάτα ε; Θα κάνω μια κρούση κι εκεί!
φιλάκια :))

@Lilith
Σωστό... άσε που τα μαθηματα έχουν φτάσει στα ύψη.. :)))

@Κώστα
χαχαα... κάτι ήξερε ο μπαμπάς μου που δεν μου έπαιρνε το πιάνο που ήθελα... δεν έχει καλή μεταπώληση! :)

@Φούλη
Αχ, μου έδωσες ιδέα για την νέα μου καριέρα!!! Σ' ευχαριστώ!!!! :Ρ

@dame
καλά, εσύ είσαι σταρ έτσι κι αλλιώς!
Όπως προείπα, εγώ ήθελα πιάνο αλλά ο μπαμπάς μου έκανε την πάπια... φαντάσου πόσα λεφτά θα είχαμε δώσει στις μετακομήσεις! :Ρ

@side21
Μπάτε καλέ κι εσείς στο φάτσα μπουκ... να γίνουμε πολλοί! :)
Καλό φθινώποροοοο!! :)
φιλιά στους συγγενείς μου τα μανιταράκιαααα! :)

@μούτρε
έχω μια τέχνη και κάθεται ήδη... άλλη μια θα μάθω και τέρμα. Όχι τίποτα άλλο γιατί υπάρχει κι η άλλη παροιμία που λέει "πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης" μην το κλείσουμε ακόμα δεν τ' ανοίξαμε! :Ρ

υ.γ. ραντεβού εκεί! :)

@κίκοπα
Ένα θα σας πω:

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕΕΕΕ;;;

KitsosMitsos είπε...

Έγινες φαν στο fan page του ροκά; Να το ενισχύσεις βρε το παιδί! Χεχε

habilis είπε...

Tρέχα να αγοράσεις μαντολίνο κανονικό.
Καταπληκτική ιδέα !!!
και ξέχασε αυτό που έχεις.

Μουσαφιραίοι...