Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Εσείς; Με τι ασχολείστε;

Μεταφράζοντας κάτι Ιταλικά έγγραφα της εταιρείας στα Αγγλικά και μετά στα Ελληνικά....
Όχι δεν είμαι βιτσιόζα, απλώς δεν με λες και ιταλομαθή! Για την ακρίβεια δε μιλάω γρι Ιταλικά αλλά καταβάλω τεράστιες προσπάθειες να καταλάβω τι μπορεί να μου σούρνουν τα αφεντικά μου όταν μιλάνε μεταξύ τους κάθε φορά που έρχονται στην όμορφη χώρα μας και με τρέχουν στην Πλάκα και το Μοναστηράκι να αγοράσουν σανδάλια!
Μπαίνω λοιπόν στο alta vista (μεταφραστήρι του yahoo) το οποίο δεν έχει από Ιταλικά σε Ελληνικά κατευθείαν οπότε τα κάνω πρώτα Αγγλικά και κάνω τη δουλειά μου... περίπου δηλαδή γιατί σκατά μεταφράσεις κάνει κι αυτό, αλλά είναι μια άλλη κουβέντα!





Εν το μεταξύ, στο ενδιάμεσο χτυπάω και κάνα τηλεφωνάκι σ' αυτούς που χρωστάνε στην εταιρεία και τους υπενθυμίζω οτι το υπόλοιπο τους έχει φτάσει τον προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους, αυτοί με γειώνουν κανονικά ένεκα (χριστέ μου ανατριχιάζω με τις καινούριες λέξεις που μαθαίνω) που είμαι ευγενική και δεν με παίρνουν στα σοβαρά (τον επόμενο θα τον διαολοστείλω πριν προλάβει να πει καλημέρα), πακετάρω και καμιά παραγγελία που θα βγει αφού φυσικά κόψω και τα τιμολόγια και τέλος ασκώ και το επάγγελμα που τόσο καλά ξέρω... τη γραφιστική κυρίες και κύριοι!

Ναι, φτιάχνω και μια διαφημιστική μπροσούρα για την εταιρεία!

Στο 20λεπτο διάλειμμα μου, θα φάω μπροστά στην οθόνη και θα συνεχίζω τη δουλειά. Όταν σηκωθώ να πλύνω το πιάτο μου, θα αντικρίσω 32 άλλα πιάτα στο νεροχύτη που θα με παρακαλάνε να τα απαλλάξω από τη βρώμα και τη δυσωδία που τα φόρτωσαν οι αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι μου και τα παράτησαν στην τύχη τους κι επειδή η καρδιά της γραμματέως -βεβαίως βεβαίως -είναι μεγάλη θα υποκύψει στις ικεσίες και θα επιστρέψω στο γραφείο μου να καταχωρίσω κάτι καινούρια τιμολογιάκια και επιταγούλες που όσο "έπαιζα με τα νεράκια" στην κουζίνα πέρασε η λογίστρια και μου τα άφησε γιατί δεν προλάβαινε να τα περάσει εκείνη, καθώς και την αρχειοθέτηση του λογιστηρίου που δεν είναι της αρμοδιότητας της.


Όταν ξελασκάρω λίγο από τις δουλίτσες του γραφείου, πετάγομαι ένα super market και σε μια αποθήκη χαρτικών για χαρτί υγείας που δε γδέρνει τα απαλά μας κωλαράκια και σε κάνα Πλαίσιο για τα χρωματιστά μαρκαδοράκια και τις κόλλες αναφοράς των πωλητών.

Ωπ...μπήκε ένας συνεργάτης στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου.. χτυπάει το τηλέφωνο μου... ναι ναι, μάλιστα ένα μέτριο χωρίς...

Συνοψίζοντας, και για να καταλάβετε τι δουλειά κάνω (για να μη νομίζετε οτι δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής γνωστών αθλητικών παπουτσιών στην Ταϊβάν) είμαι γραμματέας, αλλά ταυτόχρονα είμαι και :

1. Βοηθός λογιστού

2. Μεταφράστρια

3. Γραφίστρια

4. Οικονομικός διευθυντής

5. Αποθηκάριος

6. Λατζέρισα

7. Καφετζού

8. Εξωτερικός υπάλληλος άνευ μηχανακίου

Και το τελευταίο και πιο αστείο που έχω ακούσει εδώ μέσα...

9. Στέλεχος

Ναι, καλά διαβάστε ΣΤΕΛΕΧΟΣ!!!

Γιατί, σου λέει, αυτή τα κάνει όλα εδώ μέσα, όλοι να λείπουν η δουλειά θα βγει, δεν της λέμε οτι είναι στέλεχος να πάρει τα πάνω της;;

Χα! Σας γελάσανε όμως υπαλληλάκια του σκότους! Και στέλεχος δε θα γίνω και θα αποτάξω από πάνω μου όλον αυτόν τον συρφετό εργασιών που θα έπρεπε να μου κολλάνε και βαρέα!

Σήμερα αγνόησα τα πιάτα και τα ποτήρια στο νεροχύτη... είναι μια καλή αρχή, ααα... δεν πότισα και τα φυτά (όχι δεν μπορώ να πω οτι είμαι και κηπουρός, τρια φυτά έχουμε, μην είμαι και υπερβολική)!

Αύριο θα "κόψω" κάτι άλλο... σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι, μη μας κόψουν και τον μισθό!

Α, μιας κι είπα για μισθό, το 10% αύξησης λόγω γάμου, το θεώρησαν αύξηση της εταιρείας κι έτσι είμαστε όλοι καλά.... γκρρρρρρρρρ...!

Μήπως χρειάζεται κανείς γραμματέα στη δουλειά του.... κύριε spy... τι λέτε;

Θα σας μαγειρεύω κιόλας!


Υ.Γ. Η ανάρτηση έγινε ακριβώς ένα λεπτό μετά τη λήξη των 100στών μπλογκοποστιακών γενεθλίων του κύριου Spy, των οποίων ο εορτασμός κράτησε 2 μέρες, σαν βλάχικος γάμος!

48 σχόλια:

Κωνσταντινιά είπε...

Βρε πολυτάλαντο ταλέντο γιατί αποποιήσε (ξέρω και γω άγνωστες λέξεις!) των ικανοτήτων σου;

Καλά κάνε ότι καταλαβαίνεις μα πότιζε εκείνα τα κακομοίρηκα τα φυτά.

Υ.Γ. Περιμένω εναγωνίως την απάντηση του Spy. Δε μου φαίνεται αχάριστος.

manetarius είπε...

Εντάξει, τα πότισα τα φυτά αλλά το χρωστάνε σε σένα και θα τους το πω να το ξέρουν!
Κι εγώ περιμένω την απάντηση του spy αλλά πολύ το καθυστερεί βρε παιδί μου...ούτε πολυεθνική να ήταν!

Αααα...καλως ήρθατε σας είπα; Δε σας είπα, καλως ήρθατε από το όμορφο Μπρ..νσ..τ.κ..λον (αυτή κι αν είναι καινούρια δύσκολη λέξη)!!!

Ταχυδρόμος! είπε...

Καλημέρα!!

wilma είπε...

ΠΟλύ καλά όλα αυτά που κάνεις, απλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσεις και που θα δώσεις έμφαση. διότι η θέση της γραμματέως είναι συνήθως η πιο επιβαρυμένη θέση από πολυποίκιλες αρμοδιότητες. Και το σύνθημα "Τα κάνω όλα και συμφέρω" δεν παίζει. Άρα βρες σιγά σιγά προς τα που θέλεις να προσανατολιστείς ώστε να μη φτάσεις να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι επειδή παραγγέλνεις πίτσες για τα γαιδούρια στις 11 το βράδυ και πετάξου κι από κάτω στην κάβα για κανένα ουισκάκι.

manetarius είπε...

@ταχυδρόμεεεεεε!!
Καλημέρα κι απο δώθε!!!

@Wilma
Εννοείς να αλλάξω επάγγελμά...;;
Γιατί όταν ήρθα για συνέντευξη, μου είπαν οτι θα σηκώνω κανα τηλεφωνο και θα κόβω κανα τιμολόγιο, όχι οτι θα είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές. Όταν σχολίασα δε, οτι τα έχω δει όλα κωλυόμενα (που λέγαμε και στο στρατό) μου είπαν οτι τώρα που η εταιρεία είναι σε εξέλιξη πρέπει όλοι να βάλουμε ένα χεράκι (Θεά Κάλι γιατί κρύβεσαι;) να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί. Οπότε αυτόματα μου βγήκαν άλλες 220 δουλειές! Όταν ζήτησα αύξηση (τα έχω ξαναπεί και μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν σε ήξερα τότε και μ' αρέσει και να γκρινιάζω) μου είπε ο Διευθύνων : "Τι να τα κάνεις τα παραπάνω λεφτά; Όσα θα σου δίνουν τόσα θα τρώς... είναι σα νεροχύτης.. Άλλωστε η ελληνική κοινωνία είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να βοηθάνε κι οι γονείς...!!!"
Τα σχόλια δικά σας...!

Roadartist είπε...

Manet καλησπερα..
Δε γκρινιαζεις, πολύ σωστά..τα λες..
Ανάμεσα στις διάφορες επαγγελματικές φάσεις που έχω περάσει, ήταν για ένα φεγγάρι (τώρα που το σκέφτομαι τι ένα φεγγάρι... 3 1,5 χρονάκια είχα κλείσει) και αυτό ακριβώς που περιγράφεις..
Ενας άνθρωπος για τα πάντα..Δε ξέρω τι να σου προτίνω.. Γιατί η εποχή είναι πολύ δύσκολη..Οσο τα περί στελέχους.. εγώ να δεις 'πόσες' φορές τα άκουγα..
..δυστυχώς έρχεται μια στιγμή που φτάνεις στο 'αμήν'...
Η κατάσταση γενικότερα είναι αρκετά δύσκολη..και επειδή το ξέρουν αυτό, σε αυτό ποντάρουν..

ria είπε...

πολύ ωραία!

σε καμιά διακοπή ρεύματος, πετάξου να μου πληρώσεις και κάτι λογαριασμούς και το σαββατοκύριακο, πέρνα να περάσεις και μια ηλεκτρική

άι μωρή, δυο δυο πρέπει να τα κόβεις τα επιπλέον που κάνεις!

manetarius είπε...

@road..
Συγγνώμη τι ήταν αυτό το 3 1,5...τριάμιση χρόνια ή τριαντα ένα μισό...γιατί αυτό δεν είναι φεγγάρι..είναι η γέννηση του ηλιακού συστήματος!
Εμπάς περπτώς...(πήγα σε κάτι χωριά το καλοκαίρι και μου μεινε το αξάν) ο σοφός και φανταστικός μπαμπάκας μου είπε μια εξίσου σοφή κουβέντα: "η δουλειά, δεν είναι κάτι που μας αρέσει... αλλιώς δεν θα μας πληρώναν για να την κάνουμε"
Τυχεροί αυτοί που έχουν κάνει το χόμπι τους δουλειά!
Και σκέφτομαι κι αυτό που λες για την δύσκολη εποχή, αλλά αν σκεφτόμαστε όλοι έτσι τίποτα δεν θα αλλάξει...όποτε λοιπόν νιώθω αρκετά δυνατή μπορεί και να την κάνω ..όπως άλλωστε έκανα και με την προηγούμενη δουλειά που με τρελλάνανε...
Πω πω αδερφάκι μου...και να φανταστείς οτι δεν ξέρω ούτε πως είναι η γλιστρίδα...λες να μου τη βάλανε στο σάντουιτς;

@Ρια
Ααα... ότι έψαχνα για δεύτερη δουλειά γιατί η πρώτη δε με γεμίζει ...Σ/Κ όμως δε δουλεύω..αααα...το ΄χω σαν αρχή!

Δυό δυό λες ε; άντε να δούμε!

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το blog σας, το παρακολουθω.. χαιρετισμους απο Λεωνιδιο!

roadartist είπε...

Τριάμιση καλέ!! Πως θα ήταν 31,5 αφού εκλεισα τον ιουνιο τα 26??
Αν ειχα τοσα χρονια δουλειας, θα εβγαινα στη συνταξη??? ωραιες αποριες..
Ε, ναι συμφωνώ.. και εγώ έτσι λειτουργώ..Γι'αυτό και την έκανα τότε.. (δούλευα από τα 20-23, 1/2) παραλληλα με σπουδές :)) ομορφιές ε??
Φιλούσκια!

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Πω, πω σαν το Βασιλάκη Καϊλα μου ακούγεσαι σε αυτό το ποστ.. Χαχαχα.. Παιδί για όλες τις δουλειές.. Ηθελες και αύξηση και μάλιστα 20%.. Σε γελάσανε.. Πάντως καλά κάνεις και κόβεις σιγά σιγά τις εξτρα δουλειές..

apos είπε...

Υποκλίνομαι στα στελέχη που κάνουν εξωτερικές δουλειές χωρίς μηχανάκι.
(φραπέ μέτριο χωρίς γάλα, και ένα νεράκι, αν σας είναι εύκολο. Muy amable, gracias).

Lucha Libre είπε...

Έλα τώρα ! Αυτή η εταιρεία -που λειτουργεί ασφαλώς σα μεγάλη οικογένεια- μεριμνά για το ξεδίπλωμα όόόλων των ταλέντων σου βρε! Γιατί σου λέει, πρέπει να το βοηθήσουμε το μανιταροπαιδί μας, όταν μια μέρα σιχτιρίσει και μας βροντήξει την πόρτα να ΄χει αποκτήσει εμπειρία σε 235 ειδικότητες και να μπορεί να διαλέξει ! Για το καλό σου το κάνουν !

Σε φιλώ και σου αφιερώνω την κλασσική ταινία του Ηγέτη μας Θανάση Βέγγου "πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης".
Κουράγιο αγαπημένο μανιτάρι!!!!

Leviathan είπε...

eisai ola auta??evge!!!!!!!e ma pos!!!kalo sou vradi!!

manetarius είπε...

@leonidiog
Α, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Χαιρετισμούς από την όμορφη Αθήνα!

@road..
Α, πες το ντε..γιατί δεν φημίζομαι και για την ευφυία μου..
Κάτσε να δούμε αν θα πάρουμε σύνταξη, μπορέι να ΄χει καταργηθεί μέχρι τότε!
φιλάκια!!

@μπούρμπουλ!
αααχ ...άτιμη κενωνία!!!

@Apos
Μμμμ..άλιστα! Βάζω λίγο νέφτι πριν ξεκινήσω τις εξωτερικές δουλειές και τα προλαβαίνω όλα. Το πρωί θα σας περιμένει ο καφές σας στο γραφείο!
Ave... εδώ αρχίζουν και τελειώνουν τα αργεντίνικα μου (τα ποιά;)

@λουουουούτσααα!!!!
Το ήξερα οτι κάπου το πάνε αλλά να πω την αλήθεια δεν είχε πάει το μυαλό μου στο καλό!
Γι' αυτό τον λόγο έφυγα κι από την προηγούμενη δουλειά... ήμασταν μια πολύ ωραία οικογένεια που κάναμε 324 δουλειές ο καθένας και οι ευνοούμενοι του αφεντικού καθόντουσαν και απλώς μας τις ανέθεταν για να βγούμε καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία!
Έτσι λοιπόν βρήκα μια νέα δουλειά με τα εφόδια που πήρα από 'κει, που κάνω μόνο.. 220 πράματα!!
Άντε, και η επόμενη δουλειά μπορεί να κατέβει στις 210!
Μα τι αχάριστη που είμαι..

Viva los Vegos
Asta la vista!

apos είπε...

εγώ πάλι το μόνο ave που γνωρίζω είναι τα ισπανικά τρένα υψηλής ταχύτητας ΑVE (Alta Velocidad Espanola).
Aλλά πόσα να ξέρει πια ένα στέλεχος;
hasta mas ver, nena.

panoptis είπε...

η 5η εκστρατεία χρειάζεται μπάνερ... τι λες;;;

:)
:)
:)

εεεε;;;;
εεε;;;;

TeddyBoy είπε...

Από αύριο κόψ' τους την αγορά κωλόχαρτου!

Να 'αποκλειστεί' κανένα 'στέλεχος' στην τουαλέτα και να πέσει το γέλιο της αρκούδας!

Sally Finkenstein είπε...

Το ότι έχεις ταλέντο, φαίνεται!
Το θέμα είναι ότι μάλλον έχεις πολλά ταλέντα και... σε πήρανε χαμπάρι!
Hai capito?

kostaslogh είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ!!!!
Γνώστης της ελληνικής κουζίνας ...
στέγη-μισθός-μπόνους!!!!!
είσαι;
Μιά και σε πρόσβαλα να σε αποκαταστήσω Φιλαράκι
(επαγγελματικά ,διευκρινίζω,μή φάμε
κανα ξύλο ένθεν κακείθεν)
φιλί αλληλεγγύης!

Ανώνυμος είπε...

Δε καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι!
Ειλικρινά!
Αφού το σφουγγάρισμα άλλος το κάνει..
........
Σοβαρά, τώρα, μανιταράκι, αυτό με τα "στελέχη" έχει παραγίνει. Βαφτίζουν τους πάντες "στελέχη", χωρίς αυξήσεις, χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, μόνο και μόνο για να έχουν το άλλοθι να τους γεμίζουν άγχος και να τους "τρέχουν" (για να μη πω τίποτε χειρότερο -κι είμαι και μεταλλαγμένη από σπίτι εγώ).Σημεία των καιρών.

manetarius είπε...

@levi
Εεε..τι στελέχη είμαστε αν δεν ξέρουμε να κάνουμε και 5-6 πραματάκια;

@Apos
..να δεις που τελικά θα μάθω και ισπανικά εδώ μέσα!!

@panoptis
Εεεεεεεεέφτασεεεε....!!!

@sally
Αχ...μην προσπαθείς να με παρηγορήσεις...τι ταλέντο να χρειάζεται άραγε για να πλήνεις τα πιάτα στον νεροχύτη...!!!
:))))

@Κώσταααα...
Είμαι στο πρακτορείο και βγάζω εισητήριο για θεσσαλονίκη stop θα σε πάρω τηλέφωνο να με παραλάβεις από τον σταθμό stop έχω πολλά μπαγκάζια με κατσαρολικά stop αν δεν έχω τα δικά μου δεν πετυχαίνει το φαί stop ετοίμασε ένα ταψί καζάν ντι μπι γιατί θα είμαι ξελιγωμένη από το ταξίδι!
θα σου στελνά κι εγώ φιλί αλλά δεν θέλω πολλά πολλά με τα αφεντικά..(τσ τσ τσ τι αντιδραστικό βγήκε αυτό το παιδί).


@houlk
Σφουγγάρισμα δεν κάνω αλλά μια παρκετέζ που και πού την περνάω την εταιρεία για να διατηρήσουμε καθαρό το πάτωμα μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθει η καθαρίστρια!!!
Δεν κάνω πλάκα!
Το θέμα είναι οτι είμαι πολύ πρόθυμη και με παίρνει η μπάλα...αλλά μιλάω, να πείς οτι δε μιλάω; Και φωνάζω ενίοτε αλλά γραμμένη μ' έχουν!
Πάντως αν φύγω από 'δω μπορώ άνετα να ανοίξω καφενίο... έχω μάθει να φτιάχνω έναν καφε...!!

L' Aesthete Soleil είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω. Μόνο εγώ κάνω τη δουλειά που ανέκαθεν λάτρευα; Ελάτε ρε παιδιά δεν είναι τόσο χάλια!

manetarius είπε...

@soleil
Τι δουλειά κάνεις ...;;;
Αν μ' αρέσει...μήπως θες βοηθό;
Γιατί ο κύριος Spy...δεν βλέπω να με παίρνει στη δούκεψη του!

Ανώνυμος είπε...

τα κανεις ολα και συμφερεις....

ετσι αγαπητη η ελληνικη οικονομια (λεμε και καμια αηδια να περασει η ωρα) παει μπροστα.

Επομενως για το επομενο ετος αναλαμβανεις:

-να αυξησεις το κατα κεφαλην εισοδημα κατα2,39%
-να τονωσεις την πεσμενη αγορα κατα 3.98%
-να συνεισφερεις στους φορους κατα 245879%
-να αυξησεις το ΑΕΠ κατα 5698%
-και τελος να στειλεις στο διαολο 10.999.999 Ελληνες που σε εχουν στην τωρινη κατασταση.

οκ?

manetarius είπε...

@exofthalmi
...με αποστόμωσες... !
Μάλλον θα κανω το τελευταίο κατευθείαν γιατί ο χρόνος είναι χρήμα κι εγώ δεν έχω φράγκο... (ποιός το είχε πει αυτό άραγε;)

Spy είπε...

O κύριος Spy σας παίρνει ευχαρίστως στη δούλεψή του, αρκεί να φτιάχνετε τον καφέ μου όπως τον πίνω, να κάνετε μπατζούρια και σιδερώνετε πουκάμισα σωστά. (παρακαλώ να προσεχθεί ιδιαιτέρως η τελευταία λέξη).

Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης. Επικοινωνήστε απογεύματα μόνο. Θα τηρηθεί εχεμύθεια και σειρά προτεραιότητος.

Ουγκ.

Cookie είπε...

Λοιπον, μανιταρακι... το σιγουρο ειναι πως η ζωη σου μονο βαρετη δεν ειναι :))))

(Ολοι στα βαρεα πρεπει να ειμαστε τελικα, αλλα τα φυτα τα κακομοιρα, δεν τα λυπασαι; Δεν ηταν επιλογη τους να βρεθουν εκει... τα αφαντικα σου ας τα να χαρμανιασουν διχως τα καφεδακια σου, αλλα τα φυτα... κριμα δεν ειναι;;;) :))))

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΤΟΥ SPY!! Εεεε... ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, μαλλον. ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΕΙ... Ο,τι θελει... :)

Φιλακια πολλα μανιταρακι και καλο Σ/Κ! :)

ΥΓ. Σορι που χαθηκα λιγο, αλλα δουλειες... ξερεις... :Ρ

aKanonisti είπε...

Γεια σου μανιταράκι....
Μην γκρινιάζεις ωρε...
Σε όλες τις δουλειες.. τα ίδια είναι... εσύ έχεις και την αβάντα.. να έχεις και ιταλους...
Φοράνε αρμάνι, πολλή κολώνια και είναι όμορφοι τουλάχιστον?
Γιατί μας τα είπες όλα..εκτός από το σημαντικότερο...
Χαχαχαχαχαχαχαχα

Pastaflora είπε...

Να συμπράξετε μαζί μας στο πιστολάκι στο ιστοκομμωτήριο. Οκτάωρο, μισθός ικανοποιητικός, τσάμπα περιοδικά. Ψήνεστε;

Leviathan είπε...

poses prosfores!!!!!ade exeis na dialexeis!!kalimera!!!

habilis είπε...

Ολα τα στελέχη των επιχειρήσεων ,μέσα στη μουρμούρα,πολυ δουλειά,ευθύνες ,ανχος...
Τραβάτε με και ας κλέω...
:-}}

habilis είπε...

Ολα τα στελέχη των επιχειρήσεων ,μέσα στη μουρμούρα,πολυ δουλειά,ευθύνες ,ανχος...
Τραβάτε με και ας κλέω...
:-}}

manetarius είπε...

@spy
Στα μπατζούρια έχω ένα θεματάκι αλλά στα πουκάμισα έχω κάνει διατριβή και τώρα ετοιμάζομαι για το διδακτορικό μου!
Δέχομαι...α...μισό λεπτό γιατί ακούω και κάτι άλλες προσφορές πιο κάτω...

@δαμασκηνούλα
εντάξει, τα φυτά τα πότισα... μ' έπιασε σο φιλότιμο η Κωνσταντινιά και τα λυπήθηκα!
Αλλά ο κεφές κομμένος!
Μη ζητάς συγγνώμη που χάνεσαι.. πώς πάει η εξεταστική σου;
Φιλιά πολλά!

@ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗΗΗΗΗ...!!!
Που είσαι, τι κάνεις, γύρισες...;;;;;;
Μισό να ρθώ να δω...
Ουουουουουουουιιιιιιι....
Γύρισεεεεεε....!!!!!
Και τώρα στο θέμα μας:
Ναι φοράνε Αρμάνι, ωραίες κολώνιες και ...ναι είναι ωραίοι! Αλλά τι να το κάνεις; Επιχειρηματίες και businessmen που δεν έχουν χρόνο για τίποτα πέρα από τις δουλειές...δεν στους προτείνω... αλλά έχω έναν κουμπάρο Ελληνο Ιταλό....μπουκιά και συγχώριο είσαι; Δεν θέλω να τονε δώσω όπου να' ναι...χαχαχαχαχαααα!!!
Φιλιά τρέχω να διαβάσωωωωω....!!!
Welcome back my friend!!

@Παστιτσα
Αχουουουού... αυτό που πάντα ονειρευόμουν...ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ! Τρελλαίνομαι για περιοδικά, μόδας κατά προτίμηση και ουχί κοτσομπολιστικα...μα που πήγε το μυαλό σας!
Μ' αρέσει να βλέπω διαφημήσεις και κοπέλες με ωραία ρούχα ακόμα κι αν η γκαρνταρόμπα μου είναι φούλ στο μακό και το τζιν... Δέχομαι!!!
...βέβαια δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω να δουλεύω με τόσα περιοδικά...
Συγγνώμη βρε spy μου αλλά μας έφαγε ο Τύπος!

@levi
Μόλις έπιασα δουλειά!!!
Περάστε για ένα κούρεμα!
Καλό βράδυ :)

@Μίστερ Χάμπιλ!
Δεν είμαι στέλεχος καλέ... για ποιά με περάσατε, έτσι μου το λένε.. αφού δεν πληρώνομαι καλά ας έχω λίγη δόξα... κάτι σαν τον Ρουβά!
Όσο για τη μουρμούρα... είναι στο πετσί μου ακόμα κι όταν όλα πάνε καλά εγώ μια γκρίνια θα την κάνω! :)))

Μιμης Ζερβος είπε...

δεν έιναι βόας δεν είναι κροταλίας..είναι η μανέ..μανιταράκι μου μου λειψες..αντε βρε ναπολέντα ...σ αφήνω να διαβάσω για τα καταρθώματα σου στην κεαφλλονιά..

Μιμης Ζερβος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μιμης Ζερβος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
manetarius είπε...

@Μιμάκοοοοο....!!!
Που είσαι βρε τρελλάγορο; Τι διακοπές ήταν αυτές που έκανες; Ααααχχχ...και μετά παραπονιέσαι!
Καλώς ηηηηηηηηηηήρθεεεεεες!!!
Ουουουουυοιιιιιιι!!!!

Skouliki είπε...

καλα και εγω γραμματεας λεγομαι ...

αλλα κανω τοσα οσα κανεις και αλλα τοσα και οσα επρεπε να κανει ο διευθυντης μου και δεν κανει και ασε με γιατι τωρα δουλευω απο τις 0900 εως τις 2100

αααααααααα το βρηκα ρε συ αλλαζουμε ????
ελααααααααααααα θα σου δωσω δωρο ενα cd :)))


καλημερααααααααα φιλακια

manetarius είπε...

@σκώληξ!
Είμαστε βλέπω στην ίδια μοίρα!
Εγώ λέω να αλλάξουμε με τους εργοδότες μας, να δουν κι αυτοί τη γλύκα!

Τι Cd θα μου κάνεις δώρο;
Προτίνω "φωτιά στα σαββατόβραδα"
ή στα εγγλέζικα (:)) Σατουρντεϊ νάιτ φίβορ :)))

KitsosMitsos είπε...

Την επόμενη φορά που θα πάτε για σανδάλια, να τους κάνεις δώρο τις άσπρες ασορτί κάλτσες για να ολοκληρωθεί το ντεκόρ. Έτσι θα πάρεις μια γλυκιά εκδίκηση...

Daria είπε...

Δύσκολες εποχές για γραφίστες μανιτάρι. Είμαστε και πολλοί πανάθεμά μας και χωρίς κατωχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα. Χέστα κι άστα...

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχ.. Πολυπραγμων!

manetarius είπε...

@κιτσο
χαχα... τέλειο! Θα τους πω οτι έτσι τα φορούσαν οι αρχαίοι μας!!

@Ντάρια
Αχ κι εσύ του συναφιού ε; Λες να φτιάξουμε μια εταιρεία;

@If...
Όπως λέει κι ο Μίμης...Ναπολέον!!!

thamnos είπε...

Manitaraki μην απελπίζεσαι και μην χάνεις το χιούμορ σου.
Απλά σταμάτα να κάνεις την superwoman της εταιρίας. Κ αν δεν είναι απλό όσο ακούγετε λείψε 1 εβδομάδα για fake λόγους υγείας για να καταλάβουν την δουλεία σου!
Επίσης σου γνωρίζω πως η τελευταία γραμματέας του Spy βρίσκεται πλεόν με ζουρλομανδύα και βόσκει καλαμάκια...απ αυτά προυφαν...

τσιου

manetarius είπε...

@θάμνεεε!
Χα...άκου τι λέει καλέ...!
Σήμερα, εκτός των άλλων που κάνω καθημερινά, ξεφόρτωσα και μια παλέτα πράγματα που ήτθαν από Ιταλία...τα τοποθέτησα μόνη μου στα ντεξιον και ενώ όλοι ήξεραν τι έκανα στην αποθήκη, κανένας γάιδαρος δεν ήρθε να βοηθήσει..έτσι δεν θα χρειαστεί να πω ψέματα όταν θα είμαι 3 μήνες (καλά υπερβάλω για να με λυπηθείς) ξάπλα στο κρεβάτι του πόνου!
Η γραμματέας του Spy είναι σίγουρα σε καλύτερη μοίρα αφού εγώ μιλάω σε χαμένα καπάκια στυλό!
Με τις υγείες μου!

Kwlogria είπε...

Άμα δε κάνεις και καφέ δεν αξίζεις μία! ...Ήμαρτον παιδάκι μου τι πίνεις;;; Αυτοί πρέπει να σε χρυσοπληρώνουν με τόσα που κάνεις!!! Ήμαρτον λέω!!!

manetarius είπε...

@κωλόγρια
Κι εγώ κάθε πρωί προσεύχομαι να δώσει φώτηση του προϊσταμένου ο καλός θεούλης να δώσει και σε μένα με τη σειρά του καμιάν αύξηση γιατί με βλέπω με αναρωτική 3 μηνών! Αμήν!

Μουσαφιραίοι...