Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Game ...over?

Ένα πτώμα έχω καταντήσει απ' το πολύ παιχνίδι. Δεν μπορώ να αντισταθώ όμως, με ξεσήκωσε το νερόπαιδο και είμαι έτοιμη να θυσιάσω την αξιοπρέπεια μου... όση έχει απομείνει από δαύτη. Οι κανόνες λένε να αναρτήσω τουλάχιστον 2 τραγούδια για τα οποία ντρέπομαι που μ' αρέσουν. Υπάρχουν πολλά παραπάνω από 2 για μένα, αλλά θα προσπαθήσω να διαλέξω τα "καλύτερα"!
Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστώ για τα ακούσματα μου. Κάθεστε;

Α, και αν μετά από αυτά που θα ακούσετε δεν ξαναπατήσετε το ... ποντίκι σας εδω μέσα, να ξέρετε οτι πέρασα πολύ ωραία μαζί σας ...σνιφ :(

Αφήνω τα μελό και προχωρώ στα μεγάλα κέφια :


Θάνος Πετρέλης και " Δεν έχω ξαναδεί μωρό μου πιό ωραία". Το χορέψαμε με την αγαπημένη μου Ε. ένα βράδυ πριν το γάμο της σε γνωστή μπουζουκερί και κλάψαμε με την ψυχή μας που αποχωρίστηκε την εργένικη ζωή και από συγκίνηση που άρχιζε μια άλλη ... Από τότε, όποτε το ακούω βουρκώνω ... ήμαρτον παναγία μου !









Το έψαξα στην εκτέλεση της Στανίση αλλά δεν υπάρχει πουθενά (ε, όσο και να το κάνουμε έχει άλλη ποιότητα το Κατερινάκι) . Ήταν κι αυτή εκεί, στην μπουζουκερί ντε, που τραγουδούσε κι ο Πετρέλης!





Ε ναι λοιπόν, το παραδέχομαι ... μ' αρέσει ο Μαζωνάκης. Κι αφού ο καλός μου Λ. στο σπίτι μου απαγορεύει να βάλω οτιδήποτε ελληνικό (από ρεμπέτικα - που δεν ντρέπομαι καθόλου που μ' αρέσουν, μέχρι Τρύπες - που επίσης δεν ντρέπομαι) θα τ' ακούσω εδώ ...ααααμα δα!






Αθάνατοι Snap. Τι κι αν διαλύθηκαν, εμένα μου θυμίζουν τα χρόνια στο Γυμνάσιο! Ααααχ..
("κι εμάς την ηλικία σου", όπως θα έλεγε κι ο ανηψιός μου που νομίζει οτι ο Dr Alban είναι μεγαλογιατρός από την Αλβανία!)


Και τώρα παραδίνομαι ... κράξτε με !!!

Κι όποιος τολμάει παίζει!


8 σχόλια:

Cookie είπε...

Χαχαχα, όοοοχι, δε σε κρώζω!!!
Έτσι αγουροξυπνημένη που ήμουνα, μου ανέβασες τα κέφια πρωί πρωί με τα τσιφτετελέ (ιδιαιτέρως το πρώτο!). Επειδή τα μουσικά μου γούστα είναι... εεε... ασυμβήβαστα, μου άρεσε το ποστ σου!! Μάλλον και εγώ τα ίδια θα πόσταρα ;)

Σου βάζω 20 με άριστα το 10 ;)

Φιλάκια πολλά στο μανηταράκι!!

ΥΓ. Οι κανόνες του παιχνιδιού; Να βάλεις ό,τι τραγούδι θες;

manetarius είπε...

Γειά σου δαμασκηνάκι!
Χαίρομαι που σου ανάβασα τα κέφια ...για να δούμε τι θα πούν κι άλλοι αν βέβαια καταδεχτούν να σχολιάσουν αυτόν τον ξεπεσμό κουλτούρας!

Ναι ρε 'συ ξέχασα να βάλω τους κανόνες. Να ποστάρεις 2 τουλάχιστον τραγούδια για τα οποία ντρέπεσαι που σου αρέσουν!

Άντε και καλή τύχη μάγκες ;)

Φιλιαααά!

καλημέρα είπε...

όπου παιχνίδι και χαρά το μανιταράκι πρώτο!(όπως λες κι εσύ)
Δεν πτοούμαι καθόλου, μη σου πω ότι θα παίξω κιόλας- σκέψου μόνο ότι κάνω εκπομπή σε ένα ραδιόφωνο που το λέμε το ραδιόφωνο του πολιτισμού. Τεσπα, το πρόβλημα ξέρεις ποιο ειναι; Άμα μου αρέσει κάτι δεν ντρέπομαι ρε γμτ για αυτό, αλλά σκέφτηκα ήδη μια μικρούλα διασκευή του παιχνιδιού, μπορεί να ανεβάσω τα τραγούδια που δεν θα περίμενε κάποιος που με ξέρει ότι θα μου άρεσαν. Τι λες, παίζω έτσι;

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

:)) Μία ανάρτηση γεμάτη ζωή, και .. μνήμες! Αλλά και το τραγούδι της σελίδας σου, όμορφο, πολύ χαρούμενο! :)) Μου έφτιαξες την μέρα! Καλημέρα! :))

manetarius είπε...

@καλημέρα
Γειά ου Αναστασίτσα!
Ναι αυτό το παιχνίδι παίζεται όπως το θέλει ο καθένας!
Φιλιά πολλά καλημερούδια :)


@ανεμοσκορπίσματα
Καλημέρα Νικόλα
Χαίρομαι που σου έφτιαξα τη μέρα!
Καλημεεεέρα!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μαζω..... ψηφίζω κι' εγώ.
Α, όλα κι' όλα έχει πει και πολύ καλά τραγούδια το παιδί..
;-)))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

manetarius είπε...

Λίγο καθυστερημένα σου δίνω την απάντηση μου, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ (πως μου ξέφυγες βρε παιδάκι μου;).
Ωραίος τύπος ο Μαζωνάκης και πάνω απ' όλα καααλό παιδί! :P

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα εκεί. Ευχαριστούμε για την αποστολή αυτή.

Μουσαφιραίοι...