Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Summer breeze (μετάφραση: το καλοκαίρι στη μπρίζα)

Τι να περιμένεις πια από τη ζωή εκτός από το καλοκαιράκι;

Φέτος με την οικονομική κρίση, ευελπιστώ να πάμε σε κάνα νησάκι και να είμαστε μόνοι μας.
Γιατί εμάς κύριοι, η οικονομική κρίση δεν μας ακουμπάει! Εμείς είμαστε απόγονοι του Ωνάση και το κομπόδεμα μας το έχουμε όσο να πεις (άλλοι τα τρώνε στα μπουζούκια, εμείς τα τρώμε στις παραλίες), αλλά και απόγονοι του Αριστοφάνη και δεν παίρνουμε τίποτα στα σοβαρά... μια οικονομική κρισούλα θα μας τρομάξει;

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε την Εργατική Εστία και τον κοινωνικό τουρισμό (τσίπηδεεεες...) που τόσο απλόχερα μας προσφέρει το Ελληνικό κράτος από τις λιγοστές κρατήσεις του ΙΚΑ αλλά και μετά από μια ατελείωτη σειρά γραφειοκρατίας και για μόνο 1 εβδομάδα και θα πάμε εξοχηηή!

Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για το νησί αφού δεν δέχονται όλα τον κοινωνικό τουρισμό (είναι μπανάλ βλέπεις)! Μικρό μου κυκλαδίτικο νησάκι σε αποχαιρετώ για φέτος... (ε, είμαι κοσμοπόλιταν πως να το κάνουμε).

Τέλος! Θα πάω Μύκονο!
Θα φορέσω το αστραφτερό μου μαγιό, που θα αγοράσω αύριο κιόλας με όλο το επίδομα αδείας μου (ίσως και λίγο από του αντρός μου..) και θα ανέβω στα μπαρς να χορεύω μέχρι να μου πέσει η τάση.. (τι..; ..είμαι υποτασική!). Θα έρχονται οι ρεπόρτερς με τα ματσουκομικρόφωνα τους να με ρωτάνε κι εγώ θα λέω "Αγαπάω Μύκονο", "Μύκονος για πάντα", "Περνάμε ΠΟΟΟΛυ Ωραίααα", "Ουάου..και γαμώ" (εκεί θα μπαίνει μπιπ) και άλλα τέτοια κλισέ! Μπορεί να με παίξουν και στο Star.. να θυμηθώ να ρωτήσω πότε θα βγει στον αέρα για να πω σε κάτι τριτοκλασάτους συγγενείς μου να με δούνε και να σκάσουν από τη ζήλια τους!

Το βράδυ θα φοράω τη Σανέλ πασμίνα μου, τις γκούτσι σαγιονάρες (που θα έχω φορτώσει στην πιστωτική μου σε 163,5 άτοκες δόσεις) και το λουί βιτόν τσαντάκι που χωράει μόνο ένα κραγιόν και με βια το κινητό μου (δεν άντεχε η πιστωτική μου για μεγαλύτερο μέγεθος) και θα κατεβαίνω στη χώρα να φάω σουβλάκι με απ' όλα! Μετά θα κάνω πάνω κάτω στα γραφικά στενάκια μπας και με εντοπίσει κάνας κυνηγός ταλέντων (θεά είσαι αγάπη μου), τυφλωθει με την εκπληκτική ομορφιά μου και βρεθώ σε καμιά πίστα να τραγουδάω Νανά Μούσχουρη.. (γιατί; αυτά μ' αρέσουν εμένα... είμαι κουλτουριάρα..άσε που θα κάνω και φίλο τον Σάκη).
Μην ξεχάσω να χτυπήσω τατουαζάκι που είναι και πολύ τρέντυ... θα κάνω μια μηλόπιτα στην δεξιά ωμοπλάτη (μωρέ... ας μη φοβόμουν τις βελονίτσες ..εντάξει.. λίγο και τον μπαμπά μου.. και θα είχα γεμίσει τατουάζ..)!

Θα γνωρίσω κόσμο και ντουνιά και μπορεί να πετύχω τον αγαπημένο μου Ζαν Πωλ (τον Γκοτιέ ντε... μα που ζείτε;). Ο οποίος διαθέτει έκτακτο τατού "οΛέ ο ταύρος"!
Άσε δε, που μπορεί να δω και τον θεό (ή θείο.. ότι προτιμάτε) Γιάννη Γαλάτη - νυχτεριδάκο, να μου τραγουδήσει το "Καλημέρα ασπρονήσι"... τι ταλεντάρα!


Αλλά πάλι... μόνη μου στη Μύκονο... κι η μοναξιά ξέρετε είναι άσχημο πράμα...

Τι εννοείτε αν θα έρθει ο Λου μαζί μου; Φυσικά και δεν θα έρθει... μου το έχει ξεκαθαρίσει ήδη "εγώ στη Μύκονο δεν στέλνω ούτε τη φωτογραφία μου, εγώ θέλω διακοπές ήσυχες, να ξαπλώνω στην άμμο και να ακούω μόνο το κύμα, να βγαίνω το βράδυ να πιω ένα ποτό δίπλα στη θάλασσα, να ξυπνάω το πρωί και να κάνω βόλτες στα ήσυχα σοκάκια του νησιού και να πίνω την φραπεδούμπα μου ωραία ωραία...να ξεφύγω από την καφρίλα της Αθήνας και θες να πάμε διακοπές εκεί; Ε, δεν θα είσαι με τα καλά σου!"

(μεταξύ μας, αυτό το οτι δεν είμαι στα καλά μου, του το είχαμε κρύψει όλοι πριν από το γάμο... ε, μη στραβώσει η δουλειά τελευταία στιγμή για λίγα κιλά τρέλλα παραπάνω.. κρίμα είναι... Τώρα τα 'χει δει λίγο σκούρα, αλλά άμα υπάρχει αγάπη..!)

Που θα μου πάει... για ένα ΣΚ θα τονε πείσω... ντροπή πια να μιλάνε όλοι για τη Μύκονο κι εμείς να έχουμε γεράσει και να μην έχουμε δει ούτε τι χρώμα έχει το νησί...να μην ξέρουμε τι βρίζουμε βρε αδερφέ..στο κάτω κάτω!


...συγγνώμηηη... τι γίνεται εκεί πάνω βρε παιδιά; Παραλία είν' αυτή;;; Που είναι η άμμος; Θα βρούμε μια γωνίτσα να κάτσουμε ή θα στεκόμαστε όρθιοι με το ένα πόδι; Αυτή δεν είναι παραλία ... αυτό είναι το 040 Πειραιάς - Ομόνοια.

Ήμαρτον Θέ μου... νεολαία.. βράζει το αίμα της!

ααααχ... στην Τήνο θα πάω διακοπές... να ανέβω γονατιστή μέχρι την Παναγία, μπας και μου γιατρέψει τα αρθριτικά ...
...ζωή σε σας!


31 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κριμα ρε να μην πας!!! Πόσο γούσταρα να δω στην τιβι να σου παίρνουν συνέντευξη ανεβασμένη στην μπαρα και να λες για τον Μπακούνιν.... δεν λέγεται!!!!
Θα ζούσαμε μαγικές τηλεοπτικές στιγμές!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Βρε Λου... ξανασκέψου το!!!!
Πλιζζζζζζζζζζζζζζ λεμε...και ξαναπλιζζζζζζζζζζζ!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αntidrasex είπε...

Μύκονο λέει να πας τέτοια εποχή, Απρίλη - Μάη, εκτός Πάσχα και τριημέρου. Έχω πάει για δουλειά και ήταν ωραία.
Την Τήνο, μη τη γελάς καθόλου. Πέρα από τη χώρα, είναι σούπερ.

apos είπε...

Εντελώς μεταξύ μας και χωρίς παρεξήγηση 1.0: ούτε εγώ έχω πάει στη Μύκονο.
Εντελώς μεταξύ μας και χωρίς παρεξήγηση 2.0: καλά κάνεις και πας, στην τελική σε κάτι πρέπει να είναι χρήσιμο και το ΙΚΑ
Εντελώς μεταξύ μας και χωρίς παρεξήγηση 3.0: μήπως ο Λου θέλει να πάμε μαζί διακοπές;

b|a|s|n\i/a είπε...

ευκαιρία να προμοτάρεις και το σιντί!!
:))))) φιλιάααααααα!

manetarius είπε...

@ΑκαΝόΝισΤΗ
χαχαχαχαχααααα... θα τρίζουν τα κοκαλάκια του κακόμοιρου του Μιχαλάκηηηη! χαχαχαχαααα... Μπορώ επίσης να χτυπιέμαι στη μπάρα και να φωνάζω "τα πλούτη τους είναι το αίμα μας" και ""Κάτω από το πλακόστρωτο ,υπάρχει η παραλία", "ούτε μια ώρα στον στρατό" (άσχετο αλλά πάντα μ' άρεσε αυτό), "Θα γίνει χαμός, θα γίνει πανικός. Γένοβα παντού από 'δώ κι εμπρός"
.. κι άμα ζήσω να επιστρέψω γράψε μου.. χαχαχαχαχαα...φυλακή στη Μύκονο..χαχαχαχαχαα

thamnos είπε...

Βρε την κοσμοπολίτισα, θέλει και mykonos... με ΙΚΑ!!!!
Να πας στη Αιδηψό κυρία μου να γιατρέψεις και τα αθριτικά σου!
Ασε που στη Ψαρού μπορεί να πέσεις ανάμεσα στις χαραμάδες που έχει το ξύλινο πάτωμα και να τρέχετε!

υ.γ. Σοβαρό, μην προσπαθήσεις να βρεις αδειά δωμάτια για Αυγουστο με τον Κοιν. Τοουρισμό, δεν τα δίνουν.
Κάνε κόλπο, ρώτα για την διαθεσιμότητα χωρις να τους λες οτι θα πας με ΙΚΑ και όλοι θα έχουν, μολις λες την αλήθεια θα σου κλέινουν το τηλ. στη μούρη...

Τσιου

manetarius είπε...

@αντιδρασέξ
Ε, τι.. θα πάω σε νησί Απρίλη - Μάη και δεν θα μπορώ να κολυμπήσω..;
... χωρίς πλάκα, μου έχει πει μια φίλη μου που της αρέσει η ησυχία, οτι στη Μύκονο έχεις επιλογή για παραλία μοναχική. Απλώς όλοι πάνε εκεί που γίνεται χαμός!
Ο Λου πάντως είναι ανένδοτος.. ίσω λέει για κάνα ΣΚ..
Στην Τήνο πάλι έχω να πάω από... τα βαφτίσια μου...αμ πως.. εκεί με βα-φτήσανε! Θα ήθελα να πάω όμως γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!

@Apos
Εντελώς μεταξύ μας 1.1: δεν ήθελα ποτέ να κάνω διακοπές στη Μύκονο.. είμαι σίγουρη οτι θα ψυχοπλακωνόμουν με όλο αυτό που γίνεται εκεί. Αλλά να μη δω και πως είναι; (η περιέργεια σκότωσε τη γάτα)
Εντελώς μεταξύ μας 2.2: θα ήθελα να δουλεύω μαύρα, να πληρώνω ιδιωτική ασφάλεια και να τρώω στραγάλια τα λεφτά που μας τρώει ο ΙΚΑς!
Εντελώς μεταξυ σας 3.3: αν δεν σε πειράζει που θα τσουρουφλίζεσαι όλη μέρα στον ήλιο χωρίς ομπρέλα και γυρίσεις 40 κιλά πιο παχύς (γιατί ο Λου τρώει συνέχεια και δεν τον πιάνει..έχει ταινία κι όσο να το κάνεις.. άνθρωπος είσαι, πόσο να αντέξεις στον πειρασμό του συνεχούς φαγητού)...ο Λου θα χαρεί πάρα πολύ να πάτε μαζί διακοπές!!! :))

@Βασίληηηη...
η πρώτη κόπια θα είναι δική σου και θα φέρει υπογραφή της αοιδού (όχι καλέ της Νανάς...δική μου..)!!!
φιλάκιααααααα!!! :)

manetarius είπε...

Βρε δεν σας προλαβαίνω σήμερααα... ε, βέβαια.. ακούσατε Μύκονο και τρέξατε πουλάκια μου!!!

@Θάμνε...
χαααα! ψαγμένο σε βλέπω νεαρέ μου! Που ξέρεις εσύ για τις χαραμάδες στην Ψαρού; Κρυφοτρέντης είσαι και του λόγου σου;
Στην Αιδηψό πήγα πέρσι... άσε τίποτα δεν γίνεται.. μου πρότειναν τη Μύκονο γιατί λέει με τον χορό στην μπάρα γυμνάζονται τα πόδια και λιώνουν τα άλατα.. άκου τώρα..αλλά αφού το είπε ο γιατρός;

υ.γ. Όχι, μάλλον για Ιούλιο θα κλείσουμε .. σιγά να μην τρέχω μες τον Αύγουστο διακοπές...που η Αθηνούλα είναι τόσο όμορφη και άδεια! Άσε που πάντα υπάρχει και το εξοχικό στο Τζιμπουχτού.. δεν είμαστε για πολλά έξοδα τώρα!

Αλέ ρετούουουουρ! :)

thamnos είπε...

Τρελλάρα δεν είμαι τρέντης, είχα γκόμενες, θεές, μοντέλα 2μέτρα που με πλήρωναν για να τις συνοδεύω και να τις ταϊζω μπρι με σως αγριοφράουλας!
Μην σου πω για την διακίνηση των extacy που έκανα παλιά στο Paradise!!!

τουρ, τουρ...

Ανώνυμος είπε...

@thamnos: εισαι κακη παρεα για το μανιταρι. Ειναι που ναι για δεσιμο, θα την κλαιμε στο τελος!

@mane: μανιταρι μαγικο, οταν αποφασισεις που να πας, ειδοποιησε με να πω στην Ηγουμενη ποιους να ψαλλει...

kostaslogh είπε...

Μόλις σήμερα τα πήραμεεε!!!!!!
διάλεξε μέρα ,περνάμε και σε παίρνουμε και φύγαμε για Μύκονο!
να αφήσουμε τέτοια ταλεντάρα να πάει χαμένη; ποτές!!!

apos είπε...

@Mανιταράκιον, ενταύθα:

Κρατήστε τον Λου και την ταινία του.
Θα ψάξω αλλού για παρέα...
Εκτός και αν ξέρει καλό τάβλι.

(είδατε τι συμφεροντολόγος είμαι)

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

να πας καμάρι μου να πας! και μην ακούς αηδίες για πατείς με πατώ σε. αυτά τα λένε οι ζηλιάρηδες!!

korinoskilo είπε...

ετσι εξηγουντε ολα........ σε βαφτησαν στην τηνο !!!!! :ρρρρρ

ουτε να την ξαναδω την μυκονο .... οτι φεϊκ και δηθεν .... μαζεμενο εκει ....... αν θες φυσικα να ριξεις πολλλλλλλλλλλλυ γελιο ..... και να λες ..... με λενε μανιταρι και ειμαι καλα ...... ε πανε ... αλλα αυτο οντως το κανεις και μεσα σε ενα σκ :Ρ

γκουτ βραδακι :)

Pastaflora είπε...

Αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, τι μου θυμίσατε τώρα! Τα ξεφαντώματα στο Σούπερ Παραντάις με τη χυμώδη Βάνα Μπάρμπα να καίει τα κάρβουνα στις πίστες, το Λάκη Γαβαλά να χορεύει με ένα σώβρακο στο κεφάλι (!!!), τον Ζαν Πωλ να σεργιανάει στα Ματογιάννια και την ιστοσαλονίστ ρόμπα ξεκούμπωτη πάνω στις μπάρες παρέα με τον αγαπημένο Χοσέ Κουέρβο. Πολύ ντροπιαστικές εποχές, έχω να πω και δεν σας συνιστώ να ακολουθήσετε το μελανό παράδειγμα της τσιφ χαιρ στάιλιστ.

kikop80 είπε...

Ουφ!
Περίμενα με αγωνιιιιιια και λαχτάααααρα (κατά τον Απαστόλου Βασκοπούλου ύμνον) να δω αν θα σου μείνει το "Θ" αλλά απογοητεύτηκα!!!
:-(
Εμείς πάντως με κοινωνικό τουρισμό φίνα θα περάσουμε (κατά πελοπόννησο μεριά...λέμε)!
Μιά υπέροχη εβδομάδα σε μαγευτικές παραλίες και πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα τύπου "Η Γοργόνα" ή "Το Κύμα" ή "Η Μαλάμω" κλπ κλπ!!!!
Τις προάλλες πριν το Πάσχατο, άκουσα σούπερ κουβέντούλα:
(Λέει ο ένας:)
-Θα κατέβεις κάτω???
-Που κάτω???
-Στο νησί ρε!
-Ποιό νησί???
-Μύκονο ρε λέμε!
-Α! Όχι!
-Α! καλά!
(λύθηκα στα γέλια!!!)
:-DDD

Άντε μην κάνεις τα ίδια σε λίγο καιρό ε???
Πρόσεχε!
Μπι Κέρφουλ!

Lilith είπε...

Μια βραχονησίδα φέρτε μου εμένα για διακοπές!!!
Και πόσο κάνει να την αγοράσω και να μην το ξανακουνήσω από κει!!!
Μανιτάρι μου, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτη! :)

Kwlogria είπε...

Εγώ πάντως θέλω να με πάρετε μαζί σας. Αυτό θέλω. Μόνο θα γελάω, δε θα κάνω τίποτα άλλο. Εκτός φυσικά αν με πάρετε στη Μύκονο στη συγκεκριμένη παραλία. Εκεί υπόσχομαι να ψεκάσω με ντετόλ και σε dt θα έχουμε δικό μας τουλάχιστον ένα μέτρο ο καθένας. Γουστάρεις;;;;; :)))))))))))))))))

Χρόνια Πολλά και Καλάααααααα και Καλό Καλοκαίριιιι!!! Ναι!! Ναι!!! Ναι!!! Έρχεταιαιαιαιαιαιαι!!!!!!

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Πάμε μαζί μανιτάρι μου!
Πήγα πριν 4 χρόνια, Δευτέρα του Πάσχα με Πέμπτη. Σούπερ ήταν, κάναμε και μπάνιο και όλα τέλεια. Ούτε τρελός κόσμος, ούτε σαματάς, αλλα οι διάσημοι ακόμα εκεί. Είχα δει την Μενεγάκη θυμάμαι...
Και στο σούπερ παραντάιζ...μόνοι μας!
Σούπερ ήταν!
Κλείσε και πάμε...και στέλνουμε τον Λ. με έναν γνωστό μου (που του καρφώθηκε να κάνουμε μαζί διακοπές) στην Γαύδο να δουν την γλύκα!
Κίσιζ

Ανώνυμος είπε...

η Λουί Βιτόν με στάμπα από τζατζίκι χρυσό μο υ είναι τρε της μοδός!

Θα σε δει η Γιάννα και θα σκάσει..!!!!

Πάντως Μάιο που ΄έχω πάει Μύκονο είναι κούκλα!!!!!
Είχανε κάνει και λάθος στην κράτηση του δωματίου και το μόνο ελεύθερο ήταν μια σουίτα και μου τη δώσανε[αφού πλάκα πλάκα είναι απίστευτοι επαγγελματίες]με τη τιμή των 70 ευρώ που είχα κλείσει κανονικά το δωμάτιό μου !όλες οι φίλες μου με παρακαλούσαν να μείνουν μαζί μου...αλά στάθηκα αδυσώπητη:έμεινε μόνο η κολλητή μου!
Ναι αυτό θα πει κωλοφαρδία μέχρι το διάστημα!

manetarius είπε...

@Θάμνε
Άααμαν είναι έτσι…
…σως αγριοφράουλας ακούω…!
Τι μου λέτεεεε… διακινούνται ναρκωτικά στην Μύκονο; Πέφτω από τα σύννεφα!

@εξόφθαλμη
δεν σας εννόησα μανδάμ… τι θέτε να πείτε οταν λέτε οτι είμαι για δέσιμο;;;
Πάντως για Μύκονο δεν μας βλέπω τελικώς… σε καμιά Αντίπαρο θα τη βγάλουμε στο τσακίρ κέφι!

@Κώστα
ουουουουουααααάου!!! Θα γίνει της τρελλής!!!

@Apos
…αααχ… μια ευκαιρία είχα κι εγώ να αδυνατίσω φέτος και την έχασα…
τάβλι δεν ξέρει.. μια φορά πήγε να του μάθει ένας φίλος του και... το έφαγε!

@ασετόν
…αν ήτανε η ζήλια ψώρα… άκου κόσμος στη Μύκονο!

@κορινόσκυλο
…ναι.. με είχανε ταμένο… ότι μπορούσαν κάναν κι οι γονείς μου αλλά δεν έπιασε τόπο.. ίσως γιατί είναι άθεοι! Χιχιχι…
Το γέλιο κάνει καλό… άρα… πάμε Μύκονοοοοοο..! ☺

@Παστίτσα
ααααμ… μετά να μην αναρωτιέσαι από ποιόν πήρε το παιδί σου!!
Άτιμο γονίδιοοοο… Σε λίγο καιρό βλέπω να σας ζητάει να της βάζετε και τον χοσέ στο μπιμπερόν!
Εγώ πάντως τέτοια ξεσαλωματιόνς έχω κάνει μόνο στα κλαμπς του Λονδίνου, παρέα με τους σούπερ χορευταράδεσ φίλους μου, μέχρι πρωίας! Αααααχ… τώρα, μόλις πάει το ρολόι 10.30, αρχίζω και γλαρώνω!

@Κίκοπα!
Μόνο και μόνο που άκουσα τον ένα και μοναδικό Τόλη… θα θου κάνω τη χάρη να αναλύθω το θχόλιο μου με θου!

Θτην Πελοπόννηθο δεν θτέλνω ούτε τη φωτογραφία μου πια… 2 φορές έχω πάει και πέραθα χάλια! Και δεν είναι να κάνω 3η δοκιμή.. είδες τι έπαθα με την Κεφαλοννιά! Παρόλο που δεν θέλω να είμαι απόλυτη.. το καλοκαίρι προτιμώ νηθάκι!

Θα κατέβω θτο νηθί λοιπόν…! :ΡΡΡ

@lilith
…στα Ίμια θα πηγαίναμε αλλά δεν εχει ωραίες παραλίες..χαχαχαχαα..

@κωλόγρια..
..νάτο!!!! Νομίζω πως η Μύκονος είναι ιδανική για σένα… και μετά θα πεθαίνουμε στα γέλια με τα καινούρια βιντεάκια που θα φτιάξεις στο you tube…φύγαμεεεε…!!!

Χρόνια πολλά τρελλοκόριτσοοο!!!!

@μπαλούν!
Κοίτα, σκοπός είναι να πάμε να κάνουμε κάνα μπάνιο χωρίς να γίνουμε κατεψυγμένες!
Πάντως θα ήθελα πολύ να πάω να το δω ρε παιδί μου αυτό το νησί… όπως και τη Σαντορίνη που επίσης δεν έχω πάει ποτέ. Εκεί βέβαια δε με νοιάζει και πολύ να πάω καλοκαίρι γιατί μου έχουν πει οτι οι θάλασσα είναι μαύρη από το ηφαίστιο κι εγώ θέλω να κάνω μπάνιο σε γαλάζοπράσινες θάλασσες (είμαι κι επιλεκτική η άτιμη).
Πάντως.. και Γαύδο πήγαινα…☺
Σμαααακ! ☺

@Glay
η στάμπα από τζατζίκι, πάει πολύ και στο Σανέλ! ☺

Αααα… παιδάκι μου ..τι κωλοφαρδία ήταν αυτή; Μα γιατί να μη μου συμβαίνουν εμένα αυτά; Την πρώτη φορά που πήγα Αμοργό, έμενα σ’ ένα σπίτι στην άκρη της παραλίας, που για να μπεις στην αυλή έπρεπε να σηκώσεις τα μπατζάκια σου μέχρι το γόνατο και να περάσεις μέσα από τη θάλασσα… μετά διέσχιζες ένα χωράφει τοματιές και επιτέλους έφτανες στο δωμάτιο… Φυσικά για να πας να κατουρίσεις και να πλύνεις τα δόντια σου, ήταν άλλη περιπέτεια, αφού η τουαλέτα ήταν έξω από το δωμάτιο και κοινή με άλλα 3 δωμάτια!!! Και λάθος στην κράτηση να είχαν κάνει… το πολύ να κοιμόμουν στο κοτέτσι..χαχαχααα…

κόκκινο μπαλόνι είπε...

ακου μανιταράκι μου...σε όλα έχω πάει, και στη Γαύδο...και πέρασα και πολύ καλά μάλιστα!
Αν είναι πάντως να διαλέξω μεταξύ Σαντορίνης και Μυκόνου, ψηφίζω Σαντορίνη δαγκωτό!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
για τις θάλασσες δεν έχεις άδικο...είναι λίγο σκούρα!
Πάντως οι Κυκλάδες έχουν κρύες θάλασσες όλο τον χρόνο, ξέρω που σου λέω, Κυκλαδόπαιδο είμαι. Και τον Μάη δεν είναι περισσότερο κρύες, μπιλίβ μι!

manetarius είπε...

@μπαλούν
..χα! μόλις ξύπνησα και βρήκα τον Λου να κοιτάζει δωμάτια μέσω νετ στο νησί σου...ουουουουουυουιιιιιι...!!!!
Λες να φάμε και πετσαράκι;
:)))

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχ.. Εγω δεν πηγαινα εκει.. ;p

beth είπε...

μανιτα
δες φανταζεσαι ποσο μου αρεσε το κειμενο σου. Δηλαδη ειναι για να βγει σε φλαιερς και να βγουμε να το μοιραζουμε στους δαπιτες(κλπ...) λιγο πρωτου μπουν στα καραβια στα λιμανια, όχι οτι θα νιωσουν και πολυ. Εξαλλου οπως λες και εσυ η γκλαμουρια ειναι πανω απο ολα. Πφφφφφφφφ
Σε φιλω μακια

habilis είπε...

Δεν έχεις πάει Μύκονο?
Αν θες να ξέρεις είναι πολύ πασέ.
Εχεις αποθημένα με τίς αδελφές ψυχές των νεοφραγκάτων?
Ουτε εγώ έχω πάει αλλά βλέπω τηλεόραση και είναι σαν να πήγα.

gnostosagnostos είπε...

αν δεν εισαι ο ενας πανω στον αλλον πως θα καταλαβεις διακοπες?????

manetarius είπε...

@if...
..γιατί..θα πάω εγώ νομίζεις; ιχιχιχχιι...

@Beth
χα! μωρέ ότι και να κάνεις.. η Μύκονος θα γεμίζει!!!
Πως ήταν να δεις ένα σύνθημα που είχα δει στα Εξάρχεια.. "Το λάιφ στάιλ, σε παίρνει αριθμό και σε κάνει νούμερο!" Απίθανο!
Φιλιά Μπεθούλα μου! :)

υ.γ. ..θα τα πούμε στη Μύκονο..αχαχαχαχαααχαχα..

@Habilis
..για την ακρίβεια.. δεν τους αντέχω τους νεοφραγκάτους... ούτε καν του σκέτους φραγκάτους.. νιώθω περίεργα όταν βρίσκομαι κοντά τους! Πρόκειται (ίσως) να κάνω μια εκτενέστερη ανάλυση σε κάποιο πόστ μου... αλλά θεωρώ οτι η ανθρώπινη ζωή πρέπει να είναι πιο απλή για να είναι ευχάριστη.. ουφ.. μόλις γύρισα από ένα λάουτζ πάρτι δίπλα σε μια πισίνα...:Ρ

@Γνωστέ άγνωστε
.. ο ένας πάνω στον άλλον είμαι κι εδώ στην Αθήνα καθημερινά... να το εκλάβω σαν διακοπές; (τι είπα πάλι ο άνθρωπας!) :Ρ

ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ είπε...

Είσαι απλά όλα τα λεφτά..Φοβερά περιγραφική και καυστική...Πραγματικά η εικόνα τα λέει όλα...Βοήθεια σου καμάρι μου...Αν σε βγάλει ο δρόμος κατά Τήνο τελικά άναψε καμια λαμπάδα για τη σωτηρία της ψυχής μας από τις Πιστωτικές...χαχα..

Φιλάκια και καλή βδομάδα!!!

:-)

KitsosMitsos είπε...

Να πας Τήνο να μένεις. Έχει ωραίες παραλίες. Βράδυ παρά βράδυ θα παίρνεις το τελευταίο καράβι για Μύκονο, θα πας και θα χτυπιέσαι, θα ανεβαίνεις στις μπάρες, μετά στο Κάβο Παραντίσο μέχρι το μεσημέρι και θα παίρνεις το πλοίο πίσω για Τήνο. Θα κοιμηθείς και φτου και από την αρχή. Έτσι θα έχεις όόόλα τα καλούδια!
Καλημέρα.

manetarius είπε...

@χορευταρού!
..αααχ... η σωτήρια της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμαααααα... σαν ταξιδάκι αναψυχής προς Μύκονο για τάμααααα.... (καλά.. θα τη φάω τη Ναταλία Γερμανού... από στίχο σκίζω!)!!!

φιλάκιαααααα!!! :))

@Κιτσομήτσεε..
άμα είναι να φάω όλο το επίδομα αδείας στα σούρτα φέρτα με τα καράβια, πάω και Σαλαμίνα ...δε χρειάζεται να τρέχω στη Μύκονο (άσχετο..)
Καλημέρα!!

Μουσαφιραίοι...