Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πάρτι μπάι δε πούλ!

Χα! Σας την έφερα! Δεν πήδηξα ξανά την μάντρα για να κάνω πάρτι στην πισίνα των διπλανών... άλλωστε πως θα μπαίναν οι καλεσμένοι;
Σαφώς και θα έβρισκαν τρόπο να μπουν, αφού οι συναναστροφές μου είναι ανάλογες με την αφεντιά μου και η καταπάτηση είναι στο αίμα τους! Όπως ακριβώς και η γκουρμεδιά!

Για να μην σας τα πολυλογώ και δεν σας έχω συνηθίσει έτσι, αφού είμαι λακωνική στον λόγο μου (...τελείωνε..) θα συνοψίσω..

Αυτό το ΣΚ, πήγα σε γενέθλια λάουντζ μπάι δε πούλ! Όχι, δεν έχω τέτοιους φίλους (που λέει και το λαϊκό άσμα..) αλλά ένας γνωστός του κουμπάρου της ξαδέρφης της συννυφάδας του μπατζανάκη του τρίτου ξαδέρφου της θείας της αδερφής της γυναίκας ενός φίλου του Λου (φιού...τα είπα..) έχει έναν γνωστό (κι άλλος γνωστός; θα καταλήξει κάπου όλο αυτό ή τζάμπα το διαβάζουμε;) που διαθέτει ένα έξοχο εξοχικό (μμμ.. δεν πάνε πολύ αυτές οι λέξεις μεταξύ τους..) κάπου στο Σούνιο.. με πισίνα!

Φυσικά τα γενέθλια γιορτάστηκαν με όλα τα κομφόρ και τα ροκφόρ (τι καταπληκτικό τυρί..), με τραπέζια γύρω από την γούρνα.. ολυμπιακών διαστάσεων (από τη ζήλια μου τα λέω... πάντα ήθελα πισίνα), με μπουφέδες που έφταναν στην άλλη άκρη του οικοπέδου, σινιέ καλεσμένους με τρουσάρντι και σανέλ σπόρ άουτφιτς, καπελαδούρες οι κυρίες με τεράστια γυαλιά μυγέ.. (παραλίγο να κοπανίσω μια μικροσκοπική κυριούλα που έπεσε πάνω μου την ώρα που περίμενα να πάρω λίγο φαγάκι στον μπουφέ... την πέρασα για μύγα με καπέλο)...


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (σιγά μη δεν τα παίρναμε..).

Μόλις φτάσαμε στο κτήμα (το "οικόπεδο" δεν είναι τόσο σικ), μας υποδέχτηκαν υπαίθρια γκαρσόνια περιφερόμενα με τεράστιους ασημένιους δίσκους φούλ στα κοκταίηλς για να μας ανοίξει η όρεξη (λες και μας κλείνει ποτέ). Άλλα υπαίθρια γκαρσόνια τρυγιρνούσαν με άλλους δίσκους με καναπεδάκια (όχι από το ΙΚΕΑ.. τα άλλα που τρώγονται) από σολομό, μπρικ, πατέ πάπιας και διάφορα άλλα που τα έφαγα αλλά αδυνατώ να σας πω τι ήταν, αφού δεν τα έχω ξαναφάει αλλά ούτε και πρόκειται...

Αρχίσαμε τις χαιρετούρες (εγώ για την ακρίβεια έπιασα πόστο ακριβώς μπροστά στην πόρτα απ' όπου έβγαιναν τα γκαρσόνς με τους δίσκους, για να είμαι η πρώτη τέστερ γεύσεων), τις δημόσιες σχέσεις (αααχ...τι όμορφο που είναι το φουστάνι σου καλή μου; Και τα χείλια σου.. πότε τα έφτιαξες; Τέλεια σου τα έκανε .. στον Αντρέα πήγες; αα... είναι φυσικό σου... τι, μήπως σε τσίμπησε καμιά μέλισσα, γιατί τελευταία φορά που σε είδα, είχες χείλια κότας!) και μόλις μας έκοψε η λόρδα.. κάτσαμε στα τραπέζια αράουντ δε πούλ και περιμέναμε τον μέτρ να μας κάνει σήμα να σηκωθούμε προς φισκαρίσματος του πιάτου μας εκ του μπουφέος (άμα θέλω μιλάω και καθαρεύουσα)!

Και περιμέναμε... και περιμέναμε...

Εδώ να σας πω, οτι όλη η υψηλή κοινωνία τσάκωσε τα πιάτα της και έκανε ντου στον μπουφέ, ακριβώς όπως βουτάνε τα χουλιγκάνια στο προστατευτικό σύρμα της θύρας 7, όταν βλέπουν τον διαιτητή να σφυράει φάουλ στον Λούα Λούα!
Εμείς οι άλλοι, τα φτωχαδάκια ντε... διατηρήσαμε την αξιοπρέπεια μας (για να μη μιλήσω για την πείνα μας) με νύχια και με δόντια και περιμέναμε το σινιάλο!
Ο κυρ μέτρ όμως σιγά να μην ασχολιόταν με μας τους παρακατιανούς. Σηκωθήκαμε λοιπόν παριστάνοντας τον Αρη Βελουχιώτη σφιρώντας κλέφτικα, και πήραμε τη σειρά μας για τη μάσα.
Παιδιά... το μόνο που αντικρίσαμε ήταν άδεια ταψιά! Μα τον Τουτάτη.. ούτε η ουρά από το γουρουνόπουλο δεν είχε μείνει!

Ευτυχώς μοιραστήκαμε ένα ψωμάκι που κατά τύχη είχε μείνει κάτω από τις χαρτοπετσέτες, σε μια προσπάθεια του να γλυτώσει από το τσουνάμι της ελίτ!

Φάγαμε και λίγο τσιτσί που είχε μείνει γύρω από την ουρά ενός σολομού και ήπιαμε νεράκι από την πισίνα... Το χλώριο μας βοήθησε να χωνέψουμε ότι δεν είχαμε φάει και μετά βγήκε το γλυκό!

Για καλή μας τύχη (μάλλον μας λυπήθηκαν τα γκαρσόνια... α ρε προλεταριάτο τιμημένο) τα πιατάκια με το επιδόρπιο σερβιρίστηκαν στα τραπέζια μας και φάγαμε κι εμείς κάτι. Όχι τίποτα άλλο, για να αντέξουμε να οδηγήσουμε μέχρι το κοντινότερο σουβλατζίδικο να λαδώσουμε τ' αντεράκι μας!

Ένας καινούργιος μπουφές με γλυκά και φρούτα άνοιξε, κι ένα νέο ελίτ τσουνάμι ξεχείλισε! Θα τρίζουν τα κοκαλάκια της Κοκό μαντάμ, μην τρώτε έτσι το προφιτερόλ... και λουκουμάδες πήρατε βλέπω... ααα... θα δοκιμάσετε κι από την τούρτα πορτοκάλι... ναι.. πάρτε και φρουτάκι για τη χώνεψη...

Αρκετή ώρα αργότερα και μετά από δεκάδες ξυλωμένες πρετ α πορτέ ραφές, δυνάμωσε η μουσική!

Ο Dj όλα τα λεφτά! Έβαλε νησιώτικα και επειδή είχε πάντα κρυφό όνειρο να γίνει τραγουδιστής, άρπαξε το μικρόφωνο και μεταλλάχτηκε σε Ματθαίο Γιαννούλη. Τραγουδούσε, έβγαζε νησιώτικες κραυγές, εμψύχωνε τον κόσμο να συνεχίσει τον χορό, αλλά πάνω απ' όλα ήταν σωστός καλλιτέχνης. Μέχρι να φύγουμε, τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια και χρειάστηκε να μασουλήσω 2 τσουβάλια βαλεριάνα για να επανέλθω στην αρχική μου κατάσταση, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και η καλύτερη.

Το τελειωτικό ήταν όταν άρχισε να γυρνάει στα τραπέζια και να σηκώνει κόσμο για να χορέψει τσιφτετέλι... ναι, είχαμε περάσει σε άλλα τώρα!
Μια κυρία της υψηλής κοινωνίας, μέσα σε ένα φουστάνι υψηλής ραπτικής, που ασφυκτιούσε από τα κοψίδια που είχε μασαμπουκιάσει με μανία λίγη ώρα πριν η ιδιοκτήτρια του, σηκώθηκε να κουνήσει το κορμί της σαν το χέλι! Και το κατάφερε! Τύφλα να χει η Σερντάπ. Το συνολάκι της δεν τα κατάφερε αλλά τουλάχιστον "'έφυγε" πανηγυρικά.. φανερώνοντας ένα μπούτι μούρλια... έτοιμο για σχάρα... τάιζε μια ντουζίνα ανθρώπους!

Λίγο αργότερα, αποφασίσαμε να φύγουμε...

Φέραμε βόλτα το οικόπεδο, γύρω στις 34 φορές (πράγμα που μας έκανε να πεινάσουμε περισσότερο) για να χαιρετίσουμε όσους είχαμε γνωρίσει νωρίτερα και επιτέλους μετά από 2.30 ώρες χαιρετούρες, φτάσαμε στο αυτοκίνητο!

Με το που μπήκαμε στο σπίτι, ένιωθα σαν λυσσασμένος λίγκας και έκανα βουτιά στο φτωχικό μας ψυγείο! Ρούφηξα μια γαβάθα φακές για ορεκτικό, ρεύτηκα τις δάφνες και συνέχισα με φρικασέ, ρεύτηκα το τάπερ (πάνω στην πείνα μου δεν το κατάλαβα ) και έκλεισα με ένα χορταστικό μπολ φράουλες, ψιλοκομμένες μπανάνες και μερέντα!!!

Τελικά άμα είσαι βιοπαλαιστής, ευχαριστιέσαι με λίγα και απλά πράγματα!


*αυτό ήταν ένα φανταστικό κείμενο ...όχι ωραίο... φανταστικό... όχι διασκεδαστικό...φανταστικό λέμε... το 'βγαλα από το κεφάλι μου ντε, πως το λένε... βέβαια είχα πηγή έμπνευσης ένα πάρτι μπάι δε πουλ που ήμουν καλεσμένη... και πήγα (άντε βγάλε άκρη τώρα!)

39 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

έχεις ολοκληρωθεί πλέον σαν μανιτάτι. και πάρτι μπάι δε πούλ. και διακοπές στην μύκονο. ή είναι σαν την πείνα που ποτέ δεν ολοκληρώνεται;
:))) φιλιά πολλάαααααααα! μπάι σμααααατςςςςς!

b|a|s|n\i/a είπε...

σιγά μην έχεις ολοκληρωθεί και σαν ματιτάτι.
(μανιτάρι βεβαίως βεβαίως)

Lilith είπε...

Δηλαδή, για να καταλάβω...
Ήσουν καλεσμένη και πήγες τελικά ή δεν πήγες;
Πάντως αν και φανταστικό, δεν είσαι καθόλου μακριά απ' την αλήθεια! Η High Society έχει πολλά κοινά με την Piranhas Society! Ψίχουλο δεν αφήνουν!
(και κυριολεκτικά και μεταφορικά ;) ).

KaLLinaki είπε...

Μιλάμε λύθηκα στα γέλια (έλα...δέστε την πάλι μη μας φύγει...) είσαι αν πλέιαμπλλλλ

manetarius είπε...

@Βασίλη μου καλέεε!
η πείνα είναι πείνα, και αφού χορτάσεις μπορεί να πεις οτι θα αρχίσεις δίαιτα, αλλά μόλις ξαναπεινάσεις.. ξεχνάς τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου για το αλαβάστρινο σώμα που θα του χαρίσεις και πέφτεις με τα μούτρα στις απολαύσεις!!!!
Κατα τα άλλα... από την υψηλή κοινωνία έχω χορτάσει μέχρι τον λαιμό... δεν θέλω άλλο!!!
Προτιμώ να πηγαίνω σε πάρτι δίπλα στην παραλία, να ψήνουμε λουκάνικα στη φωτιά, να χορεύουμε ρέγκε και να μας τρώνε τα κουνούπια τίγρεις, παρά να κάνω παρέα με την υψηλή κοινωνία! Παρόλο που είμαι ζάμπλουτη, είμαι απλός άνθρωπος! :Ρ
:)))

Σμαααααααααααααακ!

@Lilith
ορίστε... έκαμνα update.. κάτω κάτω και σου διευκρινίζω οτι πήγα!
Έχω φάει στη μάπα χάι σοσάιετι πάρτι εγώ!!! ουουουου!!
Δεν ξέρω πως τους κόβει η γκλάβα και με καλούν σε τέτοια ιβέντ; Μα δε με βλέπουν τι χυμαδιό είμαι; ποτέ δεν το κατάλαβα! Άσε που χαλιέμαι μέχρι να ξεθάψω κάνα καλό ρούχο από τη ντουλάπα μου... Μάλλον γι' αυτό με καλούν... για να δουν αν έχω καλά ρούχα!
τι να πεις!
Όσο για το "ψίχουλο" ...το είδαμε από κοντά..! :))

thamnos είπε...

Ουχα,,, για άλλη μια φορά με ρεζίλεψες, δεν μπόρεσα να κρατηθώ στο γραφείο!
... ο Λουα Λουα την έκανε απο καιρό, λάου λάου.
μα καλά ρεύτηκες το ταπεράκι?
φοβερό, τι γέυση αφήνει?

Αντε βρε και του χρόνου καλεσμένη στο γάμο της Ντόρας...

aKanonisti είπε...

Δηλαδή στο κανονικό πάρτυ χλαπάκιασες?????
Χααχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

Big Bad Wolf είπε...

Ήθελα να γράψω κάτι "νόστιμο" αλλά στην πορεία με κάνατε και πείνασα και τι να φάω τώρα και δε μπορώ θα πέσω κάτω και (επιστρέφω αμέσως, εδώ δίπλα είμαι)....

manetarius είπε...

@Kalinaki
χα! την επόμενη φορά θα σε πάρω μαζί μου.. να δω.. θα γελάσεις με τέτοια πείνα; χαχαχαχαχααα...

@Θάμνε
..έφυγε ο Λούα Λούα;;; Πότε;;;
Γαμώτο όλο τελευταία τα μαθαίνω...
Το τεπεράκι είχε γεύση πλαστικού με γέμιση φρικασε αλλά η γεύση δεν ήταν πολύ αυθεντική.. άσε τα έχουν μπασταρδέψει τα πλαστικά την σήμερον ημέρα... έφερνε και λίγο σε πλεξιγκλάς...

Ξαναπαντεύεται η Ντόρα; Της τονε ξανασκότωσαν τον άντρα; ποιός τονε σκότωσε; Η Σέχτα; (αυτό θα πει ράδιο αρβύλα!)

@αΚΑνόΝΙστη
ναιαιαιαιαιαιαι....χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααααααχαχχααχ με μέτρο όμως ....μη μας περάσουν και για καλή κοινωνία..χαχαχαχαχααα... για ένα κούτελο ζούμε..χαχαχαχαχαχααα..

@Psycho..
..ααααχ... βρε παιδιάααα... άς πιάσει κάποιος ένα σαντουιτσάκι με σολομό για το παλικάρι... δεν βλέπετε.. που έχει πάει η κοιλιά στην πλάτη;

υ.γ. αυτό το όπλο που κρατάτε είναι αληθινό; Να τρομάξω; Μπορεί να σας δω στις ειδήσεις αύριο μεθαύριο;

thamnos είπε...

Ρε συ για άλλη Ντόρα λες... εγώ μιλάω για την Ντόρα την Εξερευνήτρια...αυτή με το σακίδιο και τον φίλο της τον Μπούτς...
Χάλια πάντως το τάπερ, ευτυχώς που δεν ήταν γυάλινο, σε κάθε ρέψιμο θα έφυνες και θραύσματα!

Big Bad Wolf είπε...

Άμα ήταν αληθινό το οπλάκι μου δεν θα πεινούσα!!!
Σας ευχαριστώ για την σαντουϊτσοχορηγεία. Delicious!

(υ.γ.:γιατί δε μου στέλνετε μανιταράκια; μου φαίνεται πως έχετε πολλά...)

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

τι καταπληκτικό τυρί μωρέ το ροκφόρ??? βρωμάει! (οχι δε θα σχολιάσω το κάζο σου, να μάθει να πηγαίνεις στα σωστά μέρη κι όχι ακούσαμε πισίνα και βουρ :PPPPPP)

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Η μ.τ (μετά τυροπιτάκι) εποχή, σε βρίσκει σε φούλ φόρμα.
Μύκονος, πάρτυ, φαντασία και πραγματικότητα, όλα τα λεφτά το σημείο της αφήγησης με τα τσιφτετέλια και τα νησιώτικα.
Όλα αυτά μου έφεραν στο νου, το διάσημο παραδοσιακό στίχο:Αμοργιανό μου κέρασμα, να τρώς ως το ξημέρωμα.

apos είπε...

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ούτε στο Κοινοβούλιο...

καλημέρα είπε...

Μανιταρακι μου,
τι τα θες τα σούνια και τις πισινες και όλον αυτόν τον καλό λιμασμενο κόσμο; Τόσα ωραία σουβλατζίδικα έχετε στη γειτονιά σας βρε!

korinoskilo είπε...

εφαγες ροκφορ και ρευτικες το ταπερ?????
χααχχααχαχαχχααχχαχαχα
τα αποφευγω τετοια παρτυ ...... ή φροντιζω να εχω φαει καλα πριν παω...... δεν λεει ρε συ ..... σαν τις καργιες πεφτουν πανω στον μπουφε..... και εμεις αφου ειμαστε φαγομενοι .... το παιζουμε τρε σικ :Ρρρρ
χαχαχαχαχααχχααχ

καλο απογευμα :)

Lucha Libre είπε...

Αχ Μανιτάρι μου...δε θέλει ντροπές με τη μπουρζουαζία !
Αν δεν ήταν φαταούλες όλοι αυτοί θα ζούσαμε σ΄έναν καλύτερο κόσμο.

Δε μπυράζει όμως, φρικασέ ρρρρούλζ !

φιλιά

manetarius είπε...

@psycho..
..αα, δεν κάνει τίποτα.. όποτε πεινάτε, να ξέρετε οτι εδώ μέσα θα υπάρχει πάντα ένα πιάτο φγητό να σας περιμένει!!

@ασετόν..
..άκουσα πισίνα και νόμιζα οτι θα βουτήξω στα φαγητά από τον βατήρα.. αλλά με προλάβαν άλοι χιχιχιχι...:)

@Κ.Υ.Π.
αυτό το στιχάκι με το Αμοργιανό κέρασμα.. εμπνευσμένο!! Στην Αμοργό έχω κάνει τα καλύτερα φαγωπότια! Ααααχ... τι μου θυμίσατε τώρα βρε άνθρωπε!
Η μ.τ. εποχή με βρίσκει με μια κοιλιά 8 μηνών... (άστα να παν στα δγιάλα!)

@Apos
..άντε καλέ που δεν γίνονται αυτά στο κοινοβούλιο.. εσείς που τα μαθαίνετε αυτά;

@Αναστασίααα..
... η αλήθεια είναι οτι στη γειτονιά μας τα σουβλατζίδικα είναι τελείως μάπα! Στη δική μας γειτονιά τρώμε σούσι και ιταλικό. Είμαστε σινιέ περιοχή..καθώς και ψωμολυσσασμένη, γι' αυτό και όταν θέλουμε σουβλάκι, ξενιτευόμαστε στο κέντρο! αααχ... άλλο δράμα και τούτο! :)

@Κορινόσκυλο..
..αααα..πουλάκι μου.. πας φαγωμένη ε;;
χαχαχαχαχααα... τρε σικ!!! χαχαχαχαα..
τρελλοκόριτσο!

manetarius είπε...

@inco
... κι οι φακές ρούλζ.. ειδικά αν είναι επαναστατικά μαγειρεμένες!! Τέλος, την επόμενη φορά, θα φάω φακές και θα πάω σε μπουρζουαζέ λάουντζ πάρτι!!

άμα θες έρχεσαι!

Σμααααααααααααακ!

ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ είπε...

Μανιταρένια μου τι τους θες τους μπουφέδες και τα πάρτυ;;;Πήγαινε σε καμιά ταβερνούλα να χαρεί η ψυχή σου...Θα πρέπει πάντως να έριξες άφθονο γέλιο με την πείνα της και καλά υψηλής κοινωνίας που κάνουν δίαιτα 20 μέρες πριν απο το ιβέντ για να πέσουν με τα μούτρα στο μπουφέ της οικοδέσποινας...

Σε φιλώ...

:-)

Spy είπε...

(κι ύστερα με ρωτάνε εμένα τι πίνω...)

Daria είπε...

Άλλοι γράφουν για λουλούδια και ομίχλες κι άλλοι για φαγητό. Ξεκόλλα μαρή μανιταρού, άντε και με κόλασες πάλι βραδιάτικα....

gnostosagnostos είπε...

ρε συ πολυ γελιο εχουν αυτες οι δεξιωσεις!!!πραγματικα ετσι κανουν και λιγο χειροτερα.

tips: κανε κονε μετα γκαρσονια και ασε τους αλλους να τρεχουν....;)

Ανώνυμος είπε...

Kαλέ...δε θα σε καλέσω ποτέ στο σπίτι μου αν κάνω πάρτυ....θα με ξεμπροστιάσεις και μένα και το ντόλτσε φόρεμα μου![μήπως ο συνδυασμός μερέντα.....φράουλα...δημιουργεί φαντασιώσεις???]

Pastaflora είπε...

Αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, ο φανταστικός ντιτζέι-Ματθαίος Γιαννούλης-μάστερ οφ δε γιούνιβερς, όλα τα λεφτά. Αν και φανταστικός χαρακτήρας, σας διαβεβαιώ ότι ΖΕΙ αναμέσά μας!

elf είπε...

Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μην περιμένεις να σε καλέσω στα γενέθλιά μου! Θα μου ματιάσεις την πισίνα και το κτήμα κι άντε να τα ξεβασκάνω μετά. (Καλά, περιμένεις να πιστέψουμε, μετά από τόσα και τόσα ποστ, πως μπορεί η οποιαδήποτε ελίτ να σε νικήσει σε αγώνα μασαμπούκας;). Άντε βρε, και στη γιορτή του ξεδέλφου του μπατζανάκη της συμπεθέρας κοκ!!!

Masterpcm είπε...

Δηλαδή εκτός του ότι είστε πολύ καλή,
τρώτε και πολύ...

:-)

(Κόντεψα να καταπιώ τη γόπα του τσιγάρου μου λέμε!!!!)


:-))

wilma είπε...

κοίτα τώρα τι πρόβλημα έχω: μετά από ένα ΤΟΣΟ φανταστικό (=ωραίο) κείμενο δεν βρίσκω ένα αντάξιο σχόλιο να αφήσω.
Να'σαι καλά κόρη μου! γέλασα και σήμερα.

DRAMA QUEEN είπε...

Χαχαχαχαχαχα!
Τις ξέρω και εγώ (τόσο εξ αγχιστείας όσο και εσύ) τις γριές με το Bulgari να τρώνε 10-10 τις γαρίδες και να μην φοβούνται ότι θα τους μείνει το δόντι επάνω τους.
Είναι εκπαιδευμένοι. Δεν έχω βρει άλλη εξήγηση.
Απλά ως γνωστό γαϊδούρι που είμαι στήνομαι μπροστά στον μπουφέ και πιάνω κουβέντα με τον σερβιτόρο, οπότε καταφέρνω και τρώω πιο πολύ από αυτές με ένα ισχυρο κίνητρο επάνω σε αυτήν την άνιση μάχη, ότι το ψυγείο μου είναι άδειο.

Θα σου συστήσω να δεις τους 300 την επόμενη φορά για να εμψυχωθείς και να είσαι ετοιμοπόλεμη.

Καλώς σε βρήκα! :)

manetarius είπε...

@χορευταρού!
..χαχαχαααα..ναι, η αλήθεια είναι ότι γέλασα… αλλά πόσο να γελάσεις πια άμα πεθαίνεις από την πείνα; Χαχαχαχαχαααα…. (εντάξει… έφαγα καλά..σσς..μεταξύ μας :))

@Spy
Σας ρωτάνε.. αλλά δε λέτε… μπας και δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα…
@Daria
Άμα τρωγόντουσαν τα λουλούδια κι οι ομίχλες… θα σε είχα τρελλάνει στη ροματζάδα.. χαχαχαχχαχαα !
Πες μου… πως θα αρχίσω δίαιτα μ’ αυτά τα μυαλά… πως θα βγω στις παραλίες το καλοκαίρι που φημίζομαι για το κορμί σαν χέλι.. πως; Που άμα βγάλω τον κορσέ θα γεμίσει η παραλία;
Αααααχ… μπορείς να μου στείλεις τη δίαιτα σου με μέιλ;

@Γνωστέ άγνωστε
Αααχ… κι αυτά τα δόλια τα γκαρσόνια τι τραβάνε… να έβλεπες πως δουλεύανε… σαν οικοδόμοι καβαλάγανε τα φαγητά για ανεφοδιασμό του μπουφέ, μη και μείνει η κυρία με το Κοκό Σανέλ χωρίς να έχει φάει γαρίδα!

@Glay..
Το φαγητό γενικότερα μου δημιουργεί φαντασιώσεις!
Άμα δε με καλέσεις στο πάρτυ σου, θα έρθω απ’ έξω και θα πετάω καναπεδάκια από τον φράχτη… (έχουμε κι εμείς τις άκρες μας στα κέτερινγκ..χιχιχιχι)

@Παστίτσα
Ο Dj, την εγλείτωξε φτηνά από τα δαιμονισμένα χέρια μου! Όχι δεν ήταν φανταστικός χαρακτήρας… Το μόνο φανταστικό σ’ όλη την υπόθεση ήταν ότι .. δεν έφαγα! Χαχαχααα..

@Elf
Άντε πάλι… κι άλλος που δεν θα με καλέσει στην πισίνα του. Μα καλά.. ο υπουργός οικονομικών (μου διαφεύγει τ’ ονοματάκι του) το ξέρει ότι 4 στους 3 αναγνώστες μου έχουν πισίνα; Για σιγά ρε παιδιά… μη με κλείσουν μέσα για «κουμπάρο»!
Παρόλα αυτά σε παραδέχομαι … λίγοι πίστεψαν ότι δεν έφαγα!
Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την αμανίτα σε αγώνα μασαμπούκας!!! ΟΛέ ο ταύρος!

@Master of the universe! (τρελή είμαι ότι θέλω λέω)
Με το μαλακό… όταν μπαίνουμε εδώ μέσα… δεν καπνίζουμε.. είναι εξαιρετικά επικίνδυνο!
Κατά το μαγείρεμα χρησιμοποιώ πολύ έυφλεκτα υλικά τύπου τσίλι και κινεζικών σως και μπορεί να λαμπαδιάσετε όπως το μαλλί της μπροστινής μου στην ανάσταση πριν…25 χρόνια (από τότε έχω να πάω).
Τι λέγαμε όμως; … Α, ναι! Σας ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση… θυμίστε μου να σας κρατήσω ένα πιάτο φαΐ την επόμενη φορά που θα έρθετε!
:) :) :)

@Wilma
Μμμ.. καλά.. μπορείς να αφήσεις κανένα ωραίο πιάτο σπιτικό φαΐ…
Λέω να το λανσάρω… αν δεν έχετε σχόλια να αφήνετε φαγητό… μα πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό… πόσα φαγητά χαμένα…!
:)

@Drama Queen
Καλέ.. αυτές τις κολλάνε τις μασέλες! Εμ βέβαια, με τόση ταχύτητα που αναπτύσσεται την ώρα του μασήματος… αν η μασέλα ήταν ακόλλητη θα είχε μείνει στο πρώτο γουρουνίσιο μπουτάκι!
Αυτές οι πλούσιες έχουν μια λύση για όλα!
Μην το γελάς… η ασπίδα του Λεωνίδα είναι μια καλή λύση … θα την πάρω μαζί μου την επόμενη φορά κι αφού τους εξοντώσω όλους, το φαΐ δεν θα το βάλω σε πιάτο… θα γεμίσω την αψίδα!!! Χαχαχαχαχααα…

Masterpcm είπε...

Master of the universe!

Παρά το γεγονός ότι με συμπιέσατε λίγο... (μόνο του Σύμπαντος;;!!! - τη στόκος έχω γίνει πια Θεέ μου- με περιορίσατε τέλος πάντων, μπορώ και παραπάνω..) η φιλοφρόνησή σας αυτή σηκώνει κέρασμα!!

Όσα πιάτα φαγητό θέλετε!!!


:-))

Masterpcm είπε...

ΤΙ στόκος... αλήθεια με εντυπωσιάζω αρνητικά διαρκώς. Ούτε να το γράψω σωστά δεν μπόρεσα!

Αφού δεν με χωρά το Σύμπαν σας λέω!!

manetarius είπε...

@master of the universe ki akoma parapera! ( τα αγγλικά μου σκίζουν)

Έχω βάσιμες υποψίες οτι πήρατε τ' ονοματάκι σας από αυτό εδώ το site:
http://www.masterpiecepizza.com

και είμαι πολύ περίφανη που έχω τέτοιους φίλους... και μια που σας βρίσκω εύκαιρο..γιατί δεν μας αφήνετε να σχολιάσουμε τα σοφά λόγια σας στο ποστάκι σας; εεεεε;
(καλά, όχι οτι είχα και πολλά να πω... έτσι κι αλλιώς όταν δεν με αποστομώνει η λαιμαργία μου... με αποστομώνουν τα εκπληκτικά σας κείμενα!)

Τι έλεγα; Α, ναι.. να ξέρετε... αγκινάρες μόνο δεν τρώω! :) Όλα τα άλλα, καλοδεχούμενα :Ρ

Masterpcm είπε...

Τους κλέφτες!

Εμένα που δεν με βλέπετε, προϋπάρχω των πιτσοπαραγωγών που αναφέρεσθε...

Είναι μικρούλι το ποστάκι και εκεί τα είπα σε εμένα.. οπότε...

Συγχωρήστε με.

Για φαγητό όποτε θέλετε, μέχρι 20 πιάτα θα τα αντέξει η τσέπη μου.

:-))

kostaslogh είπε...

τα κοκόρια που λαλούν πολλά μαζί
μάλλον δεν την γλύτωσαν
...εδώ κατασπάραξες τη φακή...
...δεν μπορεί ,μανιτάρι μεταλλαγμένο είσαι
δεν εξηγείται αλλιώς,
απορώ πως γλυτώνει το κείμενο !

patsiouri είπε...

Εντωμεταξύ τα πάρτυ αυτά ακούω πως είναι τίγκα στους πορτοφολάκηδες!!!
Μαλακία, έπρεπε να ψειρίσετε κι'εσείς τίποτα, λες και θα τους λείψουν!!!

TeddyBoy είπε...

Μα τον Τουτάτη καλό μου Μανιτάρι, η ιστορία αυτή θα μπορούσε να είναι πέρα για πέρα αληθινή. Έχω γίνει μάρτυρας ανάλογων περιστατικών και έχω πάθει σοκ.

Ίσως φταίνε οι μόδιστροι της υψηλής ραπτικής που έχουν πείσει τα πρόβατα-πελάτες τους ότι αν δεν βρίσκονται ένα κλικ πριν τη νευρική ανορεξία, τότε είναι παχύσαρκοι..

Και το προβατάκι τι να σου κάνει.. Μετά από τόση στέρηση μόλις βρει την ευκαιρία, ξεσαλώνει !

manetarius είπε...

@Master of the universe
... σας πιστεύω αγαπητά... έχουμε καταντήσει ο κλέψας του κλέψαντος σ' αυτή τη γη!

Όλοι έχουμε ανάγκη για λίγη κουβέντα με τον εαυτό μας!

20... πιάτα; μόνο; .. τι να κάνω... θα κρατηθώ...θα τσιμπήσω και κάτι πριν...:Ρ

@Κώστα
..βρε μήπως έχω μεταλλαχτεί σε μανιτάρι πάνθηρα; μπαααα... μανιτάρι μαμούθ υπάρχει; χιχιχι..

@Πατσιούρι
...μπορεί να είμαστε πτωχοί (και στην τσέπη και στο πνεύμα...) αλλά είμαστε τίμιοι!!!! :Ρ :)χαχαχαχααα..

@Τεντυ μου
Η ιστορία ..είναι πέρα για πέρα αληθινή.. με μικρές παραλαγές... και φυσικά οτι δεν είναι δυνατόν να μην φάω εγώ..!χιχιχιχιχιχχιιι...

Αυτοί οι μόδιστροι έχουν χαλάσιε την πιάτσα!

Ποιό προβατάκι καλέ; (τα έχασα!)

TeddyBoy είπε...

Το πρόβατο πελάτης τους καλέ!

Μουσαφιραίοι...