Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Να, για να μάθεις να κρυφακούς!

Κι εκεί που καθόμουνα αμέριμνη και απολάμβανα το απογευματινό μου καφεδάκι σε καφέ της παραλιακής, κάθονται δυό κοπελίτσες στο διπλανό τραπεζάκι. Αφού παράγγειλαν τα καφεδάκια τους, άρχισαν την κουβεντούλα. Και καθότι μιλούσαν λιγουλάκι δυνατά (τσ τσ τσ τα σημερινά κορίτσια, καθόλου λεπτότης - πως;) χωρίς να θέλω άκουσα την κουβέντα τους (μμμ... τραβάτε με κι ας κλαίω).

Λέγανε λοιπόν για μια κοπέλα :

- Είναι πολύ όμορφη, λέει η μία.
- Ε, καλά δεν είναι και Θεα, λέει η άλλη.
- Είναι και 31 χρονών, ξαναλέει η μια.
- Εεε, τότε για την ηλικία της καλή είναι ...

Δεν άκουσα την συνέχεια της κουβέντας, τα αυτιά μου βούλωσαν, τα χέρια μου κοκάλωσαν, το στομάχι μου σφύχτηκε, έσβησαν όλα γύρω μου, μια έντονη αίσθηση λιποθυμίας με τριγύριζε...πέρασε όλη μου η ζωή μπροστά από τα μάτια μου και μετά ξαφνικά έννοιωσα το πρόσωπο μου γεμάτο ρυτίδες ...

Αύριο θα πάω στον συμβολαιογράφο για να μοιράσω την περιουσία μου, στην ηλικία μου δεν πρέπει να αφήνω εκκρεμότητες!



Είμαι ήδη 32 !

13 σχόλια:

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

:)):)):)) Μα καλά, δεν έχουν ακούσει το ρητό, η σαραντάρα = δυο εικοσάρες;; ( Στις τρεις καίγεσαι! :)) ) Οπότε, εσύ είσαι μόλις, δύο δεκαεξάρες! :)) Άστες να λένε!
Καλό βράδυ!

Yellow Kid είπε...

Ποιοι διασύρουν αυτά τα ψέμματα για τις ηλικίες;

Roadartist είπε...

Έχω πάψει προ καιρού να ασχολούμε με το τι λένε οι άλλοι γύρω.. ειδικά σε διπλανά τραπέζια..Και δεν το κάνω απο ανωτερότητα, αλλά επειδή ο Έλληνας ειδικά, γεμίζει το χρόνο του κουτσομπολεύοντας.. δεν εχει καλυτερη ασχολία.. Τοσα πράγματα υπάρχουν να σε γεμίσουν με ευτυχία ... και ασχολούνται με το πως είναι ο διπλα, πως εχει ντυθεί, τη ηλικια εχει κλπ Το βρίσκω ανούσιο και αηδιαστικό!!!
Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να σε απασχολεί. Απορώ...... μανιταράκι!Μάλλον θα έπρεπε να γυρίσεις να τις κοιτάξεις και να αρχίσεις να γελάς μαζί τους..
Μα τι θες να σου γράψουμε τώρα οτι εισαι νεότατη, ΕΙΣΑΙ, ειναι αυτονοητο .. αααααααααααααα...
Οταν πας στη συμβολιογράφο για τη περιουσία μη μας ξεχάσεις εεε..

Lucha Libre είπε...

Δεν πειράζει, εμείς οι θερτυσάμθινκ μπορούμε να πάμε σε κάτι ιαματικά λουτρά μούρλια!

Cookie είπε...

Όλοι θέλουν να ζήσουν πολλά χρόνια, αλλά κανείς δε θέλει να γεράσει... μα πώς θα γίνει αυτό;;

Εσύ είσαι ακόμα μικρούλα (έλα τώρα, σκας για τα 32;; αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεσαι στα 52!), άσε που σήμερα βλέπω και κάτι πολύ όμορφες σαραντάρες, ακόμα και πενηντάρες.

Άντε και δε θέλω βλακείες ;)

Φιλάκια στο μανηταράκι!

manetarius είπε...

@ ανεμοσκορπίσματα

Όπως επίσης ... η γριά κότα έχει το ζουμί! :)


@ yellow kid

κάτι κοριτσάκια που νομίζουν οτι η κρέμα νυχτός είναι ίδια με την κρέμα ...Γιώτης!
"Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης" (να μην ξεχνάμε και τις διαφημίσεις ε;)


@Roadούλα μου,

Καλά βρε παιδί μου, δεν έχεις πάει ποτέ για καφέ στη Γλυφάδα και σε άλλες ανάλογες περιοχές που όλοι σε κοιτάνε και σε υπολογίζουν ανάλογα με την εμφάνιση σου;
Δεν έχεις πάει ε; Και πολύ καλά ξηγιέσαι!
Εξάρχεια και πάλι Εξάρχεια!
Με τόσα καλά λόγια που μου είπες ξεχνιέσαι;


@incontinentia

A ααα , φέτος έχω κλείσει Αιδηψό, γιατί Καμένα Βούρλα πήγα πέρσι! Έχω δίκλινο, αν θες σε φιλοξενώ, τα βράδια θα παίζουμε και "Θανάση"!
:)


@ Δαμασκηνάκι

Η αλήθεια είναι οτι με τρομάζουν λίγο τα γεράματα, όχι για τις ρυτίδες αλλά για τις αρρώστιες τις απώλεις αγαπημένων ...
Εσύ είσαι μικρή ακόμα ... κάτσε να φτάσεις στην ηλικία μου ...:))) φιλιά!


Φιλιά σε όλους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολύτιμη συμπαράσταση!!!

Roadartist είπε...

γκρρρρρρρρ.. Εχω πάει για καφέ στη Γλυφάδα..αλλά για να είμαι ειλικρινής την αποφεύγω..Κατάλλα οταν εχω τη διάθεση θα παω, όχι για τους γύρω μου μόνο για τη θάλασσα..Αν δεν υπηρχε εκει η θαλασσα δε θα πατούσα! Εξάρχεια έχω πάρα πολύ καιρό να παω.. :) Μπορεί και 2 χρονια.. :( Καλά είναι αλλά με τραβάνε άλλα μέρη τελευταία.. μμ τι άλλο? Εισαι μια νεότατη γλυκα, που πρέπει να αρχίσει να βγαίνει αλλού!! Χαχααα φιλιά!!

Cookie είπε...

Ναιιιι, πώς, πολύ μικρή ;) Σε 10 χρόνια θα είμαι 33, σε 20 43, και το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τα ξέρουμε. Και τα όλα όσα συμπεριλαμβάνει το πέρασμα του χρόνου.

Φιλάκια και μην τα σκέφτεσαι!

καλημέρα είπε...

ότι ειναι μία πίκρα να το ακούς, είναι, όμως είναι μια χαρά να ξέρεις ότι δεν μοιάζεις με κάτι γερασμένα παιδάκια που λέει και ο ποιητής, και τέτοια έχει σε όλες τις ηλικίες. Αυτό να μη ζήσουμε κι άσε το χρόνο να μας μεγαλώσει (γεράσει λένε οι active member, τεσπα) καλά, ξέρει αυτός...

Roadartist είπε...

Εχεις προσκλησούλα :-)

manetarius είπε...

@καλημέρα
Αχ, ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση ... δεν ξέρω αν είμαι εντελώς χαμένη στον κόσμο μου αλλά ακόμα κι αν η ζωή μου έχει αλλάξει κατά πολύ από τότε, εγώ νιώθω 17!
φιλιά πολλά!

@δαμασκηνάκι :)))

@ roadούλα ....έρχομαιαιαιαι....!

Luthien είπε...

Τς τς τς..Προφανώς δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να κουτσομπολεύουν τους άλλους..είναι για λύπηση!Εννοείται πως 32 δεν θεωρείσαι μεγάλος!!!μια χαρά ηλικία είναι!!!;)
Φιλιάα!
Lúthien

manetarius είπε...

@ luthien
Καλημέρα κοιλάδα και πολλά Φιλάκια!

Μουσαφιραίοι...