Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Πάρε πέντε (5)..

Ο αγαπητός συνβλόγερ αντιδρασέξ, λίγο πριν φύγω για τις εξωτικές μου διακοπές στη Λόντρα, με προσκάλεσε σε ένα βλογοπαίγνιο. 

Πρέπει λοιπόν να πω πέντε πράγματα που μου σπάνε τα νεύρα.

Ένα πολύ βασικό "πράγμα" που με εκνευρίζει όσο δεν πάει, είναι ο Δυστυχώς Παπάρας, αλλά επειδή αν αρχίσω μ' αυτόν είμαι σίγουρη οτι θα σπάσω το γκίνες, θα ασχοληθώ με πιο ανθρώπινα σπαστικά πραματάκια.

Εννοείται οτι θα ξεπεράσω τον αριθμό 5, γιατί τα έχουμε ξαναπεί, εδώ μέσα είμαστε άναρχο βλογ και δεν δεχόμαστε κανόνες!

Κάτσετε (κρητικό..) αναπαυτικά και απολαύστε με ψυχραιμία!

1. Γίνομαι τρελλή όταν μου πάρει κάποιος τη σειρά στην τράπεζα, το ταχυδρομείο, το σούπερ μάρκετ... ναι, ειδικά στο σούπερ μάρκετ!
Βέβαια, σπάνια μιλάω.. συνήθως αγριοκοιτάζω αλλά αν το αίμα έχει φτάσει στο κεφάλι και αναβλύζει από τ' αυτιά, μπορώ να κάνω μεγάλο σαματά!

2. Τρελλαίνομαι με τους ξερόλες! Που φυσικά ξέρουν πολύ καλά, ακόμα και τους πόνους της περιόδου .. τι κι αν είναι άντρες;

3. Νευριάζω όταν περιμένω στο φανάρι και πριν προλάβει να ανάψει το πράσινο, ο πισινός μου (χα χα... αυτό το λέγαμε στο σχολείο, το θυμάστε;) κορνάρει επίμονα (αυτό δεν μετράει γιατί το είπε κι ο αντιδρασέξ).

4. Μεταλλάσσομαι σε βρικόλακα λυκάνθρωπο δολοφόνο με το πριόνι (τι εννοείτε δεν πάνε μαζί αυτά; με έχετε δει να νευριάζω;) με τους "φίλους" που σχολιάζουν τη ζωή μου και μου κουνάνε το δάχτυλο σαν δασκάλες ενώ η δική τους ζωή είναι a real mess (που λένε και οι Ινδοί του Λονδίνου)!

5. Τσατίζομαι ΤΟΣΟ πολύ με τους απόλυτους ανθρώπους, που δεν έχουν ανοιχτό μυαλό, που δεν βλέπουν λίγο παραπέρα.. επιτέλους, δεν ζούμε στον Μεσαίωνα!

6. Νευριάζω με τους ηλίθιους σφίχτες που κοιτάνε τον κώλο μου στο γυμναστήριο.
Γι' αυτό και το έκοψα (το γυμναστήριο) και τώρα ο κώλος μου δεν βλέπεται γενικότερα!

7. Γίνομαι έξαλλη με τον εαυτό μου όταν δε μιλάω εκεί που πρέπει ενώ εκεί που δεν πρέπει, η γλώσσα μου πάει ροδάνι.

8. Μου τη δίνουν τα τζιπ στο κέντρο της Αθήνας. Που πας ρε κύριε στη Σκουφά με τη μαούνα;

9. Βγαίνω από τα ρούχα μου με τους αγενείς ανθρώπους, με τους κρύους, και μ' αυτούς που δεν έχουν χιούμορ...!

10. Εκνευρίζομαι με τους μη μου άπτου (έτσι το γράφουν αυτό;), καθώς και μ' αυτούς που γκρινιάζουν συνέχεια (μμμ... κι εγώ πρέπει να κάνω κάτι με τη γκρίνια γιατί σε λίγο δεν θα αντέχω ούτε τα άντερα μου).

11. Νευριάζω με τους δήθεν "χύμα" τύπους που τα καλοκαίρια κάνουν κάμπινγκ στα κουφονήσια και τον χειμώνα κάνουν σκι στον Παρνασσό και στα 3-5 Πηγάδια (τελικά αυτά τα Πηγάδια είναι 3 ή 5;)

12. Νευριάζω με την έλλειψη αξιοκρατίας στις δουλειές αλλά και παντού, καθώς και με κάθε είδους ρατσισμο!

13. Θέλω να σπάσω στο ξύλο την φουρνάρισσα της γειτονιάς μου που μιλάει σκατά στις υπαλλήλους της και γλύφει τους πελάτες (όχι εμένα.. την αγριοκοίταξα μια μέρα).

14. Μου τη δίνει που άλλαξα φούρνο και η καινούρια φουρνάρισσα είναι το ίδιο μαλακισμένη με την πρώτη... Τι σκατά, να κόψω το ψωμί;

15. Μου τη σπάνε οι "κουλτουριάρηδες", που λένε οτι δεν παρακολουθούν τηλεόραση ενώ παράλληλα είναι ενημερωμένοι για όλα.
Εκτός αν είναι τηλεπαθητικοί.. εκεί, τους βγάζω το καπέλο!

16. Μου τη δίνει που ενώ μένω πολύ κοντά στη δουλειά μου, πρέπει να πάρω 3 λεωφορεία για να πάω και αναγκάζομαι να πάρω το αυτοκίνητο (και γαμώ τα ΜΜΜ μου!).

17. Μου σπάει τα νεύρα που όταν τρώω ψάρι πρέπει να προσέχω μην καταπιώ κάνα κόκαλο (τσίτα, στα κρητικά) και δεν το ευχαριστιέμαι ποτέ.
Α.. ρε μάνα... γιατί έφυγα από το σπίτι ...που μου καθάριζες ακόμα και τον γαύρο!

18. Μεταλλάσσομαι σε νοικοκυρά σε απόγνωση όταν οι μαλάκες συνάδελφοι δεν πλένουν τις κούπες τους και θεωρούν οτι πρέπει να τις πλένει η γραμματέας, παρόλο που έχει βγάλει αγνό παρθένο μαλλί η γλωσσίτσα της να τους λέει οτι δεν είναι δική της δουλειά. Έτσι κι εγώ, έχω κάνει ταπετσαρία με χαρτάκια "πλένε την κούπα σου , μπορείς" , "κάνε κι εσύ κάτι για μια καθαρή κουζίνα", "εσύ; έπλυνες την κούπα σου σήμερα;".. (ήθελα να 'ξερα στο σπίτι τους ποιός τα πλένει τα πιάτα;).

19. Τσαντίζομαι όταν αγχώνομαι με το παραμικρό (και αγχωμένη και τσατισμένη).

20. Νευριάζω με το ύφος 40 καρδιναλίων που έχουν μερικοί άνθρωποι λες κι έχουν πιάσει τον Πάπα από τα... παπάρια και μιλάνε στους άλλους σαν να είναι υπήκοοι τους.

21. Τρελλαίνομαι όταν γυρνάω στο γραφείο από διακοπές μιας εβδομάδας και με περιμένει δουλειά 2 μηνών! Μα πως διάολο μαζεύονται όλα εκείνες τις μέρες;

22. Μου σπάνε τα νεύρα ατάκες του τύπου ..."ξέρεις ποιός είμαι εγώ;".

23. Τα αφεντικά... και τα τσιράκια τους!

24. Μου τι δίνουν στα νεύρα οι Ελληναράδες (γενικότερα αλλά αυτό το 'χω πρόσφατο) στα αεροδρόμια που ενώ ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα να περάσουν στο αεροπλάνο όσοι έχουν θέση από 1- 20, αυτοί τρέχουν να μπουκάρουν κι ας έχουν το Νο25! Όταν τους τη λέει ο Έλληνας αεροσυνοδός, διαμαρτύρονται.. "βέβαια, Έλληνας δεν είσαι; Δηλαδή τι θα γίνει αν μπω πρώτος, λες και θα φύγει το αεροπλάνο και δεν θα τους πάρει τους άλλους"

Βρε ηλίθιε, ανισόρροπε άνθρωπα... γιατί δεν περίμενες εσύ να μπεις στη σειρά σου; Τι φοβόσουν, μήπως δεν σε πάρουν; Και καπάκι, μπαίνει στο αεροπλάνο και ακούει που τον χαιρετάνε στα ελληνικά και τι λέει;; "Επιτέλους...Έλληνες"!

Έλεος!

Πρέπει να το κοιτάξω αυτό με τα νεύρα μου τελευταία.....γιατί να μην υπάρχει ένα χαπάκι σαν αυτό;



... τόση ώρα ...θα σκάσω άμα δεν το πω... ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο Δ(υστυχώς) Π(απάρας) ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑ!!
Είμαι σίγουρη οτι τον "ανάβει" ο ήχος ...άμα του "την ανάψω" εγώ καμιά ώρα δεν ξέρω τι θα γίνει!!

Άι στα δγιάλα!


υ.γ. τι παιχνίδι ήταν αυτό Παναγία μου... χάλια έγινα!

32 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Ελα βρε...
δεν σου την σπαν και πολλά πράγματα...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μόνο 24????
Καλά είσαι.....
Μόνο 19 πάνω....
Εγώ πίστευα πως θα έγραφες τουλάχιστον 40...αλλά μάλλον είσαι ήρεμη από τα ταξίδι...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

anna είπε...

Αχ... Μανιταράκι μου έφτιαξες τη μέρα!!!!Νύχτα!!!Λίγες μέρες πριν ο tantoguanto με προκάλεσε σε 5 στο τι με τσατίζει!!!Κι' εγώ ωσάν μ@@@@@ςεγραψα 32!!!Οπότε σήμερα δικαιώνομαι!!!!Χαχαχαχαχα!!!!

Spy είπε...

Ώρες ώρες νιώθω πολύ ήρεμος και πράος άνθρωπος...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κοινές οι ....τσα(ν)τίλες
Αλλά το "8" με τις μαούνες...όλα τα λεφτά
Και πού είσαι... με δόσεις και με δάνεια αγορασμένες, ναι;

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

apos είπε...

συγγνώμη, πέντε δεν είχαμε πει στην αρχή;

Pastaflora είπε...

αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι οι τζιπάτοι με τις μαούνες αναρριχώνται στους χωματόδρομους του Κολωνακίου. Πέραν τούτου, θα σας παρακαλέσω θερμά να φέρετε τον μίστερ Παπάρα για μια έξτρα ντεκαπάζ στο ιστοσαλόν.

b|a|s|n\i/a είπε...

εντάξει το ομολογώ! ήθελα να γράψω αυτά δεν είναι παρά πέντε μα συν δεκαεννιά, παρά ένα είκοσι, μέχρι που ήπια γουλιά καφέ και συνειδητοποίησα ότι είναι πάρΕ πέντε! μισό να ανάψω ένα τσιγάρο.
και καλά (λέμε καλά τώρα) να κορνάρει ο πισινός. όταν κορνάρει ο πισινός του πισινού του πισινού του πιο πίσω (που δεν θα το προλάβει κιόλας)!
και είσαι πολύ τυχερή που είναι οι κούπες μόνο! πού να δεις τι γίνεται με τα πιάτα! και δη όταν βαριούνται να σηκώσουν έστω και το πηρουνάκι ή το κουταλάκι να βάλουν τα πιάτα μέσα στα υπόλοιπα. και γίνεται ένας λόφος που μια σταγόνα νερό να πέσει καταρρέει ο νεροχύτης όλος.
:)) καλημέρες πολλές. ήρεμες. χαμογελαστές. γαλήνιες.

καλημέρα είπε...

από 5, 24; χα,χα, χα...
μωρέ και 54 να ήταν χαλάλι σου!
You make my day!
Πολλά φιλιά! Πολλές καλημέρες!

elf είπε...

Τι γλυκό πλάσμα! Ευτυχώς που μόλις γύρισες από διακοπές! Δε λέω, κι εμένα μου τη σπάνε όοολα αυτά που προανέφερες, αλλά που τα θυμάσαι, βρε θηρίο;;;

Σπύρος είπε...

χα χα χα Τέλεια ολα ! ! μα καλά έκοψες το γυμναστήριο επηδεί σου κοιτάνε το κώλο ; τσ τσ τσ! να ξαναπας ειναι η μόνη άμυνα στο ΠΟΛΥ ΦΑΙ!

manetarius είπε...

@ΑκαΝόΝΙστη
..χα! είχα κι άλλα, είπα όμως να μην σας κουράσω...! Άσε που άμα πιέζομαι ξεχνάω κιόλας... ξέρεις πόσα θυμίθηκα εκ των υστέρων;
χαχαααα!

@αννα
..καλέ... εδώ μιλάμε για νεύρα..και σου φτιαξα τη μέρα..;; Τελικά υπάρχουν και χει΄ρότεροι απο μένα..χαχαχχαχααχαα!!
Μα είναι δυνατόν να γράψεις μόνο 5! Μα ποιός τσατίζεται μόνο με 5 πράγματα;

@spy
ε, βέβαια... ας ήμουνα κι εγώ στη Βραζιλία και θα σας έλεγα τι ήρεμη που θα ήμουν...

@γλαροπούλι
..αυτό που το πας; Που ξεπαραδιάζονται όλοι για να κάνουν το κόμμάτι τους; Ααααχ... αυτό το φαίνεσθε θα μας φάει σ' αυτή τη χώρα! (σαν τον παππού μου μίλησα ε;...γέρασα νομίζω!)

@Apos
(...πολύ κόντρα μου παει τελευταία...μήπως φταίει η Βραζιλία;)
είπαμε 5 αλλά ξέφυγα λίγο.. εσύ μόνο με 5 πραγματάκια τσατίζεσαι;
Αν ναι... θέλω να μου κάνεις μαθήματα διαλογισμού!!!

@Παστίτσα
Το λοιπόν.. έχω πληροφορίες οτι στον Λυκαβητό έχει χωράφια με αμπέλια και ελιές.. οπότε οι άνθρωποι, τη δουλειά τους πάνε να κάνουν!
Τον Δυστυχώς Παπάρα θα τον φέρω να του κόψουμε τα... τακουνάκια!

@Βασίλη
πω πωω.. βρε παιδάκι μου.. κι εσύ ακόμα δεν έχει ανοίξει το μάτι σου, στο δικό μου βλογ βρήκες να μπεις.. να σου κάνω τη μέρα χάλια με τα νεύρα μου; Πέρνα μια βόλτα από τον spy που σουλατσάρει στις παραλίες της Βραζιλίας!
Ένας φίλος μου, μου είπε οτι αυτούς που είναι όγδοοι στη σειρά του φαναριού και δεν θα περάσουν αλλά κορνάρουν έτσι κι αλλιώς λέγονται κορναλάκες (από το κόρνα και το μαλάκες)!
Συγγνώμη... στη δουλειά σου γίνεται αυτό στον νεροχύτη; Αααα... θα είχα αγοράσει καλάζνικωφ!
Καλημέρααααααααααααααα...!

@Αναστασία
ΚΑλημέρααααα!
Αυτό που σας φτιάχνω τη μέρα με τα νεύρα μου...πρέπει να το κοιτάξετε όλοι σας..!
:))))

@elf
Χα! Είμαι τέρας μνήμης! Άσε που τα αντιμετωπίζω καθημερινά! Κατα τα άλλα... είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος..χιχιχιχιχι!

@Σπύρο
... ναι, γι' αυτό το έκοψα.. τώρα κάνω πεζοπορείες στην παραλία και νιώθω και καλύτερα με τη θαλασσίτσα και το οξυγόνο της!
...μόνο που μου ανοίγει την όρεξη... χαχαχαχαχαα!

Roadartist είπε...

Ε μα είναι να μην στην δίνουν όλα αυτά??? Μαζί σου.. καλημέρα!

Γιώργος Τ. είπε...

Χεχε!! Υποκλίνομαι στην έμπνευσή σου.. Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα.. Θα σου πρότεινα πάντως να μιλάς εκεί που πρέπει (και ειδικά αν κάποιος "κουτοπόνηρος" πάει να σου φάει την σειρά) και όταν σου κορνάρουν στο φανάρι να πηγαίνεις όσο πιο αργά μπορείς (εγώ αυτό κάνω και ομολογώ ότι με κάνει να νιώθω υπέροχα!!!)..
Αν δεν βρεις τα χάπια που θες, ασπάσου τον Σταρχιδισμό ως τρόπο ζωής και μόνο κερδισμένη θα βγεις!!

Κωνσταντινιά είπε...

Μήπως θα ήταν πιο απλά τα πράγματα αν έγραφες αυτά που δεν σε τσατίζουν;
Ελπίζω να μην σε τσάτισα.
Αν ναι, σου ζητώ ταπεινά συγχώρεση.

manetarius είπε...

@roadoύλααα!
είχα κι άλλα ..αλλά με τέτοια γκρίνια, δεν θα με κάνατε παρέα μετά ιχιχιιχχιι...:)

@Γιώργο Τ.
αααχ! Χρόνια προσπαθώ να ασπαστώ τον σταρχιδισμό αλλά δεν τα καταφέρνω... τι να κάνω γιατρέ μου;

@Κωνσταντινιά...
.. να αφήσετε τα συγχωροχάρτια και να στείλετε κανα μεζέ.. (μοναχοφάηδες!)

Επίσης ξέχασα να πω οτι με τσατίζει όταν οι άλλοι τρώνε κι εγώ... ακούω... (τα πηρούνια σας που είχαν πάρει φωτιά..ρώτα τον Κώστα για διευκρινήσεις! :))))

Ανώνυμος είπε...

μηπως εισαι κομματακι εκνευρισμενη??????????????

Skouliki είπε...

νταξει μια νορμαλ ανωμαλη εισαι οπως ολοι

ο παπαρας με τα τακουνια ειναι γκει ???


φιλι

thamnos είπε...

Γιούχου!!!
Χαίρομαι ξάνα!! βλέπω καθιέρωσες την ανάλυση μου για το Δ.Π. γουστάρω, δημιούργησα νέο trend... η ψωνάρα!
Ηρεμη σε βρίσκω...όπως πάντα άλλωστε...

υ.γ. να προσέξεις αυτό με το γυμναστήριο, δεν μου κάνει και πολύ θυληκό, ο κώλος έιναι για τον χαζεύουμε και όχι μόνο! :))

χρρρρρρ

τσιου

Kwlogria είπε...

Συμφωνώ με όλα αλλά με το 15 βαράω παλαμάκια και δίνω χαστούκια!!!! ΠΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

kostaslogh είπε...

Λοιπόν!!!
επειδή τα νεύρα σου είναι τσατάλια και πρίν σε μαζέψουν πάρε τον κώλο σου κι ανέβα
...και τον Λ φυσικά!

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Σε νιώθω σε όλα!!!!
Και στον Δ.Π.
Και βάλε και αυτούς που μπαίνουν στο μετρό πριν βγείς...σήμερα κι αυτό!
Α, το σημερινό μου ποστ είναι ωδή στα νεύρα!
Στο αφιερώνω!

Mara Lisha είπε...

Λοιπόν δεν μπορώ να παίξω στο παιχνίδι! Τα έχεις πει όλα, θα νομίζουν ότι σε αντέγραψα!!!
φιλιά :)

bright Φω είπε...

μα, καλό μου μανιταράκι το παραξεφτέλισες...
έπρεπε να πεις τα 5 πρώτα που σου ήρθαν στο μυαλό και να σταματήσεις... για να μην παίξουνε τα νεύρα σου!
Αααα με απογοητεύεις...

where is your good humor, darling???? (μίλησα ο ελληνάρας και στην αγγλική, για να δεις το επίπεδό μου)

καλό βράδυ!

υ.γ. το άκρως εκνευριστικό δεν είναι όταν κάποιος καταλαβαίνει με τι εκνευρίζεσαι και σου το κάνει συνεχώς για να "παίξει" μαζί σου...;;;; βλέπε ΔΠ

Ανώνυμος είπε...

Για ακομα μια φορα με εκφραζεις!
Απο τα 24 που ανεφερες...μου τη δινουν τα 25!
Τι εγινε με τη Λοντρα-δε καταλαβα;
Πας η ερχεσαι;;
:P

habilis είπε...

!!!
Ωχ δεν θα ήθελα να ήμουν ούτε ψύλλος στον κόρφο της καινούργιας φουρνάρισας.
Τί έχει να τραβίξει!

manetarius είπε...

@exofthalmi
ΕΓΩΩΩΩΩ;;;;

@σκώληξ
Ο παπάρας δεν είναι γκέι... άν συνεχίσει όμως με τις μαλακίες εδώ μέσα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον κάνει!

@Θάμνε
Είσαι παιδί μου ο Βασίλειος Κωστέτσος της γλώσσας! (καλό;)
Τελείωσε..καθιερώθηκε ο Δυστυχώς Παπάρας!

υ.γ. εσύ...πας γυμναστήριο; (άντρες παιδί μου...σάτυροι όλοι!)

τσιΟΥ!!

@κωλογρια
Κουλτούρα να φύγουμε που λένε!
Πήγα παιδί μου στο Λονδινάκιιιι!!!
Γύρισα τώρα..(βλ.προηγ.ποστ)

@Κώστα..
...θέλω κεφτεδάκιαααααα..!

@μπαλούν
καλά.. έχω να μπω καιρό στο μετρό.. αλλιώς ήμουν ικανή να γράψω ολόκληρο ποστ γι' αυτούς που μπαίνουν πριν βγεις από το λεωφορείο και μετρό! Αίσχος κύριε πρόεδρε!
Μερσί για την αφιέρωση! :)

@Mara Lisha
έτσι... μου αρέσει που αντιπροσωπεύω τον μέσο Έλληνα... στις υστερίες του! χαχαχαχααα!!
φιλάκια κορίτσι!!

@Φωλίτσα!
το good humor μου το έφησα στο αεροδρόμιο του Χίθροου! Εδώ έφερα απλώς το black humor που χρειάζεται περισσότερο για να αντέξεις την ηλιθιότητα που δέρνει τον κόσμο (όχι οτι στην Αγγλία δεν υπάρχει ηλιθιότητα... άσε τι ακούω από τον αδερφό μου κάθε μέρα).

υ.γ. είμαι σίγουρη οτι το κάνει επίτηδες ο πανηλίθιος ΔΠ για να με εκνευρίσει.. αλλά κι εγώ χθες έβαλα μουσική την ώρα που έκανε κάτι σημαντικά τηλεφωνήματα..χιχιχιιχχι!!!

@Gio r
αααχ...από τη Λόντρα γύρισααα...:((

@Χαμπίλη..
... καλά.. όταν θα της κοπανήσω την τεράστια λαγάνα που έχει ξεμείνει έξω από τον φούρνο της στο κεφάλι... θα σου πω εγώ!
(ηλίθια γυναίκα!)
Άιντε και με σύγχισες πρωί πρωί!

Ανώνυμος είπε...

...ειπα και γω....

thamnos είπε...

επεστρέφω, Κωστέτσος...?
δεν ξέρω πως να το εκλάβω, δεν έιμαι θυληπρεπής και δεν παω με την μόδα, επίσης έχει κάτι καλό αυτός που έγώ πρεπει να το δω σαν μεγαλοπρεπές και να χαίρομαι?? τσπ.

Γυμναστήριο δεν πάω, πάω σε ταβέρνες! Κώλοι υπάρχουν πολλοί, κοντοσούβλι ΕΝΑ!

manetarius είπε...

ααα.. καλώς τον Βασίλειο! (χιχιχιχι)
Βρε παιδί μου.. αλλά όπως είναι αυτός μορφή στον χώρο του.. έτσι είσαι κι εσύ μορφή στον χώρο των...ΔΠ.. χιχιχι..

Συνφωνώ ...το κοντοσούβλι είναι ΕΝΑ όπως ακριβώς και το κοκορέτσι!!!

panathinaeos είπε...

παραθετω μικρες απαντησεις στα μεγαλα θεματα:
1. για τα κοκκαλακια του ψαριου, η λυση ειναι να το φιλεταρουμε κι ετσι να μην εχουμε τον αποκοκκαλισμο μετα
2. για να αποφυγουμε τις φουρναρισσες που μας αναστατωνουν φτιαχνουμε το δικο μας ψωμι
3. στο "ξερεις ποιος ειμαι γω" απανταμε "δεν ξερω κι ουτε θελω να μαθω"
4. οταν ειμαι στην ουρα και ο /η εξυπνος παει να την μπει, τον / την κραζω με βροντωδη φωνη και συνηθως κομπλαρουν!
5. για τα αλλα προς το παρον υπομονη
υγ,. να εισαι καλα μανιταριον, με εκανες και γελασα!

Squeaky είπε...

Εγώ ξεράθηκα με το 24.
"Επιτέλους Έλληνες"?!
"Επιτέλους Έλληνες"?!
Πραγματικά! Αυτή είναι η ατάκα καθε χαζοβιόλη που θα μπεί αλαλάζοντας, θα πάρει όλες τις εφημερίδες που θα βρεί στην πόρτα, θα γεμίσει τρία ντουλαπάκια με τσιγάρα, ποτά και αρώματα από το Duty-free, θα μιλάει στο κινητό κατά την απογείωση, θα σαβουρώσει τα πάντα, αλλά θα παραπονεθεί πως δεν του άρεσε το φαί του αεροπλάνου και θα πηγαινοέρχεται στο διάδρομο χωρίς να βάλει κώλο κάτω, μέχρι να ακούσει "προσδεθείτε-προσγειωνόμαστε".
Γκρρρρρρρ!
Πετάχτε τους έξω!
Και χωρίς αλεξίπτωτο!

manetarius είπε...

@tripόνιοοο..
Εμένα πάλι μου ήρθε να τους κοπανίσω στο κεφάλι το περιοδικό που μόλις είχα αγοράσει ...κι αυτοί οι Άγγλοι εκδότες ξέρεις.. είναι χειρότεροι από μας.. 40 κιλά πήγαινε με τα έξτρα..!

Μουσαφιραίοι...