Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

9 χρόνια το ίδιο σεσουάρ...


9 χρόνια, αρνούμαι πεισματικά να δω αυτή την παράσταση.
Είναι που άκουσα οτι συμετέχει και το κοινό και σκιάχτηκα λιγάκι, είναι που πάντα έπαιζε κάποιος ηθοποιός που δεν μου άρεσε...
Φέτος μας έκαναν δώρο 2 προσκλήσεις και ως φανατική του θεάτρου, είπα να το δω κι αυτό!
Παρέβλεψα το γεγονός οτι παίζει ο Αλέξανδρος Παρθένης που-ας με συγχωρέσει αλλά- έχω αμφιβολίες για το ταλέντο του και κατηφόρησα για Ψυρρή.
Σας πληροφορώ οτι το καταευχαριστήθηκα!
Ο Ευριπιώτης (πάντα του είχα και μια ιδιαίτερη συμπάθεια) τα έδινε όλα, τον Παλιούρα δεν τον είχα για τόσο καλό κωμικό, την Κουρή δεν την είχα δει ποτέ πριν στο θέατρο και με ενθουσίασε, η Δελικούρα ήταν καταπληκτική, ο Αλευράς ήταν ΑΠΙΘΑΝΟΣ...(!!!!) κοντά σ' αυτούς, ακόμα κι ο Παρθένης έμοιαζε καλός. Εντάξει ας μην είμαι αυστηρή, είναι στην αρχή ακόμα το παιδί, θα μάθει. Αλλά ακόμα κι αν δεν μάθει, όπως λέει και μια φιλενάδα μου, αρκεί που τον βλέπουμε!
Βάζουν το κοινό να κάνει ερωτήσεις στους υπόπτους για να βρουν τον δολοφόνο και η παράσταση συνεχίζεται με βάση τον αυτοσχεδιασμό των ηθοποιών. Βέβαια, πρέπει το κοινό να έχει κέφια και να αποδέχεται τα πειράγματα και τα αστεία γιατί διαφορετικά δεν βγαίνει γέλιο!
Ο Λ. με σκούνταγε συνέχεια για να με επαναφέρει, αλλά εγώ δεν έλεγα να σταματήσω να γελάω. Νομίζω οτι σταμάτησα για λίγο στο διάλλειμα...
Αυτή η παράσταση θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς και πιο πολύ στους ίδιους τους ηθοποιούς που αποσυντονίζονταν διαρκώς από μια τρελλή στη δεύτερη σειρά!

Υ.Γ. Τέτοιες ώρες αφήνεις λίγο πίσω την κουλτούρα, απολαμβάνεις τη διασκέδαση που σου προσφέρει η "ελαφρότητα"...για να επιστρέψεις στην "πάλη των τάξεων" με "χαρά και εργασία".

- Πάλι άρχισες τα παλαβά σου; Για ύπνο γρήγορα!


Θέατρο Αποθήκη
Ώρες Παραστάσεων

Πέμπτη έως Κυριακή στις 21:00, εκτός από Τετάρτη στις 20:00, και Σάββατο & Κυριακή 18:15 απογευματινή και 21:15 βραδινή


8 σχόλια:

Roadartist είπε...

Καλησπέραααα :) :) :) Το έχω δει το θεατρικό αυτό..πριν...7 χρονια?? Δεν θυμάμαι πόσα!!
Πάντως θυμάμαι ότι είχα περάσει και εγώ καλά, και είχα γελάσει πολύ.
Τότε βέβαια έπαιζαν άλλοι ηθοποιοι!
Αλλά και τότε..θυμάμαι οτι δεν είχα περάσει άσχημα! :)

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Αλευράς παίζει επίσης στους Ήρωες, Θέατρο: Μικρό Παλλάς (κάθε Δευτέρα-Τρίτη). Απλά πρόταση μου, αν θες να γελάσεις να μη το χάσεις! Τουλάχιστον εγώ γέλασα πολύ. Και εκεί δίνει ενα μικρό ρεσιτάλ γέλιου! Εκπληκτικός όντως.. Φυσικά και χρειάζεται να απολαμβάνουμε την ελαφρότητα.. ΦΙΛΙΑ :)

Cookie είπε...

Καλησπέρα μανηταράκι!

Μ' αρέσει πολύ το θέατρο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω και πολλές φορές. Αφού κάνω πολύ παρέα με "κουλτουριάριδες" και συνήθως δεν έχω κέφια να παριστάνω κανένα "φρικ" που πάει αποκλειστικά και μόνο του στο θέατρο (αισθάνομαι άβολα, πώς να το κάνουμε). Καλά, στην Ελλάδα δεν πήγα ούτε σινεμά, για θέατρο να μην πω.

Φιλάκια!

ΥΓ. Ααα, εσύ είσαι αυτή που δηλητηρίασες μια οικογένεια και το γράφανε εδώ οι εφημερίδες;; Άτιμα μανητάρια ;) (ξέρω άσχετο αλλά το όνομα για τα σχόλιά σου μου το θύμισε)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Λοιπόν η Σύλβια πολύ μου αρέσει. Παίζει φυσικά.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

manetarius είπε...

@ roadούλα

Ήμουν σίγουρη οτί είσαι χρόνια μπροστά από μένα σε τέτοια θέματα :))) !

Χαίρομαι για τις (πάντα χρήσιμες) πληροφορίες για τους "ήρωες" γιατί ήθελα πολύ να το δω.

Τρέχω για εισητήρια....!

Φιλιά πολλαααααά :)))

manetarius είπε...

@ δαμασκηνάκι

Κι εγώ αισθανόμουν, παλιά, λίγο φρίκουλο όταν πήγαινα μόνη μου θέατρο ή σινεμά, αλλά αν θέλω πολύ να δω κάτι και δεν ακολουθεί κανείς... τι να κάνω, να το χάσω;

Μόνο μια οικογένεια δηλητηρίασα;;; Ο Χάρος βγήκε παγανιά....(φτουουού...)

Φιλάκια :)

manetarius είπε...

@ γλαροπούλι

κι εμένα μ΄αρέσει πολύ αυτή η κοπελίτσα, εκτός από καλή ηθοποιός είναι και πολύ γλυκιά!

Φιλιά στο γλαροράμφος :P :)

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Το θέατρο ασκεί την δική του γοητεία, μια γοητεία που κρύβει μέσα της το μοίρασμα και την συμμετοχή! :))Χμμμ... Μου θύμισες πόσο μου έχει λείψει μια καλή παράσταση! Όχι γιατί έχω καιρό να δω καλή παράσταση, μα γιατί έχω μάλλον πολύ καιρό να δω θέατρο... :)) Κάτι πρέπει να κάνω μάλλον!
Καλημέρα! :))

manetarius είπε...

@ ανεμοσκορπίσματα

Καλημέρα!

Ναι το θέατρο είναι φοβερό.
Αν η παράσταση δεν είναι καλή, δεν έχει τόση σημασία για μένα. Μου φτάνει μόνο που εκείνη τη στιγμή κάποιος παίζει στη σκηνή ζωντανά και κάνει το κέφι του με αποδέκτη εμένα...οπότε όπως καταλαβαίνεις και να μη μου αρέσει δεν φεύγω ποτέ!

Καλημερούδια νέε μουσαφίρη :)

Μουσαφιραίοι...