Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Πρώτη μέρα στο..κουρμπέτι

Είπε ο λαός:  
Eπιτέλους, τα κατάφερα!!!!

Έφτιαξα το δικό μου blog, είχα και στο χωριό μου βλέπετε και ήδη αισθάνομαι άβολα που μετά από τόσο καιρό στα ιντερνετ (πώς;)μόλις σήμερα έβγαλα άκρη με αυτό το μαραφέτι το μηχάνημα του σατανά!

Άνοιξα αυτή τη σελίδα για να μπορώ να λέω σε κάποιον για τις συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου.

Ξεκινώντας από τη δουλειά (εξαιρετική περίπτωση). Χρόνια έψαχνα μια δουλειά πενθήμερη, να δουλεύω 9-5 και να αράζω τα ΣαββατοΚύριακα και να μη με νοιάζει τίποτα. Τελικά την βρήκα!!! Ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν όταν με προσέλαβαν! Κι επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος..τους πίστεψα. Έτσι λοιπόν πηγαίνω καθημερινά στις 9.00 σαν καλή γραμματέας και φεύγω ότι ώρα καπνίσει του αφεντικού. Πλένω ποτηράκια, καθαρίζω, κουβαλάω κούτες, κάνω παραλαβές, μαζεύω παραγγελίες, τις αμπαλάρω και τις στέλνω στους πελάτες, είμαι αποθηκάριος, βοηθός λογιστή...και άλλα πολλά. Και όλα αυτά στο εκπληκτικό ποσο των 800€!!!

ΕΞΑΛΗ είμαι σήμερα, καλύτερα να μην συνεχίσω γιατί ακούω το κουδούνι..μάλλον είναι αυτοί οι καλοί κύριοι με τα άσπρα..ήρθαν να με πάρουν...!
Άντε και καλή τύχη μάγκες!

4 σχόλια:

alex είπε...

Μαλιστα .. μαλιστα μανεταριους!
Ηρθαν οι men in white η ακομα;

mane-tarious είπε...

Όχι ακόμα, αλλά τους περιμένω όπου να 'ναι.Άλλη μια τέτοια μέρα να έχω σαν την χθεσινή και θα με πάνε κατευθείαν στη Σουηδία που έχουν κάτι ωραία μέρη με πολλούς κύριους με άσπρα, που είναι στη διάθεση σου!

Roadartist είπε...

xa xa λοιπόν σε καταλαβαίνω απόλυτα..
Το θέμα είναι 'πως' ξεφεύγεις απο όλο αυτό?...
Εδω σε θέλω!

mane-tarious είπε...

Θα αγοράσω μια βάρκα και θα πάω στην Αμοργό να ψαρεύω...σε 30 χρόνια που θα βγώ στη σύνταξη...άραγε θα παίρνουμε σύνταξη μέχρι τότε ή θα την καταργήσουν;

Μουσαφιραίοι...